יא רדומים.

יא רדומים.

יאללה, שאלון. ובאמאשלכם, יותר תגובות בשרשור המפגש! שם: כינוי נוכחי: מין: גיל: מקום: צבע אהוב: השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מתי הקאתם בפעם האחרונה? היה נעים? המילה האהובה עליכם: מילה אחת שמאפיינת אתכם: מה מרגש אתכם: רגישים? האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? אין בעד מה או יש בעד מה? אתם יודעים מה אתם רוצים? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? אתם לא יכולים בלעדיי: השם הכי מוזר ששמעתם: המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: טובים בלימודים: אוהבים לאכול: שמנים/רזים: מה התחביבים שלכם: מילה אהובה בת 4 אותיות: יש לכם חיה בבית: האם הייתם מאוהבים פעם: מאמינים באהבה ממבט ראשון: אתם חושבים שאתם נראים טוב: האם פעם התחילו איתכם: האם הייתם בטלויזיה: פגשתם סלבריטאי? אם כן ,איזה? האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאמינים באלוקים: מאמינים בקסם: מאמינים במזל: מאמינים בגן עדן וגיהנום: מאמינים בסנטה קלאוס: יש לך חבר/ה: יש לך חברים הומואים/לסביות: מי החבר הכי קרוב שלכם: מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה: יש לכם סודות: האם אתם מעשנים: על סמים: בתולים: התנשקתם צרפתית: תכונה רעה שלכם: תכונה טובה: יש פירסינג: קעקוע: חושבים שאתם מעניינים או משעממים: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: ים או בריכה: עונה מועדפת בשנה: טיול בארץ או בחו"ל: טלפון או פלאפון: בא לכם למות? אם כן, למה? אתם מפחדים מהמוות? אתם משקרים? בן כמה הייתם רוצים להיות: יש לכם מוטו אישי? דברים שמעצבנים אתכם: אתם הכי טובים ב: מה עדיף , מסנ או אייסי? מה דעתכם על הארץ שלכם? תתארואת החלומות שלכם: עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? רוצים לחזור לילדות? החיים קשים? אם כן, למה? מאמינים בחוצונים (חיזרים) : ראיתם פעם שדים או רוחות? מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? מהו מספר המזל שלכם? מהו האוואי שלכם באייסיקיו? מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע: להקה אהובה: זמר אהוב: שיר אהוב: מוזיקה אהובה: עם מי דיברתם לאחרונה? זמנים... הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? לאן? וכמה פעמיים? איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה... שיער נוכחי: בגדים נוכחים: . תמונות דסקפוט נוכחית: חבר/ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? האם את עייפה: האם את רעבה: את מי את הכי רוצה לחבק?

../images/Emo163.gif

שם: אנה. כינוי נוכחי: בננה, אן. מין: יש. גיל: 16. מקום: מעלה אדומים, ירושלים, אשדוד. צבע אהוב: כולם!
השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: עזבו שם, מה זה השם משפחה המעפן שלי?
מתי הקאתם בפעם האחרונה? פיי, מזמן. מאלכסנדרוב.
היה נעים? אין כמו להקיא בשירותים כששתי חברות שלי מבלות בסלון! המילה האהובה עליכם: שמנמן. מילה אחת שמאפיינת אתכם: בקבוק. זו המילה הראשונה שעלתה לי לראש, אל תשאלו. מה מרגש אתכם: לגנוב מחנויות! סתם, לא יודעת. (אני לא גונבת, דרך אגב.) רגישים? כמו ארנבון. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? תמיד שואפת לעוד. במובן הטוב, לא במובן חומרי. למרות שנעליים זה סבבה. אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה. אבל אם ממש בא לכם... אתם יודעים מה אתם רוצים? לרוב. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? אחבר המאמם שלי אציא לי חברוט לפני שנה ו8 חודשים! אתם לא יכולים בלעדיי: ציוד הצילום הסקסי שלי, מוזיקה, אנשים. השם הכי מוזר ששמעתם: היו כמה דיי מוזרים. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: סושי! כאילו, מי חשב לאכול דג חי בתוך אצות? זה כדי שירגיש לו טבעי? טובים בלימודים: תלוי איפה. ביחס לחטיבה הקודמת , כן. ביחס לתיכון החרשנים שאני לומדת בו עכשיו, לא הכי. אוהבים לאכול: ברור! שמנים/רזים: רזה בקרוב. אחרי שתעבור לי הפציעה מחדר הכושר
מה התחביבים שלכם: צילום
, ציור, תופים, ריקוד, כדורסל, כדורעף. חוץ מהשניים הראשונים הכל דיי ננטש בשנה האחרונה, אבל אני הולכת לחזור ובגדול! מילה אהובה בת 4 אותיות: בננה. יש לכם חיה בבית: אחותי הקטנה. האם הייתם מאוהבים פעם: עדיין
מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא. זאת תופעה שנקראת בעצם "יו, תראו את היצור הסקסי הזה, הייתי עושה אותו". אתם חושבים שאתם נראים טוב: לא כזה. האם פעם התחילו איתכם: כן. האם הייתם בטלויזיה: טלוויזיה קהילתית? פגשתם סלבריטאי? ממ, סופי צדקה, טל מוסרי, רוני מהפיג'מות וסטיבן ווילסון
אם כן ,איזה? #@$!@$@!!11 האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לא יודעת, לא שאלתי אותם. מאמינים באלוקים: באלוקים לא, באלוהים כן. מאמינים בקסם: לא. מאמינים במזל: מזל רע.
מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא ברור. מאמינים בסנטה קלאוס: סנטה שולט! יש לך חבר/ה: בהחלט.
יש לך חברים הומואים/לסביות: כן. מי החבר הכי קרוב שלכם: לא ברור. מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה: אני. יש לכם סודות: ממ, לא נראה לי. האם אתם מעשנים: בקושי. על סמים: לא. וגם לא מתחת. בתולים: לא. התנשקתם צרפתית: תסתכלו על הסעיף למעלה ותחשבו לבד. תכונה רעה שלכם: תכונה טובה: יש פירסינג: גבה וחמישה לובים. בקרוב הליקס או שניים. קעקוע: אין. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: תלוי מתי ועם מי. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: באסה. ים או בריכה: אגמים בארה"ב
. עונה מועדפת בשנה: חורף. יאמי. טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל. חבל שזה לא קרה כבר 3 שנים. אמא וחבר שלה וסבתא וסבא שלי כל הזמן טסים בלעדיי! טלפון או פלאפון: פנים מול פנים.

