יבול הדיוטי פרי

Benjamin Turner

New member
יבול הדיוטי פרי

קיבלתי ממשפחתי הגולה: בקבוק רום של בקארדי בקבוק פינלנדיה ליים בקבוק פינלנדיה חמוציות בקבוקון סמירנוף (כן כן, אני מחסידי הוודקה הקפואה
) בקבוק (מקסים) דרמבוי cream הוודקה אוכסנה במקפיא, כנ"ל הרום. הדרמבוי-במקרר. האם זה תקין, או שמשהו עלול להתקלקל? ז'תומרת, לא הוודקה, ברור, אבל אין לי מושג איפה מאכסנים רום ובקשר לדרמבוי, היה נדמה לי שקראתי פה פעם שליקרים יש לאכסן מחוץ למקרר (לעומת זאת על הבקבוק כתוב serve chilled). אירית

Benjamin Turner

New member
שכחתי עוד משהו

קיבלתי גם אפטרשוק (הדרים), וכמות הבקבוקים קצת מכבידה על המקפיא הדי קטן שלי. יש מצב להחזיק אותם (את הוודקה, הרום והאפטרשוק) מחוץ למקפיא, להכניס כמה שעות לפני שאני עומדת לשתות מהם ושוב להוציא (וחוזר חלילה), או שזה יהרוס את המשקאות?

epidemic

New member
ותשובות...

לא צריך להחזיק אף אחד מהמשקאות הללו במקרר/פריזר. אם את אוהבת לשתות וודקה/אפטרשוק קפוא/ה, הרי שניתן להשאירם בפריזר, או להכניס אותם לשם כמה שעות טובות לפני. המלצה נוספת: תמיד שמרי כמה כוסות "שוט" בפריזר. תענוג... לגבי הרום והדרמבוי - אין צורך להכניס לפריזר כלל. דרמבוי, ליקר דבש ע"ב וויסקי, שותים בטםפ' החדר. כנ"ל לגבי הרום (מישהו פה שותה רום נקי?). כאשר משתמשים ברום לקוקטיילים, המשקה מתקרר בשייקר עם הקרח.

Benjamin Turner

New member
דרמבוי שותים בטמפ' החדר?

על הבקבוק כתוב להגיש מקורר, על קרח או בתוך קפה... (דרמבוי cream) השאלה אם טמפ' המקרר לא תפגע בו.
על התגובה ועל ההמלצה, אשתמש בה ללא ספק

epidemic

New member
א-הא, דרמבוי קרים זה משהו אחר לגמרי

במקרה זה, אכן נהוג לשתות אותו מקורר, ואין מניעה לאחסנו במקרר - למרות שאין צורך, ארון המשקאות המוצל הוא קריר מספיק. אל תשכחי שיש לגמור את הבקבוק תוך חצי שנה מהפתיחה, אחרת השמנת נוהגת להתקלקל...

amircn1

New member
בקיצור תעשה ככה

הדרמבויי קרים והאפטר-שוק למקרר וזהו

LaDjA

New member
יצא לי לשתות רום נקי.

בשוט, בטמפ' החדר. זה לא מהמשקאות המדהימים, אבל אחרי ארוחה זה נחמד כמה שוטים. גם מרענן, וגם עושה קצת כיף.

D r a m b u i e

New member
רום לבן רגיל?

זה מתוק כמו אני לא יודע מה, אני לא מסוגל להתקרב לזה, בקושי מדולל זה בסדר. הדבר הכי קרוב לרום שאני יכול לשתות זה קאשאסה, וגם זה אני מדבר על המיושנת שנתיים.

LaDjA

New member
כשאתה מוריד את זה בשוט,

אתה לא מרגיש את המתיקות החזקה. והצריבה של האלכוהול, עושה נחמד לבטן המלאה.

hermis1

New member
זה נכון גם לגבי אפטר שייב

וזה לא מעיד על כך שזה משקה טוב

LaDjA

New member
לא אמרתי שזה טוב.

מצד שני, בניגוד לאפטר-שייב, זה לא נורא. לא המלצתי על זה. רק אמרתי שזה לא נורא. כמובן שזה לא נמצא בראש סולם העדיפויות. שאלו עם מישהו ניסה, אז כן, אני ניסיתי! ואפילו לא סבלתי. זה הכל.

למעלה