יא סדאם יא חביב

יא סדאם יא חביב

אדון סדאם בגיהנום עם חבריו הטובים לדרך. בואו נשרשר לו שרשור פרידה אבל מלא שמחה ואני מקווה שהגמד האירני ילמד מהסיפור של סדאם ויבין שכל מי שמתעסק עם "היהוד" לא יוצא בשלום =]

פשע מתועב

האימפריאליסטים הארורים עוד ישלמו ביוקר על הפשעים שלהם נגד עיראק. כל המשפט היה הצגה אמריקאית אחת גדולה - לא היתה להם כל זכות לכבוש את עיראק ובטח שלא לרצוח את נשיאה. ואם כבר מצאו את סדאם אשם בפשעים נגד האנושות - מדוע לא שופטים ולא מוציאים להורג גם את בכירי הממשל האמריקאים שתמכו בו לאורך שנים והעבירו לו כסף ונשק (כולל כימי)? - הרי במשך שנים סדאם היה החבר הכי טוב של ארה"ב מבין מדינות ערב וקיבל מהם תמיכה אדירה - במיוחד במלחמת אירן-עיראק. ואז ברגע שלא היו צריכים אותו יותר וברגע שהוא לא היה באינטרסים שלהם הם הכריזו עליו בתור אויב האנושות, הטילו חרם עליו וסחטו את מדינתו בתכניות נפשעות כמו מזון תמורת נפט. גם מהבחינה המדינית זה רק יזיק - שימו לב מי חוגג את ההוצאה להורג: ארה"ב, אירן והטרוריסטים השיעים... - ארה"ב מתוך אינטרסים אישיים (נפט ונקמה על רקע אישי של בוש הבן בשביל בוש האב) וכל השאר בגלל שעכשיו תהיה עוד מדינת טרור במזה"ת (עיראק) ועכשיו לא יהיה להם אויב תקוע באמצע כמו עצם בגרון. יום יבוא והקאובוי האלכוהוליסט ג'ורג' בוש ישלם על פשעיו וייתלה בעצמו באיזו כיכר בטקסס או ייצלה על הכסא החשמלי הכה חביב עליו.

הוא לא הפריע לבוש

כנראה בוש וישראל עשו עסקה שכללה הפלת סדאם וזה מה שקרה..

הוא דווקא הפריע לו

בוש צריך את הנפט של עיראק - סדאם הפריע לו. מה עושים? כובשים את עיראק, רוצחים את סדאם ומשתלטים על הנפט. זה מזכיר לי בדיחה: דיווח : "ארה"ב גילתה איזו מדינה ערבית מעל מאגרי הנפט שלה". ואולי גורמי הממשל בישראל לא מבינים זאת אך סדאם היה האויב והאיום הגדול ביותר על אירן, סורים והשיעים - בקיצור אויב של אויבי ישראל. אם היו לנו מנהיגים חכמים הם היו עושים איתו ברית.

היה גם אויב שלנו

הוא שלח לפה טילים ותכנן למחוק אותנו כמו האירנים של היום.. ונקווה שאירן תגמור כמו עיראק הרבה דם והרבה כאב

ולמה זאת?

הוא שלח לפה טילים כדי להתנקם באמריקאים שתקפו אותו - מבחינתו ישראל היתה מדינה של ארה"ב. וכל זאת בגלל שישראל מתנהגת כמו שפוטה של ארה"ב - מדינה עצמאית ללא עצמאות רסמית - כל הזמן מלקקים לאמריקאים ועושים מה שהם מבקשים. ישראל משעבדת עצמה לארה"ב ומוכרת את נשמתה לשטן תמורת כמה דולרים.

S h a y D u

New member
שכחת שהוא אחראי לרצח עם?!

אתה הרי מאותם אנשים שמתעבים כל כך 'רצח עם', והנה בה אחד שעשה זאת, ופתאום אתה שוכח מהו פשר העונש - כדי שלא יקום בעתיד איש כמותו ויעשה זאת. אתה מתעב רצח עם אז מבחינתך, מה שארה"ב עשתה לא משנה כאן, העיקר שהאיש בא על עונשו.