מסתבר שחפרתי יותר מידי. חלק ב'.

בא לכם למות? תלוי מתי שואלים. אם כן, למה? תלוי מתי שואלים. אתם מפחדים מהמוות? לפעמים. אתם משקרים? מי לא? בן כמה הייתם רוצים להיות: 21. או להיות בת 16 בחופש תמידי. יש לכם מוטו אישי? אם מישהו מעצבן אתכם, תאכלו אותו. דברים שמעצבנים אתכם: בית הספר שלי. אתם הכי טובים ב: צילום. מה עדיף , מסנ או אייסי? מסנג'ר!!! מה דעתכם על הארץ שלכם? כפרע-כל-עם-ישראל-עליה. תתארו את החלומות שלכם: ממ, הא? עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? שאלה קשה. רוצים לחזור לילדות? לא. החיים קשים? |נאנח| אם כן, למה? מאמינים בחוצונים (חיזרים) : לא ממש. ראיתם פעם שדים או רוחות? מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בניין זה חרא. מהו מספר המזל שלכם? 2,4. מהו האוואי שלכם באייסיקיו? חחחחחחחחחחח. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע: "יש לי דובי עם מכנסי עור, חולצת משבצות ושלייקס פרחוני, ואני יותר נכה ממנו." להקה אהובה: פורקיופיין טרי. מוזיקה אהובה: כמעט הכל חוץ ממזרחית, אולדיז מידי ופופ דביק מידי. עם מי דיברתם לאחרונה? ממ, נירית, אלין, חגי, אמא. זמנים... הזיכרון הראשון שלך: משהו מהגן שאני הסתפרתי וחברה שלי לא זיהתה אותי או משהו. הוא לא ברור כזה. האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? סלט כרוב
המקצוע האחרון שנכשלת בו: בדר"כ התשובה היא מתמטיקה, אבל לא נכשלתי במתמטיקה!!! האם עברת דירה? כן, ממש מזמן. לאן? וכמה פעמיים? למעלה אדומים בגיל 4. אה, ומאיזה בית מלון נטוש לגילה בגיל כמה חודשים. איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? בלע. השיר האחרון ששרת: בטח משהו של Yeah Yeah Yeahs. הדבר האחרון שצחקת בגללו: ממ, לא זוכרת. הפעם האחרונה שבכית: התבכיינתי על זה שכואבות לי השיניים בהסטריה כי שמו לי עוד קובייה. וכי כואבת לי הברך בטירוף. אבל בכיתי? לא זוכרת. האדם האחרון שראית: סבתא, נראה לי. הדבר האחרון שאמרת:
הדבר האחרון שאכלת: מגנום מריר אקוודור
הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: תיק עצום למצלמות ולציוד הנלווה, שני דיסקים, גיטרה זולה, תיק לגיטרה וטיונר. והכל ביום אחד! השיר האחרון ששמעת: ממ, נראה לי שמשהו של אליס אין צ'יינס. הדיסק האחרון שקנית: Fever To Tell של Yeah Yeah Yeahs. ודיסק של סוניק יות' לחגי. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא הייתי בבית הרבה זמן. זה בטח עזר לה. חוץ מזה, אין לי מה לעשות מאז שיש מדיח כלים... הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי הרגע טווח המוני לחרקים שנדבקו לי למסך של המחשב. הם ממש דוחים! הווה... שיער נוכחי: שאריות של צבעים וקצוות מפוצלים. בגדים נוכחים: חולצה לבנה עם נעל, ג'ינס וחגורה שחורה. תמונות דסקפוט נוכחית: פורקיופיין. חבר/ה? כוסון ומאמם.
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חגי. האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? בטירוף!!!!!11 (איכ, מתמטיקה. 15 עמודים בבני גורן + שאלה אחת מכל מבחן לחזרה + 14 תרגילים. כולם בגיאומטריה. אני רוצה למות
) האם את עייפה: לא ממש. האם את רעבה: לא. אכלתי גלידה:] את מי את הכי רוצה לחבק? רשימה ענקית.

עונה..

שם: יערה כינוי נוכחי: יערונת מ מין: נקבה גיל: 14 וחצי מקום: חדר צבע אהוב: ירוק השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: גאיה מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני שנה היה נעים? לא המילה האהובה עליכם: שו (עזבו חח) מילה אחת שמאפיינת אתכם: הלוווווווווווווווווווווו מה מרגש אתכם: כלום רגישים? לא האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? כן אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? לפני שנה אתם לא יכולים בלעדיי: אבא שלי, אחשלי, מוסיקה השם הכי מוזר ששמעתם: קמע המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: כופתאות עם חולדה טובים בלימודים: לא ממש אוהבים לאכול: כן שמנים/רזים: רזים מה התחביבים שלכם: סינית.. ומוסיקה בקרוב גיטרה בס מילה אהובה בת 4 אותיות: יערה יש לכם חיה בבית: כן האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נראים טוב: לא ממש האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כןןן פגשתם סלבריטאי? כן אם כן ,איזה? מיכל ינאי חחחח האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: נראהלי מאמינים באלוקים: כן מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: כן מאמינים בגן עדן וגיהנום: לא מאמינים בסנטה קלאוס: לא יש לך חבר/ה: לא יש לך חברים הומואים/לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: ממ.. אופק מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה: עינב יש לכם סודות: כן האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא
תכונה רעה שלכם: אממ.. לא לפה תכונה טובה: חוש הומור יש פירסינג: יש. קעקוע: לא, עוד מעט יהיה חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "יערה-הסרט"..? ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: חורף טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון בא לכם למות? כן אם כן, למה? כי השאלון הזה ארוך מידי אתם מפחדים מהמוות? לא אתם משקרים? לא בן כמה הייתם רוצים להיות: 18 יש לכם מוטו אישי? כן דברים שמעצבנים אתכם: הרבה דברים אתם הכי טובים ב: סינית מה עדיף , מסנ או אייסי? מסן מה דעתכם על הארץ שלכם? טעונה שיפור תתארואת החלומות שלכם: לפגוש את הבסיסט של נירוונה עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? עינב חחחח רוצים לחזור לילדות? לא החיים קשים? כן אם כן, למה? ככה מאמינים בחוצונים (חיזרים) : לא חח ראיתם פעם שדים או רוחות? לא מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בניין מהו מספר המזל שלכם? אין לי מהו האוואי שלכם באייסיקיו? אין לי אייסי מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע: חסוי
להקה אהובה: נירוונה זמר אהוב: ממ נירוונה..? שיר אהוב: וואי יש יותר מידי מוזיקה אהובה: גראנג' ורוק בכללי עם מי דיברתם לאחרונה? דבור זמנים... הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? לא.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה חחח האם עברת דירה? לא לאן? וכמה פעמיים? לא עברתי איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? דפוקה חחחח השיר האחרון ששרת: rage against the machine- calm like a bomb הדבר האחרון שצחקת בגללו: עינב טיפשה הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה שנים האדם האחרון שראית: אימא הדבר האחרון שאמרת: "היי" הדבר האחרון שאכלת: שתיתי קולה, נחשב? הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: הקופסא של נירוונה השיר האחרון ששמעת: incubus- pardon me הדיסק האחרון שקנית: נירוונהה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: חח לא עוזרת לה.. למה לי? :) הדבר הכי מטורף שעשית: לא רוצה לדבר על זה חחח הווה... שיער נוכחי: חום, ארוך, חלק בגדים נוכחים: . חולצה ומכנסיים תמונות דסקפוט נוכחית: קורט קוביין חבר/ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: אח שלי האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? כן האם את עייפה: כן האם את רעבה: כן את מי את הכי רוצה לחבק? אבא

