יבוא שמן מחו"ל

Amiram_e

New member
עוד לא ביקשתי ממנו

אני עובד בשלבים. קודם מטפל בלקוח שיהיה שבע רצון. אחר כך על הדרך אבקש ממנו לשנות.

panayotiss

New member
בסדר אבל אין להם זכויות על כל שמן ארגן

מובן בהחלט שאם האריזות מזכירות את אלה של moroccanoil יש לשנותם כי האריזה היא כלולה בפטנט, מקובל.
&nbsp
אבל היא לא יכולה למנוע ממני לייצר שמן ארגן ולמכור אותו. יש פה עוולה משפטית.
&nbsp
איביי לא בודקת וזה לא מעניין אותה לבדוק מה תכולת הפטנט של חברת moroccanoil , היא מסירה כל מה שהאחרונה מבקשת, אני מבטיח לך שגם אם תעלה מודעה של שמן זית אפריקאי moroccanoil יתלוננו הם יסירו לך אותו.
&nbsp
הם עושים מה שהם רוצים ורק מאבק משפטי יחזיר לך את המודעות לאוויר.
&nbsp

dobo

New member

Amiram_e

New member
הפידבק השלילי הוסר הלילה

נתתי ללקוח שירות טוב והוא שמח לשנות לי

idan1idan

New member
יבוא שמן מחו"ל

אהלן, יש שמן מסויים שאני רוצה להזמין מEBAY, בסביבות ה-50 בקבוקים, יש משהו שאני צריך לעשות לפני? זאת כמות מסחרית? מה השלבים שאני צריך לעבור?

Amiram_e

New member
האם מדובר בשמן מרוקני?

אם כן, אז אני אומר לך מראש תורת. יש על זה VERO ואסור למכור
אם לא. אז שכח מה שאמרתי

dobo

New member
ה-VERO הוא על הביטוי "שמן מרוקאני" אבל אפשר לעקוף

תוסיף באמצע מילה נוספת. למשל: "שמן איכותי מרוקני" או "שמן אראגן מרוקני"
וזה יעבור את ה-VERO.

Amiram_e

New member
אז זהו שלא

אני מדבר מניסיון של חבר. קנה כמויות ענקיות של המוצר. במשך ארבעה חודשים חשב שגילה מיכרה זהב. כל לילה היה אורז 30 חבילות.
יום אחד הכל ניגמר. איבי הסירו לו את הליסטים, השהו לו את החשבון לשבוע והכי נורא, נתקע עם ארגזים של מוצרים.
לשיקולכם.

panayotiss

New member
אני חושב שמי שניזוק בצורה חמורה כדאי שישקיע ככה

קודם כל VERO זה אחת המכות הכי קשות באיביי ולמה?
&nbsp
כי למשל בדוגמא הזו חברה כמו moroccanoil חושבת ויכולה בגיבוי איביי להסיר כל סוג של שמן ארגן מאיביי יש פה עוולה רצינית.
אני ממליץ לשלם לחברה שבודקת פטנטים מה תכולת הפטנט של חברת moroccanoil על מה בדיוק?
איביי הרי לא בודקת וזה לא מעניין אותה ולכן היא עושה מה שחברת moroccanoil אומרת לה. היא לא בודקת מה תכולת הפטנט, יותר קל להם פשוט להוריד את המודעה, זה בדוק אגב.
&nbsp
מרגע שידוע מה תכולת הפטנט של moroccanoil יש להוציא מכתב לאיביי ממשרד עו"ד שעוסק בפטנטים שיפסיקו לאלתר להוריד את המודעות מסיבות שאין הפרה של הפטנט ולא כל שמני הארגן בעולם שייכים לחברת moroccanoil .
מדובר בהשקעה של כסף אבל מי שניזוק חזק כדאי שייעשה כך.

Amiram_e

New member
יש מכות יותר קשות באייבי - פידבקים

אם כבר להתלונן על דברים הייתי קודם מטפל בנושא הפידבקים.
מנגנון מתן הפידבקים הוא פשוט שערוריתי לדעתי.
קבלתי פידבק שלילי לפני יומיים מלקוח שקנה ממני שעון בוטיק ולא מצא את המספר REF שלו באתר שלהם. ישר נתן שלילי עם הכותרת "לא מצאתי את המספר של השעון באתר, האם השעון מקורי?"
השאלה שנשאלת: מדוע איביי נותנים את האפשרות לקונים שלא מודעים להשפעה ההרסנית של הפידבק לתת ככה סתם פידבק שלילי? זה לא שפנו אלי ולא התייחסתי. במצב כזה יגיע לי פידבק שלילי.
למה שלא תהיה תיבת דו שיח שתיפתח ותנחה את הלקוח בשאלות, לפני שהוא נותן שלילי האם התכתבת עם המוכר, מה המוכר ענה לו?
יש כאון בעייתיות שיכולה להרוס למוכר את מפעל פרנסתו במכה. יש פה זלחזול משוע במוכרים שמפרנסים את איביי לא פחות מהקונים.
מספיק ששניים שלושה לקוחות יהיהו כמו האדיוט הזה שאחרי שעניתי לו כתב לי בנעימות "אני ממש מעריך את זה שחזרת אלי כל כך מהר" והחשבון שלי נופל.
אני חושב שכל המוכרים צריכים להתאגד מול איביי ישראל שתתחיל להשפיע שם.
זה פשוט מכעיס.
טריליאן? תגובתך?

