יא"2 אימפריה

• פותח הנושא ZNZ
  • פורסם בתאריך

ZNZ

New member
יא"2 אימפריה

יא"2 3:6 יא"6 יא"2 אלופים ובקיצור יא"6 זדינו יא אפסים

rubinon

New member
חבל שאתה חי באשליות

י"א 6 קוראים עליכם תיגר בכל זמן ובכל מקום מה איתכם

יאללה שתוק

יא-2 קרעו לכם ת'צורה היום בגמר! מה עוד צריך לקרות כדי שתבינו שאתם קבוצה מגעילה? תגידו תודה לתומר השוער שזה לא ניגמר בתבוסה יותר גדולה ושבכלל הגעתם לגמר. יאללה שבו בשקט קצת ותרגיעו...

תודה עדי

מה לעשות, כדי לנצח קבוצה כמו יא' 2 אסור לעשות טעויות ואחרי ה3:1 עשינו לפחות 3 והיפסדנו... אבל מה כן אין לאף נבחרת בבית ספר את הרקורד של כיתה מדעית (4 גמרים ב5 שנים,מתוכם 2 אליפות כולל ניצחון בגמר על הנבחרת האגדית של ט5 עם ביטון, אור,סירוטה, אביעד ופונדק/מילוס השוער) מה לעשות רק איפריות מפילות אימפריות, מגיע ל-י"א 2 ח"ח

כן אבל...

הבעיה שאתם אף פעם לא שיחקתם כמו אימפרייה, תמיד ידעתם לגנוב שער ולהסתגר כמו שצריך בהגנה. שזה דבר טוב אני לא אומר שלא...אתם קבוצה חזקה אבל הכדורגל שלכם לא מתקרב לרמה של ט-5 (שהפסידה לכם בפנדלים, בגללך!!) ושל יא-2. ודרך אגב...שנה שעברה ניצחנו אתכם 3-0 במשחק מרשים. להפסיד לנו זה לא עניין של מה בכך...

egggggor

New member
תומר בכל המשחקים שלכם נגדנו...

אנחנו שלטנו הגענו להמון מצבים ורק בזכותך (יא חרא!!!) לא ניצחנו אותכם בהפרשים יותר גבוהים וכמו שעדי אמר אתם באמת אחרי שמבקיעים גול מסתגרים בהגנה... נ.ב אם הגול שלנו הובקע אחרי נגיעת יד אז אני מצטער בשם כל הקבוצה על שהגול היה לא חוקי אבל עם כל מי שדיברתי מהקבוצה שלי ועם לירן (השופט) אף אחד לא ראה נגיעת יד... היה משחק טוב היום (ראשון) ובשנה הבאה ניפגש שוב...

egggggor

New member
אם מישהו יוכיח...

אם מישהו יוכיח אז אני אדבר עם הקבוצה שלי אבל קודם תביאו הוכחה כי אף אחד מהקבוצה שלי כולל לירן לא ראו יד...

SomebodySomeone

New member
ZNZ מי שלא תהיה - תקרא

תשמע, אני לא יודע מי אתה אבל אתה חכם גדול בשביל לרדת על אחרים. יש מושג שנקרא לנצח בכבוד (ואני מניח שאתה ניצחת...) ואתה כנראה לא שמעת עליו. תראה, העובדה שהקבוצה שלך ניצחה משער לא חוקי (ושאף אחד לא ימכור לי שטויות...) אולי נותנת לה את האליפות, אבל היא לא נותנת לך את הזכות לרדת על הקבוצה שהפסידה. בקיצור, אם הקבוצה שלך ניצחה משער לא חוקי אתה יכול אולי לא להודות בזה - אבל כדאי לך לשתוק...

ZNZ

New member
ל-SomebodySomeone

יא"2 ניצחה בכבוד ולדעתי יא"6 סתם משחקים סגור והם לא קבוצה מרשימה ואין להם את מה שיש ל-יא"2 ואני מדבר על נשמה ועל שחקנים גדולים יא"6 בשורה התחתונה משחקים כמו מכונה בלי נשמה וכשהם ילמדו לשחק אז שיקראו לנו כי אם לא אז שישבו בשקט

ZNZ

קודם כל, מי אתה ZNZ? אני מאד מאד מאד (שם לב להדגשה) אהבתי את הכינוי החדש של נבחרת יא' 6 "מכונה בלי נשמה" (ואני לא אומר בציניות) דבר שני, להיות מכונה זה לא בהכרח דבר רע (ראה גרמניה של כל השנים), צריך יותר להעריך נבחרות כאלה (כאילו, תמיד כיף לראות את ברזיל משחקת אבל מי כבר יכול לשחק סיגנון משחק מסודר ויפה כמו ההגנה של נבחרת גרמניה). אישית, אני גאה בנבחרת שלי, היינו בנחיתות בכל חלקי המגרש ועדיין עשינו את הדבר שאף נבחרת לא עשתה- להוביל 3:1 על יא' 2! אני בעד משחק ראווה בהשלמות של פסח, מי עוד חושב כמוני?

egggggor

New member
מצידי בכיף!!!

קודם כל אל תתלהב יותר מידי שהובלתם 3-1 כי הגול השלישי הוא זה שהעיר אותנו ואחרי זה שיחקנו כמו שאנחנו יודעים לשחק ועובדה ניצחנו 6-3 אבל בכל זאת מגיע גם לקבוצה שלכם כל הכבוד על ההגעה לגמר ועל הופעה מכובדת מולנו שגרמה למשחק טוב מאוד אז אני בעד משחק ראווה בהשלמות נדבר כבר ונקבע משהו...

עושה לי ממש טוב על הלב לראות

אותכם מדברים על המשחק... אני רק רוצה להגיד שלפי דעתי הייתה ליגה מצויינת השנה,ואני מקווה שגם שנה הבאה יהיה ככה... בעצם תלוי מי יארגן....

egggggor

New member
חחחחחחח סבבה...

אני גם רוצה להודות לך על ארגון נפלא של הליגה ובאמת הייתה ליגה טובה עם הרבה משחקים טובים והרבה מתח ודרמה ואני שמח שהטובים ביותר ניצחו!!! יא'2 אלופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכמובן אני רוצה להודות לקבוצה שלי: לנועם הכלב סוס לאבישי הדובי הסוס לבוזניק הסוס סוס ולמילוס הסוס האדיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

על האירגון

היה מצויין! לירן יצאת 10! אני גאה להגיש שהשתתפתי בליגת לירן! נתת המון גאווה לזיו ג'וניורס!

N U M B E R 5

New member
גם אני רוצה !!

גם אני רוצה להודות לך לירן ולהגיד שבאמת הייתה אחלה ליגה במיוחד בהתחלה שרצנו עם המשחקים כל יום משחק אבל גם ככה בכלליות הייתה ליגה ממש טובה ...למרות שעפנו יחסית מוקדם... נקווה שבשנה הבאה הליגה תהיה לא פחות טובה ושגם נפגוש אותכם (יא"5) ננצח אותכם נעוף אחרי זה ואתם תגיעו לגמר .....=)

למעלה