rock girl02

New member
יאללה

שם: עדן כינוי נוכחי: דן דן מין: נקבה..XD גיל: 14 מקום: סלון? צבע אהוב: כחול, אדום, שחור השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: נוגה מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני חודש חודשיים היה נעים? כיף חיים
המילה האהובה עליכם: צריך לחשוב.. מילה אחת שמאפיינת אתכם: טירוף? מה מרגש אתכם: סולואים של גיטרה
רגישים? לא מאוד האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? בערך אין בעד מה או יש בעד מה? יש בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? בדרך כלל מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? כיתה א' חח אתם לא יכולים בלעדיי: מוזיקה גיטרה משאף... השם הכי מוזר ששמעתם: חשובה ותפוחהXDDD המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: לשון... טובים בלימודים: אנגלית, ספרות.. בטוח יש עוד כמה.. חח אוהבים לאכול: הכללל!!!! סתם אני לא כזאת שמנה.. שמנים/רזים: מלאה.. מה התחביבים שלכם: לנגן... מחשב.. לצאת עם חברים.. מילה אהובה בת 4 אותיות: מחשב
יש לכם חיה בבית: כלב
האם הייתם מאוהבים פעם: כן.. פעמיים מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נראים טוב: תלוי מתי האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי? כן אם כן ,איזה? כל מיני.. לא זוכרת את כולם האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: יש כאלה שכן ויש כאלה שלא מאמינים באלוקים: בערך מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא מאמינים בגן עדן וגיהנום: בערך מאמינים בסנטה קלאוס: כן
סתם לא.. יש לך חבר/ה: לא יש לך חברים הומואים/לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: לא בטוחה.. מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה: ענבר יש לכם סודות: כן האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: לא..
תכונה רעה שלכם: מתערבת תכונה טובה: אני עוזרת לאנשים? יש פירסינג: עוד לא.. קעקוע: כנ"ל חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: life with eden חח ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: סתיו טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל! טלפון או פלאפון: פלאפון בא לכם למות? עוד לא אם כן, למה? אתם מפחדים מהמוות? לא אתם משקרים? לא בן כמה הייתם רוצים להיות: טוב לי ככה
יש לכם מוטו אישי? ברור! תקנו גיבסון
דברים שמעצבנים אתכם: שקרנים אתם הכי טובים ב: ... מה עדיף , מסנ או אייסי? מסנ מה דעתכם על הארץ שלכם? שהיא בסדר... תתארואת החלומות שלכם: אני לא חולמת הרבה עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? קורטני לפני הרבה שנים.. רוצים לחזור לילדות? אני עדיין ילדה לא? החיים קשים? לפעמים אם כן, למה? מאמינים בחוצונים (חיזרים) : לא ראיתם פעם שדים או רוחות? חח לא.. מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע מהו מספר המזל שלכם? 4, 8 מהו האוואי שלכם באייסיקיו? יש לי איסיקיו 6.. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע: מזל טוב נעמה להקה אהובה: יש כמה זמר אהוב: קורט אני חושבת.. שיר אהוב: לא יודעת מוזיקה אהובה: רוק עם מי דיברתם לאחרונה? אמא שלי זמנים... הזיכרון הראשון שלך: אין לי מושג.... האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כן המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה..
האם עברת דירה? כן לאן? וכמה פעמיים? מתל אביב לרמת גן אחר כך לעוד מקום ברמת גן ואז לגבעת שמואל איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? סבבה השיר האחרון ששרת: sickman- alice in chains הדבר האחרון שצחקת בגללו: צעקתי על הדלת שלי שש.. הפעם האחרונה שבכית: לפני שבועיים בערך האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: הבית הישן שלנו היה ברמת גן נכון? הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: sickman הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הווה... שיער נוכחי: שטני בגדים נוכחים: . טרנינג אדום וטי שרט אפור תמונות דסקפוט נוכחית: איזה חיוך יפה יש לדייב
חבר/ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: מישהו.. האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? כן האם את עייפה: כן האם את רעבה: לא את מי את הכי רוצה לחבק? את הכלב שלי

