יא, יא, יא, תלחצו פה
S Shuki Porat New member 25/5/04 #3 תודה מירי הלכתי לקיריון לקנות את הדיסק אבל הכל כבר סגור אבל קנו לי באנגליה 2 סוגים של סאמר סאנשיין אני כבר מת לקבל אותם
תודה מירי הלכתי לקיריון לקנות את הדיסק אבל הכל כבר סגור אבל קנו לי באנגליה 2 סוגים של סאמר סאנשיין אני כבר מת לקבל אותם
S Shuki Porat New member 25/5/04 #6 גם אני לא מיתכוון לשמוע ליפני שאני קונה את האלבום (חוץ מסאמר סאנשיין מסיבות מובנות)
P p i n g o New member 26/5/04 #8 כנ"ל פה... אני אשמע את האלבום בחדר, במערכת.... לא קטעי הורדות ודגימות באינטרנט... זה מוריד את ההנאה, הציפייה ואי אפשר להעריך את זה כמו שצריך ככה...
כנ"ל פה... אני אשמע את האלבום בחדר, במערכת.... לא קטעי הורדות ודגימות באינטרנט... זה מוריד את ההנאה, הציפייה ואי אפשר להעריך את זה כמו שצריך ככה...
א אני אוהב את הקורס New member 27/5/04 #9 שימו לב שיש פה דירוג ההמאזינים.. אתם מוזמנים/מתבקשים/נדרשים/מאויימים להשתתף
א אני אוהב את הקורס New member 27/5/04 #10 אמיררררררררר.. במיוחד בשבילך!!!!!! בנס לאתר שמירי פרסמה, אמנם אי אפשר כבר לשמוע את האלבום של הקורס שם.. אבל לרווחתך הם הכניסו את ג'ורג' מייקל.. אתה מוזמן להכנס ולהאזין
אמיררררררררר.. במיוחד בשבילך!!!!!! בנס לאתר שמירי פרסמה, אמנם אי אפשר כבר לשמוע את האלבום של הקורס שם.. אבל לרווחתך הם הכניסו את ג'ורג' מייקל.. אתה מוזמן להכנס ולהאזין