יא!!! מה כולם עושים פה?

jovistar

New member
יא!!! מה כולם עושים פה?

שלום אנשים יקרים. הרגע גיליתי את הפורום הזה. עד עכשיו הייתי בפורום הנפלא בהייד פארק (מומלץ לכולם להיות גם כאן וגם שם במקביל, אחלה אנשים!!!) אז נעים מאוד, אני מירית, בת 26 מהרצליה. מעריצה (לא אוהבת את המילה) של בון ג'ובי כבר 14 שנים, הייתי ביותר מ-16 הופעות של בון ג'ובי, בעוד שבועיים אני נוסעת לעוד 2 הופעות בסיבוב האירופאי (אירלנד והולנד) מתרגשת (כמו תמיד) כאילו זאת הפעם הראשונה. ו...זהו... הנה אני וידיד קרוב
שיהיה לכולם יום נחמד

na no da

New member
בארוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo168.gif

ני בת אל. כיף לך גמני רוצה לטוס להופעות של בונג'. טוב יש אנשים אם מזל ויש בלי מזל (ני מאלה שבלי מזל
) ו.....תהני!!!

sivanbj

New member
היי!! גם אני מהייד פארק

ממש חבל שאתם לא מצטרפים לשם.. זה פורום ותיק (מעל שנתיים) ועם הרבה חבר'ה טובים ומממממש נחמדים! כולם כבר מכירים את כולם (כמעט) ונשמח להכיר גם אתכם! תמיד כיף להכיר עוד מעריצים ואולי נגלה פה קרובים (גיאוגרפית..) אז.. אני סיון ואני מעריצה (חח מירית, לא ידעתי שגם את לא אוהבת את המילה... אני סירבתי לקבל אותה כשאנשים קראו לי כך אבל עכשיו התרגלתי..) בערך שנתיים שלוש שנים. ממש רוצה להכיר אתכם!

sivanbj

New member
אבל

אני רק זוכרת שעשינו לו יום הולדת 2 עם היום הולדת של אייל... או שזכרוני מטעה אותי וזה היה גיל 3..חחח את יודעת יותר טוב.

inbal287

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני ענבלירון. וואו, כ"כ כיף לך! הלוואי עליי להיות בהופעה שלהם [שלא נדבר על 16] ועוד לפגוש את ג'ון
. נשמח לשמוע חוויות מהופעות ולראות עוד תמונות
.

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif ברוכהבאה! [:

איזה כיף לך! %#^^%@!@!!~ גם אני רוצה להיות בהופעה של בונג'!

למעלה