Stupid DOG

New member
יאללה.. ^^

שם: סטופיד כינוי נוכחי: סטופיד? ^^; מין: נקבה גיל: 13 מקום: נתניה צבע אהוב: אדום:) השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: נוי מתי הקאתם בפעם האחרונה? אתמול.. [אני חולה
] היה נעים? בכלל לא המילה האהובה עליכם: "שיואו בננה!" מילה אחת שמאפיינת אתכם: אוי.. לא יודעת.. XD מה מרגש אתכם: שירים.. רגישים? לגמרי האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? יאפ.. :] אין בעד מה או יש בעד מה? לא הבנתי.. >.< אתם יודעים מה אתם רוצים? כן מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? בכיתה ד'.. חיחי.. ^^ אתם לא יכולים בלעדיי: הוא.. נוו.. הוא.. >.> השם הכי מוזר ששמעתם: כוכב.. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: אשכים
טובים בלימודים: ממש ממש ממש ממש.. לא. אוהבים לאכול: לא מתה על זה.. שמנים/רזים: רזים מה התחביבים שלכם: לנגן בגיטרה הכוסית שלי.. ^_^ מילה אהובה בת 4 אותיות: Hate [כי אהבה וLove יהיה ממש נדוש..] יש לכם חיה בבית: חתולה ועוד 5 גוריי חתולים.. :) האם הייתם מאוהבים פעם: אהא מאמינים באהבה ממבט ראשון: יאפ אתם חושבים שאתם נראים טוב: נממ.. כן.. ^_^ האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: לא פגשתם סלבריטאי? כן אם כן ,איזה? הרבה.. תום פטרובר ואורית שחף.. עופר שכטר.. הממ.. לאזוכרת.. האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: תשאלו אותם.. XD מאמינים באלוקים: אהא מאמינים בקסם: לא מאמינים במזל: לא מאמינים בגן עדן וגיהנום: כנראה.. X: מאמינים בסנטה קלאוס: פ'חח.. Hell No! יש לך חבר/ה: לא.. אני רווקה.. :p יש לך חברים הומואים/לסביות: כן.. מי החבר הכי קרוב שלכם: אממ.. אין אחד ספציפי.. ^^ מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה: נועה:):) יש לכם סודות: כן... האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן.. :) תכונה רעה שלכם: קנאית תכונה טובה: אופטימית.. :] יש פירסינג: נופ קעקוע: לא.. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: מעניינים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: החיים שמעבר - הסרט! [מוחע, מוחעחעחעחע] ים או בריכה: ים.. :] עונה מועדפת בשנה: חורף טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל.. טלפון או פלאפון: פלאפון בא לכם למות? נאא.. אם כן, למה? - אתם מפחדים מהמוות? בטירוף.. אתם משקרים? שקרים לבנים לפעמים.. XD בן כמה הייתם רוצים להיות: 3.. יש לכם מוטו אישי? "אם העולם מפנה לך את גבו, תפנה אתה את גבך לעולם!" דברים שמעצבנים אתכם: מדברים בפה מלא.. =.= אתם הכי טובים ב: קפוארה.. :] מה עדיף , מסנ או אייסי? מסנ מה דעתכם על הארץ שלכם? אם נתעלם לרגע מפוליטיקה, דווקא אחלה ארץ.. :] תתארואת החלומות שלכם: יש לי מלא סיוטים שאני הולכת למות.. עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? לא רוצה להתחלף עם אף אחד.. טוב לי עם עצמי.. ^^ רוצים לחזור לילדות? מאוד! החיים קשים? לא אם כן, למה? - מאמינים בחוצונים (חיזרים) : לא.. ראיתם פעם שדים או רוחות? לא.. מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? קרקע.. מהו מספר המזל שלכם? 9 מהו האוואי שלכם באייסיקיו? המחשב חזר לעצמו.. ^^; מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע: חן שלי אני אוהבת אותך#@$^ DO ME! || המחנה הכי טוב בכל הזמנים! להקה אהובה: נירוונה.. :] זמר אהוב: איימי לי, מאוונסנס.. :] שיר אהוב: כרגע אני חורשת על הרט שיידס בוקס של נירוונה.. מוזיקה אהובה: רוק לכל סוגיו.. עם מי דיברתם לאחרונה? אייל.. *~* זמנים... הזיכרון הראשון שלך: בגן.. כשהיינו מכינים חלות ליום שישי.. XD האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: יש לי 6 נכשלים בתעודה.. אז אין כ"כ אחרון.. האם עברת דירה? יותר מידי פעמים לאן? וכמה פעמיים? בתוך נתניה.. ו4 פעמים.. איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? נפלאה.. :) השיר האחרון ששרת: נדבקתי לשיר "חייל של מאה שערים" של שייגעצ.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול בערב אני ורז רקדנו ברצץ שעה את "גירלפרנד" של אבריל ונקרעתי מצחוק.. [עזבו את העובדה שאני שונאת את השיר הזה..] הפעם האחרונה שבכית: ב5.8 בשעה 15:37! [אחח.. למה אני רושמת דברים כאלה? XD] האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "טובבבבבבב............" עצבני כזה.. הדבר האחרון שאכלת: גבינה הדבר האחרון ששתית: פטל הדבר האחרון שקנית: סוכריה על מקל.. השיר האחרון ששמעת: חייל של מאה שערים.. הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת.. >.< הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני 5 דק'.. הדבר הכי מטורף שעשית: אכלתי מוח של דג.. הווה... שיער נוכחי: חלק שחור.. ^_^ בגדים נוכחים: . סווצ'רט ומכנסיים עד הברך.. תמונות דסקפוט נוכחית: של אחותי.. :] חבר/ה? הא? >.< אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: הוא..
האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? ברור.. האם את עייפה: קצת האם את רעבה: לא את מי את הכי רוצה לחבק? אותו..

pluplup

New member
טהנהנה.

