יבוא יום ו...

yenergy

New member
יבוא יום ו...

אוכל להשתמש בטקסט הזה... מקווה שהוא קרוב: אמא/אבא/אחים אחיות, חברים השלם את החסר... כדאי שתשבו. תקראו את המכתב הזה כמה פעמים. תשאירו סלולרי בהישג יד. יכול להיות שתצטרכו אותו לטובת מקרי חירום. אם אתם לא תרצו קשר איתי אחרי המכתב הזה, אני אבין, אבל אני חייב לחלוק עמכם אותו בכל מקרה. ישבתם? יש כוס מים לידכם? יופי. אני גוסס. איידס. תמשיכו לקרוא לאחר שתסדירו את הנשימה. ..... .... .... .... .... .... נשמתם? יופי.הא! עבדתי עליכם. אין לי איידס. אבל אני גיי. עכשיו תנשמו שוב. אני רוצה לדייק – אני בי. לא ממש גיי. או ככה חשבתי עד עכשיו. אני נמשך לגברים מאוד ולנשים ברמה מסויימת (נגיד 80%- 20%? משהו כזה) בטח עוברים לכם אלף ואחד דברים בראש. למה אני מספר לכם? למה רק עכשיו? זה באמת? מה זאת אומרת נמשך גם לנשים? אה. זה מסביר הרבה דברים. דבר ראשון – אני מצטער. הייתי צריך לספר לכם לפני הרבה שנים. לפני שנקשרתם אלי כל כך. לפני שפיתחתם כלפי את הרגשות האלה. לפני שהילדים שלכם נקשרו אלי. רק להבהרה – לא. אי אפשר לשנות את זה. אלוהים עדי, שניסיתי, ורק גרמתי לעצמי נזק רב יותר. למה עכשיו רק? לקח לי המון זמן להשתחרר מכל מיני פחדים. לקח לי המון זמן להבין שהתלות הזו שלי בסביבה שלי היא בריאה וטובה – אבל עד הגבול שבו היא גורמת לי סבל. נמאס לי לשחק את הסטרייט. נמאס לי שמציעים לי בנות כל הזמן כדי לצאת איתם. נמאס לי מכל המסכה הזו. אולי יום אחד אני אתאהב באישה ברמה כזו שהיא תגרום לי להיות עיוור כלפי כל העולם. אולי יום אחד אתאהב בגבר ככה. אבל אני חייב לחיות עם המשיכה הזו בצורה גלויה כדי למצוא את אותו / אותה אחד/ת. וכן. כל הבלאגנים שלי עד היום קשורים לזה. יש לי עוד המון מה להגיד על זה. אבל אולי אין צורך שתדעו. כו. אני יודע שזה מעמיד אותכם בעוד התמודדות. החיים לא תמיד מושלמים. תחשבו כמה חרא אני אכלתי עד שאזרתי את האומץ לספר לכם. נכון, שמעכשיו אולי תהיו המשפחה שיש לה בן "כזה" בלה בלה בלה. החיים קשים. עם על הפאדיחות. עם כל הבעיות. אולי תבחרו לנתק איתי את הקשר כדי להימנע מכל הצרות האלא. אם זו תהיה ההחלטה, אני אבין (לא אצדיק לרגע), שיהיה לכם לבריאות. אם כן תרצו לשמור על הקשר איתי – דעו לכם שזה לא יהיה קל. אני אצטרך ללמוד לסבול את המבט המרחם שלכם, צקצוקי לשון והרגשה של צביטה בלב כל פעם שתראו אותי. ואני יודע שככה זה יהיה. לפחות בהתחלה. אולי בהמשך, אחרי שתראו כמה אני מאושר עם החיים החדשים אבל אמיתיים האלו תבינו אותי יותר ותבחרו לחדש קשרים. אני אהיה שם – מוכן לסלוח ולקבל אתכם חזרה אל חיי. אתם תצטרכו ללמוד לחיות עם מישהו שהוא לא רגיל בשום קנה מידה. הומו – דתי – ימני – ציוני. מבחינה יהודית – אני מודע לאיסור. אני מודע לזה שההלכה היהודית שוללת את המעשה. אני יכול להיכנס לדיון ארוך ומפולפל על זה – אבל – זה ביני לבין אלוקי. אל תתערבו לי בחדר המיטות שלי. אני מאמין עכשיו שאין סתירה בין זה לבין להיות יהודי. לכל אחד יש את המקום שבו הוא לא עובד את אלוהים כמו שמחנכים אותנו. אני בטוח שאלוהים רואה, שומע, סולח... ואוהב אותי בכל מקרה. אני יבוא בדין איתו בסוף 120. אני רוצה ילדים. ויהיו לי ילדים ביולגיים משלי. אתם לא צריכים לדאוג לגבי זה. ולא. הומוסקסואליות היא לא פדופילייה. אני לא נמשך לילדים. אני צריך גברים. אתם לא רוצים שאכנס לתיאור גרפי של למה, נכון? ואם לא יהיו ילדים ביולוגיים, נאמץ. עוד שאלות? אני תמיד פה. כמו שהייתי עד עכשיו. אוהב, חושש, אבל תמיד שלכם אני.

