יא!

iamooga

New member
יא! ../images/Emo2.gif

רגע רגע רגע... אני נכנסת לאתר המגניב של קן יבנה, לוחצת על הקישור לפורום (המגניב) ו... ו... אין פורום? הפורום הפך לכלל ארצי?? או שמא הייתי יותר מדי זמן בקרבת צואת פרות? טוב... שיהיה... היי כולם! אני רואה שעדי פה לפעמים אז היי עדי! ד"ש לכל קן יבנה הכלים ואני מתגעגעת אליכם נורא!! ולכל התנועה! (גם ד"ש!) נתראה בי' מעוניינים!!! זאת עוגה ד"א אם לא קלטתם עדיין

music freakit

New member
כפרה!

אני אראה אותך כשתהיי בי' מעוניינים כי נהיה בדיוק בהכנות למד"צופי!! כיפחיים!

טיפקסית

New member
עוגי מה קורה

אם עוד לא זיהית אני בשמת מהקן שלך וול דהה חח סתאם צליל מה קורה? בואנ'ה אנשים הי' מעוניינם זה ה-סמינר אל תפספסו את זה באמת! טוב יאללה אני צריכה לזוז יש יום מרוכז לפולין היום. אז Have a nice day יום תמים, יום קסמים יום חמים! להית' אנוכי

כריסמאן

New member
מה? רק עדי??? גם אני פה!!!!!

סוף סוף הצלחתי לשים שם משתמש משלי! עכשיו אני מרגישה יותר עצמי ולא איזה יובל 18. בכל אופן עוגה אני חושבת שגם אנחנו ניהיה בגבעה בזמן י' מעוניינים אז ניתראה!

music freakit

New member
יו כריס

זה בדיוק מה שאני כתבתי!!! אגב, עכשיו את הרבה יותר מגניבה עם הכינוי המגניב שלך...

כריסמאן

New member
תודה עדי....

זה רק מעלה לי ת'אגו כריס שלי
כאילו שייואו כזה!? טוב די... בצחוק... כפרע עלייך

music freakit

New member
אני אבוא!

חוצמזה, נראה לי כל עוד המילים נקיון, שיפוץ, צביעה, שפ"ק לא מופיעים בהודעה, אנשים ירגישו חופשיים לבוא...

כריסמאן

New member
תודה עדי....

זה רק מעלה לי ת'אגו כריס שלי
כאילו שייואו כזה!? טוב די... בצחוק... כפרע עלייך

לגבי י' מעוניינים...

זה ממש ממש קקה! מלא אנשים לא יוצאים בגלל בעיות כספיות וכאלה, והתנועה לא יכולה לסבסד ולא כלום.. וזה ממש עצוב, פעם אמרו לנו שאין כזה דבר לא לצאת בגלל ענייני כסף..ועכשיו מלא לא יוצאים :\ דיכאון.

TheBlackFairy

New member
זה ממש מעצבן../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

תראי, התנועה לא יכולה לסבסד, כי זה המון ילדים והסמינר גם עולה לה המון כסף, ופה זו הבעיה שבגללה לא יכולים המון לצאת
.

music freakit

New member
נכון

פעם באמת לא היה דבר כזה, שמישהו לא יוצא בגלל כסף, אבל התנועה בשנים האחרונות הדרדרה מאוד מבחינה כלכלית, כך שהמדיניות של- תצא! תהנה!- כבר לא קיימת...

TheBlackFairy

New member
בדיוק ככה../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif../images/Emo60.gif

ולנו בתור חניכים אין כל כך מה לעשות עם זה
.

TheBlackFairy

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

כיכף לראות אותך עם הניק שלך
.

למעלה