יבוריאן חתם בהפועל

pinky88

New member
יבוריאן חתם בהפועל

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=68763&bz=7 אולי סוף סוף יהיה לנו חלוץ נורמלי? ולא חלוץ בכאילו כמו אוגבונה. מן הסתם ליד חלוץ (לא בהכרח טוב, רק שיהיה חלוץ, עם טיפה שליטה בכדור, לא כמו הסוס הניגרי העיוור שמשוטט עם חולצה אדומה על המגרש כל שבוע) ברדה גם יהפוך להיות הרבה יותר אפקטיבי. צריך לראות איך יבוריאן משתלב בקבוצה, חוזר מהפציעה לכושר משחק מלא, ולקוות לטוב. יכולה להיות לנו יופי של קבוצה איתו, עשה לנו בית ספר בתחילת העונה שעברה. אחלה רכש, כמו כל הרכשים שלנו עד עכשיו. שום דבר עדיין לא סגור עם חיפה עד שהוא לא סגור, אני מאמין שיש לנו סיכוי איתו.

יבוריאן?

מה ידוע לנו עליו? אני באופן אישי כמעט ולא מכירה אותו. כל מה שהבנתי, זה שהוא מגיע אלינו מפתח תקווה, ושהוא פצוע. אם מישהו כאן יכול לפרט על הישגים שלו, ולספר קצת על השחקן, זה יהיה מצוין. האם הוא בכלל חלוץ ראוי? (ואני מדברת בהשוואה לחלוצים נורמלים, לא בהשוואה לספק חלוץ ספק חלטורה ששמו אוגבונה).

הוא בן 24 והוא פצוע חצי שנה

ובעונה שעברה היו לו 10 גולים 7 ליגה 3 גביע טוטו אבל הוא פצוע ופת"ח שיחררו אותו ולמה את מוחקת הודעות???????

pinky88

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gifתשובה

תיקון להגדרת הקוף הממוצע העונה לשם אוגבונה - הוא לא ספק חלוץ, הוא ספק שחקן, וגם זה בחסד ולא בזכות. מאיפה לעזאזל קשטן מצא אותו. ולעניין - יבוריאן עבר פציעה קשה בכף הרגל, שמנעה ממנו לשחק חצי שנה, ובעקבות הפציעה, פ"ת "הקפיאה" אותו, ופינתה מקום לזר (טוטו תמוז). בינתיים איליה חזר מהפציעה לכושר משחק. יבוריאן הבקיע בעונה שעברה בכל המסגרות 11 שערים - 7 בליגה, 3 בגביע הטוטו, ועוד אחד בגביע המדינה. בתחילת העונה שעברה (עונת ההישרדות), במחזור הראשון, יבוריאן עשה בית ספר להגנה שלנו (שהייתה יותר מרגרינה מהגנה, אבל זה נשמע טוב בכל מקרה). הוא חלוץ שיודע לשחק עם הגב לשער, ובכלליות הוא חלוץ טוב שיודע למצוא את השער ולהתמצא ברחבה, שזה מספיק טוב בינתיים.

איזו תשובה../images/Emo99.gif

תבוא כל יום, מחמדי. לפי מה שאתה אומר ומתאר, עומד לבוא אלינו חלוץ לא רע בכלל. זה בערך הדבר הכי מעודד ששמעתי מאז פתיחת העונה. הבעיה הגדולה ביותר של הפועל תל אביב היא ללא ספק החלוצים שלה, ועכשיו ישנו סיכוי לשיפור. אמנם אני עדיין מבכה את זה שלא לקחנו את מסודי וביטון, אבל כל דבר עדיף על ברדה, ובטח שעל אוגבונה.

pinky88

New member
../images/Emo8.gifבשמחה

ואם מותר לשאול, מה את רוצה מברדה? הוא בינתיים מספק את הסחורה. 4 בישולים, שער אחד, אחלה תפוקה. בינתיים. נ.ב. אני מת על החתימה שלך
במיוחד על החלק אמצעי

מה שאני יודע על יבוריאן זה......

מה שדיווח ידידי שחר.ו מנהל פורום כדורגל,שמתגורר בפתח תקוה ועוד כמה תושבי האזור שראו את יבוריאן טוחן שווארמות במרכז המסחרי ומוריד גלידות ובכלל לא קשור לשום אורח חיים ספורטיבי וכתוצאה מזה מעלה כמה קילוגרמים טובים... הפועל צריכים חלוץ עכשיו.ולא לחכות לשחקן שיעשה טובה ויכנס לכושר משחק.

ראיון עם יבוריאן

http://one.msn.co.il/next.asp?id=68809&Bz=7 תיכנסו לפה הוא אומר שהוא בריא ושהוא יתן הכל להפועל אם הוא יעשה 10 גולים כמו עונה שעברה אז זה טוב מאוד להפועל שיהיה לו בהצלחה

אז מה אתם אומרים?

חלק אומרים
לרכש, וחלק מעקמים את האף. לפי הנתונים היבשים, נשמע שמדובר בשחקן ראוי בהחלט.

זה נראה לכם בנאדם בן 24 ?!

איליה יבוריאן גדל במחלקת הנוער של רוסטסלמש רוסטוב (מה שקשה לבטא אפשר לשתות
) עבר 7 קבוצות !! (נורה אדומה) לפני שנחת בארץ... 3 בהונגריה ו 4 ברוסיה. ימים יגידו אם מדובר בחתול בשק.

שחר .ו

New member
אפשר להוסיף שיבוריאן הוא ארמני

ממוצא רוסי, ויש לו הופעה בנבחרת הנוער של רוסיה. ארמניה הגישה בקשה לפניי שנה לפיפ"א שתאשר לו להופיע בנבחרת הבוגרת אבל בינתיים הבקשה לא אושרה. מדובר בשחקן טוב וגם בחור מצויין. הבעיה שאני אישית ראיתי במו עיניי איך הוא ממש צלע בהליכה רגילה בחצי השנה האחרונה (גר לא רחוק ממני).

אבי, הדיווח שלך היה שגוי!

ידידך שחר .ו, כותב כאן במפורש שיבוריאן שחקן טוב ובחור מצוין. הבנתי גם שאוהדי פתח תקווה מאוד אהבו אותו, ולכן הצטערו על ההעברה. שחר אמור נא לי- איפה בדיוק הוא או אתה מתגוררים? (גם לי יש "מקורות ריגול" בפתח תקווה, מה אתה חושב?
)

שחר .ו

New member
נעשה סדר..

אני גר בשכונת אם המושבות (השכונה החדשה מול האורווה), בשכונה גרים כל השחקנים הזרים של הקבוצות המלאבסיות. למעט האחודש חודשיים האחרונים, ראיתי את יבוריאן לא פעם מדדה במרכז המסחרי, הוא נראה לי שמן ממה שראיתי במגרש, בילה הרבה בקיוסק הארטיקים שליד חנות הלבנים של אשתו של אלי אברבנל ואפילו שאלתי אותו פעם מה יש לו אז הוא אמר שהוא לא יודע מה יהיה עם הרגל שלו או משהו כזה. יכול להיות שבחודשיים האחרונים הוא עבר שינוי פיזי רציני וגם החלים, אבל לפניי כן הוא נראה לי במצב דיי רע, למען האמת לא האמנתי שהוא יחזור לשחק.

למעלה