יבוא מחשב מחו"ל

idodo20

New member
יבוא מחשב מחו"ל

אני מבצע רכישה של מחשב נייד בחו"ל. לנובו r61 חזק למדי חבר שלי בחו"ל עושה את ההזמנה שם, ומקבל אליו את המחשב. איך אני יכול לשלוח אותו משם לארץ בדרך הכי מהירה והכי קצרה? חברת שילוח, דואר? ואיך זה מסתדר עם מכס וכאלה..?

omernaor

New member
נכון, אבל הנושא הזה בעייתי מאוד בארץ

לא ניתן לקבל תשובה ברורה לגבי האחריות מלנובו ישראל. מדי פעם נטען כי על מחשב שנבנה והוזמן באתר לנובו ארה"ב אין אחריות בארץ. בפועל, מספר מקרים (כולל שלי) הראו שברגע שנותנים להם את המספר הסיריאלי של המחשב אז פתאום מגלים שהאחריות תופסת בארץ.

idodo20

New member
איפה אני מוצא את החבר'ה האלה?

יש טלפון, לינק לאתר?

ace89

New member
יבמ - טלפונים

מהידוע לי לנובו לא יתנו לך מענה. אם בכל זאת תרצה לנסות: 1800-230-250 יבמ היא נותנת השירות שלהם והיא הכתובת הבלעדית: *6557 או 03-5313900 הייתי מציע לך לתת את הסריאל של המחשב ולהקליט את השיחה. אם תוכל לעדכן כאן האם יש הבדל בין מחשב שהוא מוצר מדף לקסטומיזציה, ובכלל בתוצאות השיחה אודה לך...

idodo20

New member
סריאל

אמור להיות לי הסיריאל לפני שאני קונה את המחשב?

ace89

New member
בעקרון לא

אם אתה מזמין דרך אתר לנובו-ארה"ב אז לא. הוא מתקבל כיום לאחר שהחבילה נשלחת. אם אתה מזמין מחנות רגילה ועם מחשב שעל על המדף אולי יתנו לך אם תבקש. לא יודע.

idodo20

New member
עדכון ושאלה..

אז דיברתי עם לנובו ישראל, ואין להם מושג. הם יודעים להגיד אם יש או אין אחריות רק אם יש מספר סידורי. שאין. אז פניתי ללנובו האמריקאי ואני מחכה לתשובה מהם.. ובינתיים יש לי עוד שאלה, השנאים שמגיעים משם, מסתדרים פה עם החשמל? יש בעל ניסיון בעניין?

omernaor

New member
אתה יכול לשלוח דרך UPS

ואז המשלוח יהיה מהיר מאוד ובטוח מאוד, אך גם יקר מאוד - הם יטפלו לך בשחרור החבילה מהמכס (תמורת עמלה). אפשר גם דרך USPS (שירות הדואר האמריקאי) ושם לבחור צורת משלוח מאובטחת ומהירה. בכל אופן אין מכס על ניידים, אלא רק מע"מ. האופציה הכי טובה (אם אפשרית) שהחבר יביא בעצמו את המחשב.

idodo20

New member
לצערי

כנראה שזה לא יקרה..הוא לא חוזר בקרוב. אבל לא צריכה להיות שום בעיה לשלוח אותו דרך כל חברה ששולחת, נכון? אני לא אמור להרגיש כמו איזה מבריח...

sb21

New member
הייתה כתבה בנושא...[שווה לטגלן]

http://www.nrg.co.il/online/10/ART1/729/236.html בכול מקרה, האחריות בארץ על מחשבי Lenovo בעיתית, היית מעדיף מחשב Dell מסדרת Latitude או Vostro , עם אחריות NBD.

למעלה