ואני קורא את דבריך בשעה כה מאוחרת..

/tapuzforum/images/Emo27.gif/tapuzforum/images/Emo24.gifאו אולי בשעת בוקר כה מוקדמת ואני נזכר בעורגה בליל השבת האחרונה על הדשא, בעת שהחברים היו עסוקים בשירה ישבנו שנינו ושוחחנו ופרשת בפני את המשנה הסדורה שלך, למעשה את המכתב הזה, התוודאת בפני וכךל כך אהבתי לשמוע את האמת והכנות בדבריך ואהבתי (עדיין אוהב) אותך, למרות פער הגילים, בא לי לחבק אותך חיבוק אמיץ ולבבי (אבל קצת התביישתי אז ויתרתי) אבל כן פתחת בפני צוהר איך לקבל את החיים, אולי כי גם אני בי/דומיני ויש לי ילדים ביולוגים. דווקא מתוך דבריך התזקתי באמונה ומצאתי לפניי (במהלך כל השבת גם בעת ששימשת חזן ובכל הפעילות והדיונים) גבר דומיננטי אקטיבי ופעיל. לא רק שלא אומר לך שלופ אלא אני מרגיש כעת יותר קרוב אליך, יהי רצון שהקב"ה ימלא משאלות לבך לטובה. הרשה לשגר לך אלף נשיקות וחיבוקים באהבה רבה. יישר כח על האמת שלך. מצפה לגאולה יחד איתך, גאולה כללית ופרטית.

המדליק22

New member
אין מילים...ממש הצלחת לרגש אותי

איך אומרים...מילים שיצאו מהלב נכנסו אל הלב.. כמו שאתם כבר יודעים יש טיפוסים בעולם שהדבר האמיץ לספר לכולם עליך הוא קשה מנשוא ועל כן נשאר לך להמשיך בחייך מבלי לספר לאיש.. אני מקווה שבכל אשר תפנה תצליח ושהקב"ה יאיר את דרכך ודרכינו בע"ה. בשורות טובות! =)

sahar85

New member
דעתי הכנה (מאוד)

לפני הכל, התגובה הזאת היא כנה, מאוד כנה. אם אתה חושב שתפגע ממנה, אל תקרא! והיה ואתה קורא תשתדל לא להפגע, זה מגיע ממקום אכפתי ואמיתי. חס וחלילה לא מרוע. דבר ראשון, התחלתי לקורא את המכתב, ואחרי דקה הפסקתי.... לא אהבתי. אח"כ כדי להגיב, עיינתי קלות. דבר שני, אחד הדברים שבולטים במכתב זו הדרמה. כמה ד-ר-מ-ה.... אני גוסס! אני חולה איידס! מה קורה??? מה עובר עליך? מה אתה מנסה להשיג? לגרום להורים שלך הקפצת לב לחינם רק כדי להמתיק את הבשורה? אתה חושב שאחרי שההורים שלך יקראו הם יגידו "אה, איזה מזל הוא לא גוסס" או שאתה חושב שיאמרו "לא מספיק מה שהוא מספר לנו הוא עוד מלחיץ אותנו". מלחיץ מספיק לקבל מכתב שבפתיחה שלו יש "תשאירו סלולרי בהישג יד. יכול להיות שתצטרכו אותו לטובת מקרי חירום". אני אישית חשבתי בהתחלה שזה פתיח למכתב התאבדות.... בנוסף, אתה לא חושב שלהורים שלך מגיע משהו יותר ממכתב? היית רוצה שההורים שלך יודיעו לך במכתב על חתונת אחותך או כל שמחה אחרת או להבדיל, אבל (ל"ע)? ברור שלא.... אני גם לא חושב שאתה צריך כ"כ לפרט את הלבטים שלך, (או להזכיר את חדר המיטות. יש דברים שהורים לא צריכים לדעת ולא רוצים לדעת) המכתב הזה הוא מסכת תלונות ולא הסבר! מה שההורים שלך צריכים זו שיחה אישית "אבא, אמא אני כזה.. ,נולדתי ככה... טוב לי... " כמו שלך לקח כמה שנים להתמודד ולקבל, גם ההורים שלך צריכים ואל תחליט בשבילם מה הם יכולים לעשות "אולי תבחרו לנתק איתי את הקשר כדי להימנע מכל הצרות האלה". אל תתן להם רעיונות :) ודבר אחרון, תן להורים שלך זמן, מרחב. מנסיוני הורים יכולים להפתיע! אם יש שאלות או לחלופין נפגעת ואתה רוצה לדבר.... שלח מסר אישי ונשתמע. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה!

