יא..

NarihS

New member
חחח ליאורי

בשבילי אין גבולות כשזה מגיע אל בראד! הוא כזה מושלם ומדהים שבא לי כבר ל_____ (אני אשאיר אותכם במתח..)

backstreet girl

New member
שירנוש..הנה שאלה מכשילה...

בראד בא אלייך ואומר לך... "שירן יקירתי אני מאוהב בך קשות-את מדהימה"... "עזבתי את ג'ניפר למענך"... אני שלך לנצח כי את האחת בשבילי"... ניק בא ואומר לך... "או אהובתי היפייפיה, מקסימה,טובת לב אוי שירני".... "עזבתי את פאריס למענך".... אני מאוהב בך כמו שלא אהבתי אף אחת אחרת"...

backstreet girl

New member
מכל המילים המדהימות האלה שחכתי

לשאול את השאלה... בקיצור השאלה היא? במי תבחרי?

NarihS

New member
חחחח :) רוני איזה קורעת ../images/Emo6.gif

זאת בכלל לא שאלה מכשילה, כי כמה שלדעתי בראד הוא הגבר הכי יפה שאי פעם ראיתי, פשוט יצר המושלמות, את ניק אני אוהבת כבר מלפני הרבה הרבה מאוד זמן וניק פשוט שווה הכל וגם כשזה קשור אליו אין לי גבולות! :) הקיצר.. ניק ברור, בלי שום ספק!

NarihS

New member
בדיוק באתי לשאול אותך

אם את לא מעדיפה את קווין כי אני זכרתי שיש פה מישהי שמעדיפה את קווין, ואז נזכרתי שאת הולכת רק על פנויים ולא כמוני- על נשואים..

NarihS

New member
וגם שיעשו תינוק כבר!!!

מה כריסטין לא מכירה את המשפט: קווין תעשה לי ילד!!

backstreet girl

New member
היא מכירה

תאמיני לי היא מכירה.... כנראה שהיא רואה את קווין, המילים לא יוצאות לה מהפה רק הרוק אם את מבינה למה אני מתכוונת

NarihS

New member
חחח רוני!!! ראש כחול!! :)

הבנתי למה את מתכוונת.. :) ופעם הבאה.. תעשי כמוני וכמו חברות שלי, פשוט תגידי: if u know what i mean המשפט הזה לא משנה איפה תגידי את זה תמיד הופך את הדברים ל.. בוא נגיד כחולים יותר כי אין לי הגדרה אחרת.. :)

LiOr CaRtEr

New member
תגידו לי אתן קרועות לגמרי?!

מה זה לבחור?!?! מה, יש הגבלת מקומות במיטה?!?! בואו שניכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד אחד יותר נחמד! עוד שניים כייף כיפליים=)))))

NarihS

New member
יפה ליאורי על החרוזים

אבל לא לכולן יש מקום במיטה לכל כך הרבה אנשים! אז לכן הייתי מעדיפה את ניק!

BShenB

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifברור שאת ניק!!!../images/Emo99.gif

ניק הוא הבחור הכי מושלם בעולם ונכון כמה שבראד פיט כוסון..ניק פשוט יותר אהוב אין מה לעשות...
| חחחח איזה מצחיקות משלות את עצמנו...אבל תמיד נחמד לחיות באשליות

sivanick

New member
יש לי 4 מילים בשבילכן:

ניק תעשה לי ילד!!!!! זה כבר אומר את מי בחרתי...

LiOr CaRtEr

New member
תן מנסות להגיד שהן יסלקו אותי

מהמיטה?! אוי באמת... אין מצב!!!=)

למעלה