יבוא חלפים מחו"ל

sbavli

New member
יבוא חלפים מחו"ל

שלום לכולם,לאחרונה בחנתי את האפשרות לייבא חלקים מחו"ל עבור הסילוור שלי דרך אתר אנגלי www.wemoto.com ,בסך הכל נראה שדי משתלם להביא את החלקים משם,בעבר הזמנתי מצתים עבור הסילוור והם הגיעו ללא כל בעיות מיוחדות,הפעם ברצוני להביא רצועה ,מסנן אוויר ומסנן שמן. קראתי בפורום 8 על בחור שניסה להביא רפידות בלם באותה הדרך ומשרד התחבורה הוציא לו את המיץ כמו שרק משרד ממשלתי יכול להוציא, השאלה שלי האם לא תהיה בעיה להביא חלקים שאינם חלקים בטיחותיים כמו רפידות בלם לדוגמה? כפי שרשמתי המצתים הגיעו אלי ללא בעיות מיוחדות בעבר. תודה לעונים.

פרארי1

New member
אני הזמנתי מהאתר חלקים לאופנוע

והם הגיעו ללא כל בעיה מבחינת רשויות המדינה. הבעיה התעוררה במוסך כשהתברר (כן, אני יודע, הייתי צריך לוודא מראש) שהחלקים אינם מקוריים וכך מכסה וינקר קידמי ימני, שאמנם עלה גרושים, לא נכנס בקלות למקום ובמוסך אמרו שלא כדאי להתקין אותו, כרגע אני עדיין עם המכסה השבור, נראה מה נעשה עם זה. אני מקווה שלא תהיה בעיה להרכיב את פילטר האוויר, שאמנם עלה שליש מחיר מאשר בארץ, אבל אם לא יתאים בול לקופסת האוויר, הרי שזה כסף לפח.

sbavli

New member
תודה על התגובה

אכן כשמזמינים מחו"ל לוקחים איזו שהיא ריזיקה אין ספק

פרארי1

New member
אני יודע שהרבה הזמינו מ-WEMOTO והיו מרוצים

אגב, השירות היה מצויין והמחירים מאד אטרקטיביים, פשוט במקרה של הטראנסאלפ החלקים שהזמנתי לא היו מקוריים, אני מניח שצריך לבדוק כל מקרה לגופו.

jony stekino

New member
פעם הייתי מזמין המון חלפים מ wemoto

היום אחרי שקראתי מספר כתבות , אני חושש יכול להיות ששינו את החוקים

jony stekino

New member
תסתכל בשרשור ב 8

הבחור הזמין רפידות מקוריות ועשו לו בעיות אז אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אני אזמין חלפים לא מקוריים

NEO83

New member
הוא הזמין חלק בטיחותי

מה הוא ציפה? השלו אותו בזה שאמרו שאם זה מקורי אז זה יכנס בלי בעיה, תזמין חלקים לא בטיחותיים וזה יעבור דיי בקלות, וגם פריטים בטיחותיים קטנים כמו רפידות מצהירים שזה משהו אחר וזה בקלות עובר את המכס, שלא נדבר על זה ששמעתי שדיסקים עוברים ככה שהם במשקל ובגודל רציני.

למעלה