יא רעייייייים...!!!!

ReD-HoT-GiRL

New member
יא רעייייייים...!!!!

אני רציתי להודיעעעעעע.....!!!! אני המעריצה הכי גדולה שלהם בעולם!!!!! יא רעים...... (ישששששששששששששששששששששש.....!!!!!!!!)

ReD-HoT-GiRL

New member
טוב אז אני קצת מתלהבת....

סליחה..... ישששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!1

אני המעריץ הכי גדול שלהם!!!

הם שולטים!!!!!!! יש לי את כל הדיסקים שלהם!!!!! יש לי פוסטר שלהם שהוא כמו העטיפה של אבי רווד (של הביטלס) רק שהם ערומים חוץ מהגרב על זין

HadesK

New member
אז``ש!!!

אז זהו שלא!!!! א-נ-י המעריצה הכי גדולה שלהם פה!!! אבל הם בהחלט שולטים!!!!! וואי , אני לא מאמינה!!!!! יייישששש ייייששש ייייששש!!!!!! :)

אני לא מבין מה הקטע

אתם לא מרגישים פאתטים לעשות תחרות מי מעריץ אותם יותר ? כמו ילדים קטנים. מעבר לכך, אני חושב שהלהקה הזאת הייתה טובה פעם .. ובשנים האחרונות הם סתם לגמרי ... הדיסק האחרון שלהם עלוב למדי.

cornholeo

New member
אתה צודק בהחלט

אני חושב שהדיסק החדש שלהם ממש מסריח לעומת כל שאר הדיסקים שלהם

pows

New member
את הפוסטר הזה יש לכולם

יש לך את הדיסק הזה , יש לי ימבה סינגלים ויש לי אוסף שלהם ושל ג`ורג` קלינטון שהיה המפיק שלהם פעם ויש לי עוד מלא אוספים מוזרים שלהם וכמובן כל הדיסקים והסינגלים

ReD-HoT-GiRL

New member
לאאאאאאאאא......!!!!

אני המעריצה הכי הכי הכי הכי גדולה שלהם ואין ויכוח על זה בכלל!!! ואג... אני חולה על התמונות שלהם עם הגרב על הזין.... הגרב של אנתוני די גדולה, אה?!

ReD-HoT-GiRL

New member
פינקי

לא ילדים קטנים.... זה סתם בצחוק.... בהומור!!! חוץ מזה הדיסק האחרון שלהם מעולה פשוט לא יחסית לשאר הדיסקים...!!! וחוצמזה... לאנתוני יש גרב גדולה... ידעת?!

אוקיי ...

אני לא מאמין שהזיין שלו מגיע עד הברכיים, זה נראה כאילו זה מגיע עד לסוף הכתב השחור. מה אני מנתח את הזיין של אנתוני ... איכססס !

למעלה