יבוא ארונות בגדים

dugri5

New member
יבוא ארונות בגדים

הייתי מעוניין לקבל עזרתכם בנושא ייבוא ארונות בגדים מחו"ל. הייתי מעדיף דווקא לייבא ממדינות אירופה ולא דווקא מסין, למרות שהמגוון והמחיר בסין סביר להניח זול יותר. יש לי מפרטים של ארונות, תמונות, מחירי יעד וכל נתון אחר לשם כך. מה שאין לי ואותו אני מעוניין לקבל הוא המלצה על מפעלים ועזרה ותדרוך ראשוני בייבוא. כמובן שאני מבין שעזרה כרוכה בתשלום.

Benkok

New member
מספר תשובות...

אין לי המלצות (מצטער, המחירים של אירופה פשוט גבוהים מידי...), למה לא סין או תאילנד דרך אגב? תדרוך ראשוני לא חייב לעלות כסף, בשביל זה אנחנו כאן. אם יש לך מפרטים, תמונות, מחירי יעד וכו' - כל שעליך לעשות הוא להיכנס לאתר המכס ולבדוק מה המס על הסחורה הספציפית (בהנחה שידוע לך סוג העץ, שמן הסתם אמור להיות במפרט) מכאן תפנה לעמיל מכס שיטפל לך בכל מה שקשור בשינוע הסחורה פנימה ושחרור שלה במכס. עד כאן הצד הפרוצדורלי בישראל (בהנחה שיש לך כבר חברה חוקית, תיק במס הכנסה, מע"מ ועוד אי אילו שותפים סמויים וגלויים) מכאן נעבור לספקים. ביקור קצר בגוגל יקיא עליך עשרות יצרנים (חיפוש לפי מדינה יקל עליך...שוב, למה לא מהמזרח?) שלח לאותם יצרנים את התמונות, המפרטים וכל אינפורמציה אחרת שיש לך אל תשלח מחירי יעד... תן להם לתת לך מחיר, אולי תופתע נקודה חשובה היא האריזה ואופן המשלוח. מעצבי העל של ענף הרהיטים עובדים ימים כלילות על עיצוב מוצרים שמטרתם העיקרית (לפני היעילות והעיצוב) היא שיתיישבו טוב בקונטיינר ויתפסו כמה שפחות נפח בשילוח (אם בפירוק והרכבה או במוצר מוגמר מורכב) קיבלת מחיר? טוב לך? יופי. עכשיו תשלח הזמנה מסודרת או לחילופין תבקש מהיצרן פרו-פורמה עם מחירים, תנאי תשלום, זמן הספקה, ואחריות (אם בכלל) ושלח לו את הכסף (מקובל לשלוח מקדמה מראש ואת שאר הכסף לפני המשלוח או פתיחת LC, תלוי בתנאים של היצרן.) אם מדובר באמת ביצרן אירופאי הייתי בהחלט ממליץ לך לתת קפיצה למפעל. תמיד טוב לראות פנים מול פנים מול מי אתה עובד. זהו בגדול. חשבונית לגבי היעוץ תישלח אלייך עם שליח (גרוזיני גדול, אל תתעסק איתו) יום טוב

boltrade

New member
איתור יצרני רהיטים...

שלום, אהבתי את תשובתו של ידידי Benkok ולכן... לדעתי, כדאי לך לבחון הצעות מחיר הן מאירופה והן מהמזרח. אוכל לחפש, לאתר ולהציע לך מספר יצרנים אירופאים ומספר יצרנים מהמזרח בכדי שתוכל לחוש את ההבדלים הן במחיר ובנושאים אחרים. בברכה, אופיר ביאנקו - שירותי מידע עסקי בי.או.אל אינטר טרייד בע"מ 050-5345230 [email protected]

למעלה