שם: דור. כינוי נוכחי: pluplup? מין: זכר. גיל: 15 O: מקום: החדר שלי. צבע אהוב: שחור. השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: דור זה סבבה. מתי הקאתם בפעם האחרונה? מזמן. היה נעים? בנזונה. לא. המילה האהובה עליכם: לא יודע עכשיו. מילה אחת שמאפיינת אתכם: דור?
מה מרגש אתכם: לא יודע עכשיו. רגישים? נופ. האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לפעמים. אין בעד מה או יש בעד מה? יש. אתם יודעים מה אתם רוצים? ברור. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? לא הציעו. אתם לא יכולים בלעדי: מוזיקה. גורילז זה בנזונה,אגב. השם הכי מוזר ששמעתם: לא יודע. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: לא יודע עכשיו. טובים בלימודים: נופ. אוהבים לאכול: אהא. שמנים/רזים: משו באמצע P: מה התחביבים שלכם: מוזיקה. מילה אהובה בת 4 אותיות: וואי -.- יש לכם חיה בבית: אהא. האם הייתם מאוהבים פעם: אהא. מאמינים באהבה ממבט ראשון: נופ. אתם חושבים שאתם נראים טוב: נופ. האם פעם התחילו איתכם: בצחוק. האם הייתם בטלויזיה: משו כזה. פגשתם סלבריטאי? נופ. אם כן ,איזה? האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: ההזויות שביניהן,בדרך כלל P: מאמינים באלוקים: אלוהים*,יא אללה -.- וכן. מאמינים בקסם: נופ. מאמינים במזל: נופ. מאמינים בגן עדן וגיהנום: אהא. מאמינים בסנטה קלאוס: נופ. יש לך חבר/ה: נופ. יש לך חברים הומואים/לסביות: לא שאני יודע על זה/זוכר את זה. מי החבר הכי קרוב שלכם: אבאשלך. מי החבר שיודע עליכם הכי הרבה: סבאשלך. יש לכם סודות: עוףקורס. האם אתם מעשנים: איכ,לא. על סמים: ברור,מה. בתולים: אהא. התנשקתם צרפתית: נופ. תכונה רעה שלכם: -.- תכונה טובה: :] יש פירסינג: נופ. קעקוע: נופ. חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעמם תחת. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: -.- ים או בריכה: איכ! עונה מועדפת בשנה: קיץ! ^^ טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל,כמובן. טלפון או פלאפון: פלאפון. בא לכם למות? כן! |אימו| סתם,לא. אם כן, למה? כי כואב לי,החיים כ"כ מכאיבים |עדיין אימו| אתם מפחדים מהמוות? ברור,מה. אתם משקרים? כמו כל אחד. בן כמה הייתם רוצים להיות: 15 זה סבבה. יש לכם מוטו אישי? -.- דברים שמעצבנים אתכם: שאלות מפגרות בשאלונים,פיגור של אנשים. אתם הכי טובים ב: די! >.< מה עדיף , מסנ או אייסי? מסנג'ר,כמובן. ICQ זה חרא. מה דעתכם על הארץ שלכם? יותר מדי ערסים. תתארו את החלומות שלכם: אולי די? עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? די כבר! >.< רוצים לחזור לילדות? >.< החיים קשים? השאלון מעצבן. אם כן, למה? כי ככה הוא נולד,לא יודע. מאמינים בחוצונים (חיזרים): >.< ראיתם פעם שדים או רוחות? מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? מהו מספר המזל שלכם? 5. מהו האוואי שלכם באייסיקיו? ICQ זה חרא. מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע: "מי בתל אביב מחר(מפגש ישרא)? || מת' זה השטן! >.< || דיסטורטד זאת הלהקה הכי טובה בארץ,נקודה!" להקה אהובה: יש מלא. זמר אהוב: גם. שיר אהוב: -.- מוזיקה אהובה: כל הסוגים שבאמת נחשבים למוזיקה(מזרחית/אימו זאת לא מוזיקה,לדוגמא). עם מי דיברתם לאחרונה? הדרוש. זמנים... הזיכרון הראשון שלך: -.- האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? נופ. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? נופ. המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכר,נו. האם עברת דירה? כן. לאן? וכמה פעמיים? לא זוכר. איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: לא זוכר O: הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ. הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה חודשים. האדם האחרון שראית: אבא שלי. הדבר האחרון שאמרת: "טוב". הדבר האחרון שאכלת: לא זוכר. הדבר האחרון ששתית: חלב. הדבר האחרון שקנית: חולצה של דיסטורטד ^^ השיר האחרון ששמעת: שומע את Double Bass של הגורילז כרגע. הדיסק האחרון שקנית: לא זוכר. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: -.- הדבר הכי מטורף שעשית: הווה... שיער נוכחי: אסוף. בגדים נוכחים: . חולצה של אורפנד לנד,מכנסיים בצבע כחול כהה כזה. תמונות דסקפוט נוכחית: ציור בנשלזונה. חבר/ה? נופ. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אף אחד. האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? ללכת למקלחת? האם את עייפה: כן!
האם את רעבה: נופ. את מי את הכי רוצה לחבק? אף אחד כרגע,אין לי כוח לזוז. איזה שאלון מעצבן,יא אללה! >.<

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif

שם: זמר כינוי נוכחי: הממ זמאר, זמרחי מין: נקבה גיל: 13.9 מקום: ראשון צבע אהוב: אדום ושחור השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: לאדעת מתי הקאתם בפעם האחרונה? בחורף היה נעים? מאוד המילה האהובה עליכם: מילה אחת שמאפיינת אתכם: מה מרגש אתכם: רגישים? כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? אין בעד מה או יש בעד מה? אתם יודעים מה אתם רוצים? מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? אתם לא יכולים בלעדיי: השם הכי מוזר ששמעתם: המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: טובים בלימודים: כן אוהבים לאכול: כן שמנים/רזים: רזה מה התחביבים שלכם: מוזיקה ואומנות מילה אהובה בת 4 אותיות: יש לכם חיה בבית: לא האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נראים טוב: בסדר האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: כן פגשתם סלבריטאי? כן אם כן ,איזה? חני נחמיאס!!!!!!!!1 יהודה לוי וההוא מסינרגיה.. אה וסיגי מהאלופה.. בטח עוד כמה האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאיפה לי מאמינים באלוקים: מאמינים בקסם: מאמינים במזל: מאמינים בגן עדן וגיהנום: מאמינים בסנטה קלאוס: יש לך חבר/ה: לא יש לך חברים הומואים/לסביות: יש לי חברים בי מי החבר הכי קרוב שלכם: סיגי מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה: סיגי יש לכם סודות: כן האם אתם מעשנים: לא על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן תכונה רעה שלכם: לאדעת תכונה טובה: ^ יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים: תלוי אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: פארק היורה ים או בריכה: ים עונה מועדפת בשנה: חורף טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: גם וגם בא לכם למות? לא אם כן, למה? אתם מפחדים מהמוות? כן אתם משקרים? לא כל כך בן כמה הייתם רוצים להיות: 15 יש לכם מוטו אישי? לא דברים שמעצבנים אתכם: אתם הכי טובים ב: מה עדיף , מסנ או אייסי? מסן מה דעתכם על הארץ שלכם? תתארואת החלומות שלכם: עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? רוצים לחזור לילדות? כן החיים קשים? אם כן, למה? מאמינים בחוצונים (חיזרים) : ראיתם פעם שדים או רוחות? מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? מהו מספר המזל שלכם? מהו האוואי שלכם באייסיקיו? מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע: היה כיףףףףף:] להקה אהובה: אליס אין צ'יינס זמר אהוב: ליין סטיילי שיר אהוב: הרבה מוזיקה אהובה: הממ רוק\גראנג'\מטאל עם מי דיברתם לאחרונה? נאור,קובי,דנה זמנים... הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? לאן? וכמה פעמיים? איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה... שיער נוכחי: קוקו.. בגדים נוכחים: . מכנסיים קצרים וחולצה של לונדון תמונות דסקפוט נוכחית: אליס חבר/ה? אין.. אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: ... האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? כן האם את עייפה: כן האם את רעבה: כן את מי את הכי רוצה לחבק?...

