יבוא מחשב מחו"ל

jako1234

New member
יבוא מחשב מחו"ל

אוקי השרשור הזה למטה אבל אני רוצה לפתוח את השרשור שיסביר (רק מנסיון)למי השסתובב על הנייד שלו בעולם איך מצהירים על או איך אפשר להגיד שיצאתי איתו מהארץ ובאמת לא לשלם את המכס כי הרי בשביל זה אנחנו מביאים מחשב מחו"ל לא? מישהו רשם על העלעת קבצים לHD אבל לא נראה לי שבאמת מישהו שם יתחיל לחפור במחשב שלך הרי זה דבר אישי לא?

xslf

New member
ביציאה מהארץ

ליד ביקורת הגבולות, מצד שמאל, יש חדרון פצפון בו אפשר להצהיר על הדברים שאתה לוקח לחו"ל. זה טופס די פשוט (מספר סיריאלי של המכשיר, יצרן/דגם וכמה הוא שווה). אם כי הם צחקו עלי שם כשהלכתי להצהיר על כמה גאדג'טים שלקחתי איתי מישראל (וכשחזרתי לארץ אף אחד לא הביט בי פעמיים במסלול הירוק, אז הניירות שמילאתי נותרו די מיותמים)

uriler

New member
בעיקרון - אומרים ככה:

1. תעבוד איתו קצת (תגלוש ברשת, תתקין עברית, תשמור קבצים). 2. אם אתה יכול להביא איתך מהארץ מדבקות למקלדת, מה טוב (במיוחד עם תעבוד אחרי שתדביק, שישתפשפו קצת). אני אישית לא שמעתי על מקרים שתפסו, ולהבדיל כן כמה מקרים של אנשים שהביאו איתם בתיק. מה שחשוב, זה לא להביא אותו באריזה. אם אתה רוצה את האריזות, תשטח אותן ושלח בדואר, ריקות. תזכור, שאם אתה מצהיר על חלק מהדברים, ואז מחליטים לבדוק אותך בדרך חזרה, מאוד יחשיד שלא הצהרת על המחשב.

למעלה