panayotiss

New member
עמירם עם הפידבקים אפשר להתמודד יש לך say

כלומר אתה יכול להגביר מכירות ולהקטין את עצמתו של השלילי, יש לך אפשרות בקשת שינוי מהלקוח.
&nbsp
עם vero אתה עומד מול שוקת שבורה, דבר לקיר הוא יענה לך לפני איביי, הם ממלאים פיהם מים. זה לא מעניין אותם.
זה סיכון עסקי ממשי. אתה לא יכול לדעת אם להיכנס לרכישה של מלאי מסויים כי אתה יכול להיתקע איתו.
לא לכל החברות שחברות בתוכנית VERO יש about me page שמעיד שהן חברות שם.
כלומר אתה יכול לבדוק אם חברה נמצאת בתוכנית. לא תמצא, תיכנס לרכישת מלאי של המותג ואז טראח, איביי יעיפו לך את המודעה.
&nbsp
מחדל חמור. סיכון עסקי.

alex155

New member
ה-VERO עוד יקבור אותנו ואת איביי יחד

כבר שלוש פעמים התעוררתי לבוקר שחור שבו עשרות ליסטים שלי נמחקו במחי של יד.
אחרי דין ודברים עם היצרן, כולל תרגום חשבוניות, שיחות טלפון ועירוב של היבואן הישראלי, נשלח מייל לאיביי וכעבר כמה שעות הכול חזר לקדמותו.

המקרים שלי הם אמנם חריג - יצרן בעל זכויות יוצרים שהוא לא חמור שמנסה למנוע תחרות, אבל אחרי כל "חוויה" כזאת אני תופס את עצמי ושואל למה לטרוח, הרי ממילא ה-זירה שלי זה אמזון.
ואני אוחז בדעה שאם דברים ימשיכו כך, לא ירחק היום בהם מוכרים יצאו מאיביי טוטאלית.
הסיפור של VERO זאת קרקע פוריה להטרדה, אלימות ותחרות לא הוגנת והכול בכסות של שמירה על החוק, ואני חושב שאיביי לקחו פה מקדם ביטחון גדול מידיי, אבל מובן שזאת החלטה שלהם בראש ובראשונה ויכול להיות שלא את הכול אני יודע בעניין הזה.

eshak

New member
הקטע הכי גרוע זה שאתה לא באמת יכול לדעת מה חוקי ומה לא.

מז"א "הכל חזר לקדמותו", כשאיביי מוחקים ליסט הוא לא חוזר אוט', אלא אם כן אתה כותב אותו מחדש...

alex155

New member
במקרה שלי חזרו במלואם כולל היסטוריה כולל הכול

trilliane

Well-known member
מנהל
תגובתי היא שזו החלטה של איביי איך להתחשב במשובים

כבר כיום כשמשאירים משוב שלילי יש הערה שממליצה לפנות למוכר, ובעיניי זו צריכה להישאר המלצה ולא חובה. יש מוכרים שבאמת לא רציתי להחליף איתם אף מילה אחרי שהיה.
אני חושבת שאם איביי רוצים מוכרים יותר מרוצים הם צריכים אולי לתת משקל שונה למשובים או לאפשר למוכרים להסיר אותם בקלות רבה יותר במקרים לא מוצדקים וכו'. נראה לי שהם מעדיפים את גישת "יש ספק – אין ספק" ומבחינתם אם יש בעיה לא תמיד משנה להם מי גרם אותה... הם לא רוצים בעיות ומעדיפים להתעסק כמה שפחות.
איביי לא בהכרח מנסים לתחזק מערכת הוגנת, יותר יעילה. חנויות גדולות שלא מתעסקות בזוטות עדיפות מהבחינה הזאת, אין ספק שהגישה שלהם כיום לא מיטיבה עם העסקים הקטנים.

dobo

New member
אז הם החריפו את המהלכים שלהם מאז שאני מכרתי שמן מרוקאי/ני

panayotiss

New member
ובכן מה דעתך על המוכר הזה? יש לו ביצים!!

http://www.ebay.com/itm/111632514212

תראה מה הוא כותב למטה

Trademark and Copyright Infringement Concerns
All of our listings and their contents is vetted approved by our own as well as our upstream distributors legal departments. We take extreme care to not violate any trademarks or copyrights and assure that our listings are not in any violation. If, however, you feel that this is not the case, please contact us through eBay before filing any VERO complaints. If a VERO complaint is filed against our listing we will file a counter-notice and should any damages occur based on the false VERO claim we will be forced to seek compensatory as well as punitive damages.

dobo

New member
כל הכבוד. אני מקווה שהוא יכול לעמוד במילה שלו.

הגיע הזמן שיהיה קצת סדר ב-VERO הזה.
כשאני מכרתי שמן מרוקאי הורידו לי מודעות בגלל הביטוי "שמן מרוקאי" שבאופן מגוחך כנראה היה סימן רשום, אבל ברגע שהוספתי
מילה באמצע, כגון "שמן ארגן מרוקאי" או "שמן שיער מרוקאי" זה עבר טוב.
אם היום גם את זה כבר לא ניתן לעשות, זה פשוט השתלטות כוחנית של מישהו על השוק וצריך להרגיע אותו.

למעלה