היום בלילה אני אני אראה ..
מ מתה על לירז New member 9/3/07 #18 כפרעל יהודה ../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif ראיתם איזה חמודד??
מ מאיה כוכבי New member 9/3/07 #21 יאאאאאי ידעתי שראיתי ת'שם שלו בסוף, שהיה ת'כתוביות,אז שהגיעו ל"ואת" אני רואה זיו קוז'ו, וזה עבר מהר... ולא הבנתי XD חחחח מגניייייייייב
יאאאאאי ידעתי שראיתי ת'שם שלו בסוף, שהיה ת'כתוביות,אז שהגיעו ל"ואת" אני רואה זיו קוז'ו, וזה עבר מהר... ולא הבנתי XD חחחח מגניייייייייב
O OmErLoLa New member 10/3/07 #22 ראיתי..../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif כי הייתי חייבת לדעת עם זכיתי באייפוד ... טוב לא משנה לא זכיתי בגלל שחשבתי שהדורבנים יזכו..מה שלא קרה והיה ממש לא צפוי..ומעצבן..
ראיתי..../images/Emo113.gif../images/Emo214.gif כי הייתי חייבת לדעת עם זכיתי באייפוד ... טוב לא משנה לא זכיתי בגלל שחשבתי שהדורבנים יזכו..מה שלא קרה והיה ממש לא צפוי..ומעצבן..
ל לולי 180 New member 11/3/07 #25 ../images/Emo207.gif כנסו כולם !!! כנסו בויאודי לפנאי ומדריכים-> לומדים לרקוד-> רדו למטה ותיכנסו ל"מיטל אוגנסיאן חיה או מתה"! אני דמיינתי פה משהו או שזה אמיתי!?
../images/Emo207.gif כנסו כולם !!! כנסו בויאודי לפנאי ומדריכים-> לומדים לרקוד-> רדו למטה ותיכנסו ל"מיטל אוגנסיאן חיה או מתה"! אני דמיינתי פה משהו או שזה אמיתי!?
ר רותמיקה2 New member 11/3/07 #27 כן ../images/Emo103.gif וראיתם את הרמז עם מיטל אוגניסיאן, מה זה אומר? שלירז תשתתף לקצת זמן בעונה השנייה?
כן ../images/Emo103.gif וראיתם את הרמז עם מיטל אוגניסיאן, מה זה אומר? שלירז תשתתף לקצת זמן בעונה השנייה?
R RTur New member 12/3/07 #37 היא לא תשתתף, אין שום סיכוי.. הצילומים כבר התחילו וללירז אין שום אפשרות להיות בהם.
ל לולי 180 New member 12/3/07 #38 אנחנו יודעים שלא...אבל הספוילרים האלה שהם שמו בויאודי בילבלו כבר את הכל... :| והכי מעצבן שאני לא אהיה בבית ב25...בעעע
אנחנו יודעים שלא...אבל הספוילרים האלה שהם שמו בויאודי בילבלו כבר את הכל... :| והכי מעצבן שאני לא אהיה בבית ב25...בעעע
ר רותמיקה2 New member 12/3/07 #44 אז ../images/Emo103.gif מי זאת האישה הזאת שכותבת לג'וזף מכתב, וכותבת על זה ממיטל אוניסיאן?
R RTur New member 12/3/07 #45 אין לי שמץ, אבל סמכי עליי.. לירז לא יכולה להיות בצילומים האלה.. היא פשוט לא יכולה להיות בהם פיזית - היא לא בארץ חח יכול להיות שזאת איזשהי דמות חדשה שעובדת על ג'וזף וכאילו שולחת לו מכתב בשמה של מיטל.. לכי תדעי.. אבל זאת לא לירז.
אין לי שמץ, אבל סמכי עליי.. לירז לא יכולה להיות בצילומים האלה.. היא פשוט לא יכולה להיות בהם פיזית - היא לא בארץ חח יכול להיות שזאת איזשהי דמות חדשה שעובדת על ג'וזף וכאילו שולחת לו מכתב בשמה של מיטל.. לכי תדעי.. אבל זאת לא לירז.