"רצח עם"?

הבן אדם הוצא להורג על זה שחיסל כ-140 שיעים אחרי ניסיון כושל מצידם להתנקש בחייו - סה"כ צעד מאוד לגיטימי במדינה דיקטטורית ועם כל הכבוד לא הייתי קורא לזה רצח עם - מה גם שכל פעולותיו עד מלחמת המפרץ הראשונה היו בידיעת ארה"ב והתבצעו בנשק שלה והיא לא הביעה התנגדות כלשהי. אתה רוצה לדעת מה זה רצח עם ופשעי מלחמה? זה מה שארה"ב עשתה בדרזדן, יפן, קמבודיה, קוריאה, סומליה, וייטנאם ועכשיו עושה בעיראק.

Fleddermaus

New member
סליחה?

סדאם חוסיין אחראי למותם של עשרות אלפים. הוא טבח בכורדים באכזריות תוך שימוש בנשק כימי, הוא הוציא להורג את מתנגדיו באכזריות מיוחדת, הוא פלש לכווית ורצח שם המונים. אני נגד עונש מוות, אבל זה לא אומר שסדאם חוסיין לא היה חלאת אדם אכזרי ושפל, שביצע פשעים ברמתם של היטלר וסטאלין.

טוב שלא הגזמת

סדאם היה עוד רודן טיפוסי כמו רבים וטובים אחרים - זה שנהגו לעסוק בו יותר מהאחרים עדיין לא הופך אותו להיטלר.

ממש השטן הקטן והשטן הגדול

אולי היינו צריכים לתמוך במעצמת השלום המוסר וההומניזם, ברית המועצות, ככה היה הרבה יותר טוב, אבל במקום זאת, מנהיגינו הטיפשים, בחרו לתמוך דווקא בארצות הברית המושחתת והקפיטליסטית

LizArD g

New member
גועל נפש

הוצאה להורג?! נגד לגמרי . לשום אדם אין זכות לקחת חיים של אדם אחר, וברגע שמדינה עושה כזה דבר היא יורדת לרמה של אותו פושע.

רוני13

New member
זאת לא ירידה ברמה...

ברגע שהבנאדם הזה רצח עשרות אלפים כל דבר שיעשו לו מצטמק לידו!

Fleddermaus

New member
אבל המדינה היא לא כנופיה

אין לאף אחד זכות לקחת חיים, נקודה. הוצאה להורג היא לא הגנה עצמית. מוטב היה לכלוא את הפושע הנתעב הזה לשארית חייו מאזר להוריד את המדינה לרמה של רוצחת. הוצאה להורג היא מנהג פרימיטיבי שצריך להיעלם מהעולם, ועצוב שארה"ב נכנסת בזאת לרשימת המדינות שעדיין מבצעות רצח-בשירות-המדינה, כמו איראן, סוריה, ערב הסעודית, סין, וכו'. עונש מוות הוא סתם רצח עם תעודת כשרות חוקית.

אתה צודק המדינה אינה כנופיה

אז דבר ראשון שתפסיק את מנהג הפרוטקשן, הידוע בשם מס הכנסה, ארנונה, ביטוח לאומי וכולי וכולי, לא ייתכן שהמדינה וגם אם רובין הוד עומד בראשה, שתגזול מהעשירים ותתן לעניים אני בטוח שאתה מסכים איתי

Fleddermaus

New member
אין קשר

אף אחד לא יחסל אותך אם לא תשלם מס הכנסה. מדינה לא אמורה להתעסק בנקמות כמו כנופיה. "עין תחת עין" מת במאה ה-14.

רק יכלאו אותי כמו חיה

להרבה הרבה שנים ואת זה אפילו כנופיות מתקשות לעשות לגבי מה היא אמורה, המדינה מענישה את האדם הזה, אין פה נקמת דם, לא הולכים להרוג את המשפחה שלו או משהו, אלא הוא נושא לבדו באחריות למעשיו

למעלה