יבוא קסדה מחו"ל

glmn32

New member
יבוא קסדה מחו"ל

האם ניתן ליבא קסדה (חדשה כמובן) מחו"ל ע"י משלוח והאם היבוא מחוייב במס כלשהו? לפי מה שראיתי ניתן למצוא קסדות של חברות טובות במחירים נמוכים בהרבה ממה שניתן למצוא בארץ. תודה

R-o-i

New member
יש לי קסדה בדרך, קניתי מ EBAY

שילמתי 370 דולר, שלחתי משלוח חינם בתוך ארה"ב לחבר, עכשיו כשהוא יקבל אותה הוא ישלח לי אותה, או עם מישהו מהשמפחה שחוזר או במשלוח רגיל. נראה מה יהיה... אעדכן

MrBlack1

New member
בבדאי

אין שום בעיה להזמין מחו"ל, תצפה לשלם מכס 15.5% על המחיר הכולל - עם המשלוח + עמלות שקר על הוצאת הפריט מהמכס (משהו כמו 100 ש"ח). הבעיה העיקרית היא המידות, בארץ מוכרים מוצרים שמציעים בעיקר לשוק האירופאי, לאמריקאים יש מוצרים משלהם, הדגמים והמידות שונים ככה שקשה למדוד את מרבית הדגמים פה בארץ לפני שמזמינים מארה"ב. אני קיבלתי השבוע קסדה שהזמנתי בחנות באיביי, המוכר דיווח כי הקסדה שווה רק 100$ (מבלי שביקשתי ממנו) ככה שהמכס יצא ממש נמוך. שורה תחתונה - חסכתי לי 1000 ש"ח (כ-40%).

R-o-i

New member
זה דיי מסוכן, שהוא מדווח ככה...

בזמנו כשהזמנתי פיירינג זנב, גם כתבו שזה עולה 50 דולר, ההיא החליטה להתחכם, ובדקה לפי המספר פריט באי ביי. וראתה שזה עלה לי 180 התחילה לצעוק עלי שאני מנסה לרמות אותם, ורצתה להחרים לי ת'זנב... לא שווה לקחת סיכון עם חדווה...

R-o-i

New member
אם כך אז לא מפליא אותי שזה קרה דווקא לי ../images/Emo3.gif

xfwind

New member
../images/Emo207.gifרוכסן קליפס VS טבעות D

פעם היתה לי
(תקן אמריקאי) עם טבעות, אחה"כ עם קליפס (אירופאי) ועכשיו - קניתי בHKG שוב עם טבעות - וזה מעצבן
לאללה, אם כי כנראה יותר בטוח. מה דעתכם

C O L T

New member
דעתי שמתרגלים להכל

ולפעמים אחרי הרבה זמן עם הטבעות, המעצבנות, פתאום הנעילה המהירה מרגישה מסובכת ולא נוחה. אישית, אני מעדיף את הסוגרים המהירים למיניהם, לא נראה לי שזה חלק בעל תרומה כה אדירה לבטיחות והרי יצרנים רבים של קסדות איכות משתמשים בכזה. DD זה בטוח, אין ספק, גם זול ליצרן. אבל תכלס פחות נוח, גם אם מתרגלים.

למעלה