יא טורני אי יא טופי!!!!!!!!
אייר טורני דה לה בולגריה. כנגד כל הסיכויים מיחויי אנדי לה סיבדה אונדי מי מדרה ביווה, אה דובריץ. מי פרסי קה אל דיו סטובו קון מי. אל נהג די טקסי סי מורה אלאו די לה שקולה די תיכון אוני מי מדרה סהאמבזו. אה לה שקולה, אל מנהל קיבל אותנו קומו מוזוס לה רנה די אנגליה אי סו מרידו
. אל דמנדו לה פרופסורה די אנגלס קביננגה פרה אבלר קון מי. דיספוואז וינרה אונה תלמידה קי אבלה אינגלס מס בואנו די לה פרופסורה, אה קוונדו יו דמנדי סי איי קל (בית כנסת) טודוס מי דיזירון "נו", מה לה תלמידה דישו "סי"!!!!!!! איה אס אונה קנטדור אין אונה מקהלה קי שרים אין לה קזה קה ארה קל. אני כל כך התרגשתי. מחווימוס אל קל אה טופימוס אונו שלט קה דיגס קה "אקי סטובו קל פינה אל אניו 1949." יו טומי פוטוגרפיה אין אל מצלמה דיגיטל, אה פווה סר יו וס אה מטר לה פוטוס אקי. בקיצור ובעיברית רק משמיים הביאו לי את נהג המונית שיודע איפא בי"ס התיכון הכין שאימי למדה. ורק משמיים מצאתי תלמידת תיכון שיודעת אנגלית טוב והיחידה שיודעת שיש שם בעיר דובריץ מבנה שהיה בית כנסת. חזרתי מאוד נרגשת מהטיול וכמו שאמרתם (חוץ מאביאליס שניסה לרפות את ידי
) סגרתי מעגל כשמצאתי את השורשים שלי. וחוץ מזה התגעגתי לכולם.
אייר טורני דה לה בולגריה. כנגד כל הסיכויים מיחויי אנדי לה סיבדה אונדי מי מדרה ביווה, אה דובריץ. מי פרסי קה אל דיו סטובו קון מי. אל נהג די טקסי סי מורה אלאו די לה שקולה די תיכון אוני מי מדרה סהאמבזו. אה לה שקולה, אל מנהל קיבל אותנו קומו מוזוס לה רנה די אנגליה אי סו מרידו