sappy song

New member
נהנה כפרעלייך ../images/Emo3.gif

שם: שי כינוי נוכחי:גרוזני (אחח שגיא שגיא
) מין: זכר גיל: 17 וחצי מקום: אשדוד צבע אהוב: אדום השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: בנג'מין מתי הקאתם בפעם האחרונה? XDD לפני כמה חודשים ששתיתי כנראה היה נעים? בסדר כזה המילה האהובה עליכם:נחוי מילה אחת שמאפיינת אתכם:סטלה? מה מרגש אתכם: במבי? רגישים? ככה ככה
האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? יאפ אין בעד מה או יש בעד מה?אה? אתם יודעים מה אתם רוצים? לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? לפני חודש אתם לא יכולים בלעדיי:פאנטה,חברים,אוכל,מחשב,בס
השם הכי מוזר ששמעתם: אירמה? המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: בטטה?
טובים בלימודים: XDD אוהבים לאכול: הוווו כןןןן שמנים/רזים: אם כל האוכל שאני אוכל אני צריך להיות בטטה,אבל אני רזה,הכל עובר לגובה
מה התחביבים שלכם: כל מה שרשום ב"לא יכול בלעדיי" מילה אהובה בת 4 אותיות: נחוי יש לכם חיה בבית: אממ לא,אבל חגי בא לבקר לפעמים האם הייתם מאוהבים פעם: XDDDDDDDDDDDDDD לא מאמינים באהבה ממבט ראשון: כנראה אתם חושבים שאתם נראים טוב:חמוד כזה XD האם פעם התחילו איתכם: יאפ האם הייתם בטלויזיה: אממ שראיתי את הקלטת של הבר מצווה שלי הייתי פגשתם סלבריטאי? יאפ אם כן ,איזה? סטיבן ווילסון ועוד כמה מערוץ הילדים שחגי הטריד האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: מאיפה לי
מאמינים באלוקים: אלוהים*! ויאפ אבל לא במצוות הדפוקות האלו מאמינים בקסם: מי? מאמינים במזל: מזי? :-O מאמינים בגן עדן וגיהנום לא: מאמינים בסנטה קלאוס: כןןןןן הו הו הו
יש לך חבר/ה: XDDD חס וחלילה יש לך חברים הומואים/לסביות: יאפ מי החבר הכי קרוב שלכם: מולדי וסשה מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה: מולדי יש לכם סודות: יאפ האם אתם מעשנים:לא על סמים: בקרוב בתולים: מולדי,נספר להם?
התנשקתם צרפתית: +עם צרפתייה XD תכונה רעה שלכם: גרוזיני תכונה טובה: עגול יש פירסינג: לא קעקוע: לא חושבים שאתם מעניינים או משעממים:מעניינים לזמן קצר
אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: עשו כבר,עליי ועל אלכס "טיפשים בלי הפסקה" מומלץ ים או בריכה: בריכה עונה מועדפת בשנה: חורף טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון בא לכם למות? מחר יש מצב
אם כן, למה? לא יודע,רוצה לבדוק איך זה לקפוץ מהגג של עזריאלי
אתם מפחדים מהמוות? לא,הוא כלי
אתם משקרים? מי לא בן כמה הייתם רוצים להיות: 16 יש לכם מוטו אישי? זה משתנה דברים שמעצבנים אתכם: שבנות שמות עדשות!די לזייף עיניים!!! אתם הכי טובים ב: בלישון,אני עושה את זה בהכי סטייל
מה עדיף , מסנ או אייסי? מסן מה דעתכם על הארץ שלכם? סבבה תתארואת החלומות שלכם:וודסטוק 2018 הופעת האיחוד של אד הוק XD עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? אנה XDD אני רוצה שחגי יהיה שלי שוב
רוצים לחזור לילדות? בטח,כיף לשבור למולדי רגל ויד
החיים קשים? לא כל כך אם כן, למה? מאמינים בחוצונים (חיזרים) : בקטנה ראיתם פעם שדים או רוחות? לא חושב חח מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין?בית קרקע מהו מספר המזל שלכם?4 מהו האוואי שלכם באייסיקיו? איזה שורה משיר של ברינג מי מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע: "היום ת"א" להקה אהובה: נירוונה,מיוז,בלינק 182 ועוד
(רואה אנה?אין פה להקת אימו אחת אפילו!) זמר אהוב: אייל גולן ואביב גפן שיר אהוב: וואו יש המון :-O מוזיקה אהובה: הכל עם מי דיברתם לאחרונה? המולדובן זמנים... הזיכרון הראשון שלך:אני מאיים על אחותי עם סכין שהייתי בן 3 האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? לאאאאאאאאא חס וחלילה,עכשיו אני כן,בגלל השיער האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע האחרון שנכשלת בו:לא זוכר האם עברת דירה? מזמן לאן? וכמה פעמיים? לפה XD איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? סטלה השיר האחרון ששרת: alesana-ending without stories הדבר האחרון שצחקת בגללו: יש המון הפעם האחרונה שבכית:וואו ענתיקה האדם האחרון שראית: מאמא הדבר האחרון שאמרת: "סבבה,ביי אחי" הדבר האחרון שאכלת: פיצה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: פאנטה השיר האחרון ששמעת: linkin park-in the end יש עכשיו טופ 10 בMTV הדיסק האחרון שקנית:nine black alps-everything is הפעם האחרונה שעזרת לאמא:זרקתי זבל אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: נהייתי גרוזיני הווה... שיער נוכחי: שחור בגדים נוכחים: . בוקסר ושורט? תמונות דסקפוט נוכחית: לא יודע,איזה יער סטלה כזה חבר/ה? לאאאאאאאאאאאא
אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: לא יודע,אין לי כוח לעבור על הרשימה במסן שלי עכשיו האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? בטח,עם מילת הקסם "שנייה" האם את עייפה: אני בן נחוי!!!!!!!!!!! וכן! האם את רעבה: רצח! את מי את הכי רוצה לחבק? שכחתי מה השם שלה :-O