ישי היית כל כך חסר לנו בשבת הו"ד...

/tapuzforum/images/Emo212.gifוגם עוגת הטורט והעוגיות מעשה ידיך היו חסרות, :) נקווה לראותך בפעמים הבאות. דרוד המקסים אפה עוגיות שהיו ממש טעימות. אגב, גם אנרג`י היה ואולי בשיחת נפש איתו היית ממתיק לו את הגלולה המרה של הדרמה שברישא של מכתבו.

yenergy

New member
אוי. פיספסת...

האמת שהמכתב הזה לא נועד להגיע להורי... כתבתי אותו בשבילי. הוא נכתב בנימה הומוריסטית - צינית - סרקסטית בכוונה. סתם התחשק לי להשתעשע עם מילים קצת וזה מה שיצא... וכן. אני חושב שכשאשב עם הורי לדבר איתם על בן הזוג שלי אם יהיה כזה אחד, יש מצב לגמרי שאני יעשה את זה במכתב. אולי זה פחדני, אבל במקום מסויים זה נותן מרחב. זה נותן את האופצייה לעכל, ולא להיות חייבים להתמודד עם הבן באותו הרגע באותו המקום... אבל זה באמת דיון מעניין. צריך לפתוח לזה דיון נפרד...

sahar85

New member
לא מצאתי הומור.

ובכלל רשמת שבבוא היום, תכתתוב להורים שלך נוסח כזה או אחר... וכן, אני בהחלט מסכים איתך... זה פחדני משהו.

neryak1

New member
כתבתי מכתב מאוד דומה לחבר שלי

יום אחד אזרתי אומץ ושלחתי במייל מכתב עלום שם לחבר הכי טוב שלי שבו הסברתי לו על מצבי... כמה ימים אחרי ששלחתי את המכתב הוא שלח לי מייל בחזרה בו הוא כותב לי שהוא מוכן לעזור לי בכל דרך שניתן ושהוא משתדל להבין אותי, והוא היה שמח אם הייתי אומר לו מי אני כדי שיוכל לדבר איתי ...בליל הושענה רבא נסענו יחד ללימוד בהיכל שלמה. נשענו על המעקה של גג הבניין ודיברנו סתם ככה... כל כך רציתי כבר לספר לו שאני שלחתי את המכתב אבל לא מצאתי את המילים, הרגשתי שאני עוד שנייה מפיל את עצמי למטה אל בין המכוניות החונות. לפני השיעור של הרב בורשטיין על "הומוסקסואליות והלכה", הצלחתי לנתק את עצמי לרגע מהמחשבה ההגיונית ולתת לפה שלי לשלוט בי וסיפרתי לו שאני שלחתי לו את המכתב. אמרתי לו: "אחי, יש לי משהו חשוב לספר לך... אבל האמת היא שאת הרוב כבר כתבתי לך במייל" לא יכולתי לצפות לתגובה טובה יותר ממנו. הבנה. אהבה. הקשבה. התעניינות. התיישבנו על הרצפה ודיברנו 3 שעות ברצף על הכל. ההרגשה הייתה טובה יותר מכל מה שאפשר לדמיין. מאותו יום הוא התחיל לשכנע אותי לדבר עם הרב שלי, ולספר לו. מכאן כבר מתחיל סיפור חדש... בהזדמנות אחרת אולי... תודה שקראתם, מקווה שעזרתי לקחת את האומץ.

לא פייר נרי`ה שאתה משאיר אותנו במתח

/tapuzforum/images/Emo26.gif/tapuzforum/images/Emo24.gifיישר כח על האומץ והיציאה מהארון כלפי החבר המקסים והאוהב, אהבה אמיתית, אבל אל תשכח אותנו ספר את המשך סיפורך, נשמע מעניין...מצפים לשמוע ממך, או יותר נכון לקרוא את סיפורך

leopold5

New member
מרגש! הייתי אולי מוריד את האיידס

להוסיף בשורה יותר קשה זו לא הדרך לרכך בשורה קשה. ואולי הבשורה אינה קשה כל כך. לאמת יש דרכים משלה. מקווה שתמצא את הדרך. יום אחד.

מצטרף להשמטה...

אם כבר מחלות,למה איידס?! למה לא מחלה אחרת קשה?! אצל הסטרייטים יש סוג של טאבו שאיידס שייך להומואים,וכשאתה פותח מכתב יציאה מהארון בכזה משפט אתה מזכיר להם כביכול באופן לא מודע את הקשר שנתפס בעינהם בין המחלה להומואים..... (ברמה ההומוריסטית דווקא מאד אהבתי את המכתב,פרקטית לא בטוח...)

yenergy

New member
תוגה

חברה - המכתב היה סוג של יצירה הומורסיטית - סאטירית אני לא מתכווין לשלח את זה לאף אחד.

למעלה