יבואן MIO

יבואן MIO

הי, אני מתכנן לקנות MIO P 550L. ואני קורא כל מני השמצות על היבואנים השונים (בכוונה אני לא מפרט). אשמח לקבל את התרשמותכם מהיבואנים לפני שאני במצע את הרכישה. תודה

Fiko

New member
יבואן רישמי

ישנו יבואן רישמי אחד בלבד : רונלייט ליבואן זה מעבדות וחלקי חילוף מקוריים ואחריות שנתית.

zerez

New member
עזוב אותך מהשמצות

ותתרכז בעובדות. רונלייט הוא היבואן הרישמי ומעבדת התיקונים שלו ממוקמת באזור התעשיה החדש של ראשון לציון, זמן תיקון מכשיר הוא עד 7 ימי עסקים ולא מקבלים מכשיר חלופי (סגור ביום שישי). בפעמים הבודדות שהתקשרתי למוקד הטלפוני זמן ההמתנה היה כ 5 דקות. יש כאלה שיגידו שמגיע להם יותר כי ביחד עם המכשיר הם קנו את האבא והאמא של היבואן ואם יש תקלה היבואן צריך להגיע אליהם עם מכשיר חדש ויש כאלה שחושבים אחרת. דרך אגב, אפשר לרכוש מכשירים לא דרך היבואן הרישמי ולקבל אחריות במעבדות אחרות.

לגבי רונלייט (היבואן הרשמי)

כמעט כל מי שקונה מכשיר כף יד בטלוויזיה נעזר בי, כך קרה שהייתי מעורב בקניית כמה עשרות מכשירים מחברת רונלייט, בחלקם ממש אני ביצעתי את הרכישה ובחלקם הפנתי אנשים שקנו בעצמם. בכל המקרים השרות היה טוב מאד, האספקה היתה מפתיעה במהירותה, במעט המקרים שהיה צריך שרות אחרי הקנייה הוא היה ללא דופי. כולל חבר לעבודה שאחרי שקנה מיו p350 והשתמש בו הוא התחרט וראה שזה לא ממש עונה לצרכיו והם עזרו לו להחליף לאסוס 636n (ותוספת התשלום היתה באמת זעירה), וכולל חבר אחר לעבודה שהיה צריך מכשיר לשימוש נישה מאד נדיר והם יצאו מגדרם לעזור לו. וחבר אחר לעבודה שחשד שיש בעיה במכשירו והם החליפו לו בלי בעיות. כך שממני תשמע עליהם רק דברים טובים, נקווה שימשיכו כך. לגבי יבואני מכשירים אחרים - אני לא יודע לענות לך כללית, אם תציין לגבי איזה יבואן / ספק ספציפי אתה מתלבט נשמח להביע דיעה (אם תהיה לנו) שבת שלום

spheonx

New member
אמממ. עכשיו סיקרנת אותי סופר דני

"כמעט כל מי שקונה מכשיר כף יד בטלוויזיה נעזר בי" תוכל להסביר את המשפט הזה?

פשוט מאד...

אם ננתח את המשפט הזה חלק אחרי חלק, כפי שלומדים ב "בלי סודות", נראה שנצליח לפצח אותו כמעט כל = לא כולם אבל רובם מי = מילת יחוס שקונה = ששוקל לקנות ואחר כך גם קונה מכשיר כף יד = מחשב כף יד, ידוע בשם PDA, פרוט באתר PDACE כמובן טלוויזיה = מקום עבודתי נעזר = מקבל עזרה בי = את העזרה הוא מקבל ממני (לרוב אחרי שהתקשר אלי באצע הלילה או תוך כדי שאני בשידור)

erezstr

New member
וגם מי שלא:

וגם= תוספת חברתי מי= אני שלא= 1. לא עובד בטלויזיה 2. לא קנה דרך 3. לא התקשר באמצע הלילה (רק בערב, בבוקר ובצהריים) 4. לא יצא לו ללהתקשר בשידור אבל, קיבל עזרה תמיד.......... תודה לך דני!!!!!!!!!!!

AYELET1

New member
אני שוקלת להעביר את השרשור ל...

פורום מורים השנה קצת מאוחר אבל שנה הבאה... אני בטוחה שיוכלו לעשות בו שימוש לקראת בחינות הבגרות בלשון

spheonx

New member
אחחח

איזה שנון! מזל שיש אנשים כמוך! השנינות וחוש ההומור המדהים שלך פשוט עשו לי את היום, כולי מתהפך בכסאי מאושר ומצחוק. או שלא. אנסה לנסח מחדש והפעם גם לחדד את השאלה טלוויזיה? (הקופסה היכולה לנגן ולהציג שלל צבעים וקולות לרוב לתענוג הצופה (צופה - האיש היושב מול הטלוויזיה ומתבונן בה (מתבונן - ממקד את מבטו אל עברה של קופסאת הטלוויזיה (שנמשיך או שמיצינו?)))) מה תפקידך בעולם הטלוויזיה?

mikel45

New member
וואיייי....כמה צחקתי......

ואף - גם (לא החלק שבפנים בין העיניים) אני - כלומר מייקל מודה ומתוודה,,,,,,,,תודה לך דני חברי

AYELET1

New member
הניסוח הענוג שלך והשאלות המחוכמות

פשוט גורמים רצון עז לענות לך...

ותשובה לא שנונה כלל...

בטלוויזיה ומחוצה לה תפקידי הוא להקיא על קרציות וכל מני יצורים שאין להם חיים משל עצמם, ולכן חושבים שמותר להם לנבור בחיים של אחרים. אלה הם לרוב יצורים שלגבי עצמם לא מנדבים יותר מדי אינפורמצייה (למשל - גיל=21 מצב משפחתי=אלמן וכולי) אבל באמת מאמינים שמותר להם ללעוג לאחרים ואחר-כך עוד לצפות שאחרים יזמינו אותם לתוך חייהם הפרטיים ולתוך עיסוקיהם. ואני לא אשאל אותך "שנמשיך או שמיצינו?", אני מיציתי !!! שבוע טוב

spheonx

New member
אהמ

כשכתבת את המשפט על אנשי תעשיית הטלוויזיה חשבתי שמא מכרים אנו. מחר ויצא לי לעבוד עם מספר "דני"'ים המתעניינים בתחום ועבדו במקביל אליי תהיתי שמא מכרים אנו, זה הכל. לעגתי? הייתי בטוח שאנחנו ב"צחוקים" של ה"יאללה, אשיב לו בתשובה מתחכמת ואנסה להראות כמה רמתו ירודה לעומתי כאשר שאל שאלה שיתכן והשתמעה לו באותו הרגע לשתי פנים אבל לי יהיה מצחיק לצחוק על חוסר הניסוח שלו." בדיוק כמו שהשתמע מהתגובה שלך. אינני חש צורך לנדב אינפורמציה על עצמי על גבי הדפים אליהם לכולם יש גישה, ואם היית סקרן לגבי יכלת פשוט לשאול, מבטיח לך שהיית מקבל תשובה לכל אשר היית חפץ בו. בכל מקרה, מחילתי אם פגעתי אני לוקח את שאלתי בחזרה, הפרט כבר רחוק מלעניין אותי, אני לא מכיר ולא בטוח שרוצה להכיר שום דני שהיה מגיב בצורה זו. שבוע טוב

למעלה