maog

New member
../images/Emo199.gif

שם: מרגו כינוי נוכחי: מרגי?:O מין: נ' גיל: 14 מקום: ת"א צבע אהוב: לא יודעת:S השם שהייתם רוצים שיקראו לכם: מתי הקאתם בפעם האחרונה? לפני שנתיים נראה לי היה נעים? ברור
המילה האהובה עליכם: מילה אחת שמאפיינת אתכם: תימן :S מה מרגש אתכם: רגישים? כן האם אתם מסתפקים במה שיש לכם? לא אין בעד מה או יש בעד מה? אין בעד מה אתם יודעים מה אתם רוצים? לא מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות? ו' אתם לא יכולים בלעדיי: פיצה השם הכי מוזר ששמעתם: מרגו המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: בורגול טובים בלימודים: בערך אוהבים לאכול: פיצה שמנים/רזים: שמנים מה התחביבים שלכם: לאכול פיצה מילה אהובה בת 4 אותיות: FUCK
יש לכם חיה בבית: אח קטן האם הייתם מאוהבים פעם: כן מאמינים באהבה ממבט ראשון: לא אתם חושבים שאתם נראים טוב: לא האם פעם התחילו איתכם: כן האם הייתם בטלויזיה: אוליי בקהל פגשתם סלבריטאי? כן אם כן ,איזה? רן דנקר, נינט ויודה%#%[לפני כמה ימים], מייקל לואיס, הראל סקעת, אושרי כהן, ציפי שביט, סופי צדקה, רוני סופרפארם, רותם אבוהב, רונה לי, אחת מערוץ הילדים, מיכל ינאי, מה קשור, ועוד רבים וגרועים... האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב: לאנראהלי מאמינים בסנטה קלאוס: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יש לך חבר/ה: לא יש לך חברים הומואים/לסביות: כן מי החבר הכי קרוב שלכם: אין מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה: לא יודעת יש לכם סודות: כן האם אתם מעשנים: כן על סמים: לא בתולים: כן התנשקתם צרפתית: כן תכונה רעה שלכם: יש יותר מדי תכונה טובה: סבלנית?:S יש פירסינג: אין קעקוע: אין חושבים שאתם מעניינים או משעממים: משעממים אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: הר חירייה ים או בריכה: בריכה עונה מועדפת בשנה: אביב טיול בארץ או בחו"ל: חו"ל טלפון או פלאפון: פלאפון בא לכם למות? כן אם כן, למה? ככה אתם מפחדים מהמוות? כן אתם משקרים? כן בן כמה הייתם רוצים להיות:15 יש לכם מוטו אישי? נופ דברים שמעצבנים אתכם: אתם אתם הכי טובים ב: לחרבן מה עדיף , מסנ או אייסי? מסן מה דעתכם על הארץ שלכם? חרא תתארואת החלומות שלכם: D: עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד? לא אומרת ולא אומרת
רוצים לחזור לילדות? כן החיים קשים? כן אם כן, למה? ככה מאמינים בחוצונים (חיזרים) : כןXDD ראיתם פעם שדים או רוחות? טפוטפוטפוטוטוגגכגדכד מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? בניין מהו מספר המזל שלכם? לא יודעת מהו האוואי שלכם באייסיקיו? אין מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע: Strapping Young Lad - Bring on the Young להקה אהובה: לא יודעת, אבל כרגע אני חורשת על Strapping Young Lad זמר אהוב: פרדי מרקיורי שיר אהוב: לא יודעת מוזיקה אהובה: לא יודעת עם מי דיברתם לאחרונה? אמא זמנים... הזיכרון הראשון שלך: אני מחרבנת XDDD האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני? כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים? אכלתי הכל עד גיל מסויים המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה האם עברת דירה? כן לאן? וכמה פעמיים? ת"א פעמיים איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? ראשל"צ השיר האחרון ששרת: Jay's Rap הדבר האחרון שצחקת בגללו: Jay And Silent Bob Strike Back הפעם האחרונה שבכית: שלשום האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס הדבר האחרון ששתית: לימונענע הדבר האחרון שקנית: סמירנוף השיר האחרון ששמעת: SYL - Bring on the Young הדיסק האחרון שקנית: לא קונה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: חחיחחייחי הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה... שיער נוכחי: מפוזר ומנופח בגדים נוכחים: . גופייה ובוקסר תמונות דסקפוט נוכחית: http://i127.photobucket.com/albums/p137/ofek_01/wallcore2.jp g חבר/ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהי כאן ברגע זה: שליח פיצה האם את מתחמקת ממטלה שעלייך לעשות? כן האם את עייפה: כן האם את רעבה: כן את מי את הכי רוצה לחבק? דוב

Aline In Chains

New member
טוב משעמם במילא, קמתי ב 23:30 חחח...

שם:
אלין כזה. כינוי נוכחי:
ליןלין,אלינמון,טיפקס,קיקי? מין:
נקבה. גיל:
16 וחצי. מקום:
ב"ש,ת"א. צבע אהוב:
שחור,ירוק,וסגול מממש מסויים. השם שהייתם רוצים שיקראו לכם:
אליסון וזה. מתי הקאתם בפעם האחרונה?
לא זוכרת,מזמן. היה נעים?
ברור,מה
המילה האהובה עליכם:
אמאשלך,פאק,דאמט? מילה אחת שמאפיינת אתכם:
טיפשה? מה מרגש אתכם:
מוזיקה,אהבה,גור,סרטים? רגישים?
:] האם אתם מסתפקים במה שיש לכם?
כע.. אין בעד מה או יש בעד מה?
אין. אתם יודעים מה אתם רוצים?
הרבה חחח.. מתי הפעם הראשונה שהציעו לכם חברות?
לפני שבע וחצי חודשים חחח.. אתם לא יכולים בלעדיי:
גור:] השם הכי מוזר ששמעתם:
נדיר. המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו:
לא יודעת,יש הרבה. טובים בלימודים:
כשאני רוצה.. אוהבים לאכול:
המון. שמנים/רזים:
פילכזהשמנמן:] מה התחביבים שלכם:
לישון בעיקר חח,לצייר..לנגן לפעמים,מחשב..וגור:]? מילה אהובה בת 4 אותיות:
המ..המ...המ...לא יודעת>< יש לכם חיה בבית:
לא.. האם הייתם מאוהבים פעם:
עדיין
:) מאמינים באהבה ממבט ראשון:
ישמצב. אתם חושבים שאתם נראים טוב:
לא.. האם פעם התחילו איתכם:
יאס. האם הייתם בטלויזיה:
לא שזכור לי חח.. פגשתם סלבריטאי?
כן חח.. אם כן ,איזה?
אותי:] האם בני המין השני חושבים שאתם נראים טוב:
>< מאמינים באלוקים:
לא סגורה על עצמי. מאמינים בקסם:
לא..חחח מאמינים במזל:
מזל רע. מאמינים בגן עדן וגיהנום:
אולי.. מאמינים בסנטה קלאוס:
לא חחחחח יש לך חבר/ה:
יש
:) . יש לך חברים הומואים/לסביות:
יש.. מי החבר הכי קרוב שלכם:
שני החומני,נוי,גור.. מי החבר שיודעעליכם הכי הרבה:
שני וגור.. יש לכם סודות:
כמו לכל אחדXD האם אתם מעשנים:
איכס.:S על סמים:
כל הזמן חחחחחחח בתולים:
כן. התנשקתם צרפתית
כן.. תכונה רעה שלכם:
מפגרת? תכונה טובה:
שאני יכולה ממש להצחיק כשאני במצבי כפית מטורפים.. ? יש פירסינג:
הליקס.. קעקוע:
אין,אבל אני רוצה של מפתח סול..או תו.. :] חושבים שאתם מעניינים או משעממים:
משעממת כמו סבתאשלי. אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו:
סקס עם אמאשלך. ים או בריכה:
יםיםים. עונה מועדפת בשנה:
חורףףף:] טיול בארץ או בחו"ל:
חו"ל ברור חח... טלפון או פלאפון:
פלאפון. בא לכם למות?
והווו.. אם כן, למה?
כי אבאשלך עומו. אתם מפחדים מהמוות?
נראהלי. אתם משקרים?
שקרים לבנים :p בן כמה הייתם רוצים להיות:
16.. יש לכם מוטו אישי?
פאק לאב?

Aline In Chains

New member
חלק ב' בררר..

דברים שמעצבנים אתכם:
אותי? הממ..המ..,אנשים חופרים,מעצבנים,מציקים מדיי,גזענות,חול,בוקר,לקום בבוקר,שהשעון המעורר מעיר,כשמתבטל מש'ו,וחוםםםםם! אתם הכי טובים ב:
להיות טיפשה. מה עדיף , מסנ או אייסי?
מסן דה. מה דעתכם על הארץ שלכם?
כלום? חחח תתארואת החלומות שלכם:
ממ..מה? עם מי הייתם רוצים להתחלף בחיים ליום אחד?
לא יודעת, עם מישהי כוסית בטח.. רוצים לחזור לילדות?
כ"כ. החיים קשים?
לפעמים אם כן, למה?
אוף..השאלון הזה מעצבן אותי ח.. מאמינים בחוצונים (חיזרים) :
כן.. ראיתם פעם שדים או רוחות?
לא,אבל מאמינה. מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין?
אוגר עם סנדליים!! מהו מספר המזל שלכם?
3,5,7, מהו האוואי שלכם באייסיקיו?
2:) מה ההודעה האישית שלכם במסנג'ר כרגע:
עוד יומייייייים ויהייהיי משו' כזה.. להקה אהובה:
אופת',וקווין. זמר אהוב:
מיקאל,ופרדי מרקיורי בעיקר, אבל נגיד שגם..ליין סטיילי,קורט קוביין,ג'ון לנון..ועוד כמה.. שיר אהוב:
יש יותר מידי >< מוזיקה אהובה:
גראנג',מטאל,פסיכודלי,רוק קלאסי, ועוד כמה. עם מי דיברתם לאחרונה?
לאחרונה..עם עילי וחומן. זמנים... הזיכרון הראשון שלך:
אותי,אוכלת דשא חח.. האם בילדותך התנהגת כבן/בת המין השני?
לא שזכור לי. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?
לגו וכאלה.. המקצוע האחרון שנכשלת בו:
לאדעת, תקשורת נראהלי. מזל שיצאתי XD האם עברת דירה?
פעמים. לאן? וכמה פעמיים? בתוך ב"ש. איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת?
מדהימה. השיר האחרון ששרת:
קלאוז'ר של אופת'. הדבר האחרון שצחקת בגללו:
לא זוכרת><, מש'ו שקראתי באיזה פורום נראהלי.. הפעם האחרונה שבכית:
אתמול נראהלי. לא זוכרת.. האדם האחרון שראית:
אבאמא. הדבר האחרון שאמרת:
שרתי חח... הדבר האחרון שאכלת:
פתיתים שהכנתי..ותמיד כולם נשרפים לי, זה כבר מעצבן. הדבר האחרון ששתית:
מים. או מיץ לישון, לא זוכרת>< הדבר האחרון שקנית:
קונדום. סתםחח, נו לא זוכרת>< לא יצאתי מהבית כבר שבוע. השיר האחרון ששמעת:
אופת'. הדיסק האחרון שקנית:
לא זוכרת,של זפלין נראהלי..מזמןןןןןןןן.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
מזמן>< הדבר הכי מטורף שעשית: