יא טורני אי יא טופי!!!!!!!!

מטיקה

New member
יא טורני אי יא טופי!!!!!!!!

אייר טורני דה לה בולגריה. כנגד כל הסיכויים מיחויי אנדי לה סיבדה אונדי מי מדרה ביווה, אה דובריץ. מי פרסי קה אל דיו סטובו קון מי. אל נהג די טקסי סי מורה אלאו די לה שקולה די תיכון אוני מי מדרה סהאמבזו. אה לה שקולה, אל מנהל קיבל אותנו קומו מוזוס לה רנה די אנגליה אי סו מרידו
. אל דמנדו לה פרופסורה די אנגלס קביננגה פרה אבלר קון מי. דיספוואז וינרה אונה תלמידה קי אבלה אינגלס מס בואנו די לה פרופסורה, אה קוונדו יו דמנדי סי איי קל (בית כנסת) טודוס מי דיזירון "נו", מה לה תלמידה דישו "סי"!!!!!!! איה אס אונה קנטדור אין אונה מקהלה קי שרים אין לה קזה קה ארה קל. אני כל כך התרגשתי. מחווימוס אל קל אה טופימוס אונו שלט קה דיגס קה "אקי סטובו קל פינה אל אניו 1949." יו טומי פוטוגרפיה אין אל מצלמה דיגיטל, אה פווה סר יו וס אה מטר לה פוטוס אקי. בקיצור ובעיברית רק משמיים הביאו לי את נהג המונית שיודע איפא בי"ס התיכון הכין שאימי למדה. ורק משמיים מצאתי תלמידת תיכון שיודעת אנגלית טוב והיחידה שיודעת שיש שם בעיר דובריץ מבנה שהיה בית כנסת. חזרתי מאוד נרגשת מהטיול וכמו שאמרתם (חוץ מאביאליס שניסה לרפות את ידי
) סגרתי מעגל כשמצאתי את השורשים שלי. וחוץ מזה התגעגתי לכולם.

Sarika

New member
מטיקה, סיאס בואנה וונידה ../images/Emo45.gif

מאלגרי דה מלדאר קה טופאטס לוקה בושקאטס, אי טורנטאס אלגרה.

avielss

New member
פונצ'ה קרידה

כתבתי מנסיון של שבוע בבולגריה שמאוד קשה לתקשר איתם באנגלית. כשהייתי שם בלי רוסית לא הייתי מסתדר..זה הכל לא הרפתי את ידך ולו לשניה

אסטרלו

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifאביאל, דוס קוזאס...

קואלו אז פונצ'ה, אי - מה פתאום רוסית????

מטיקה

New member
הבנתי גם הבנתי......./images/Emo132.gif

ובגלל זה שמתי פרצוף קורץ ליד המשפט. ידעתי שלא התכונת ברצינות...

אסטרלו

New member
../images/Emo140.gif מטיקה,יופי לך שנהנת,

את רואה, אופטימיות היא אם כל התכונות החיוביות! אני מאמינה שזה ריגש אותך מאוד. גם אני מתכננת טיול שורשים לאיזמיר, בתקווה לעשות את זה עם הורי.

gingit1

New member
בואן וינידה../images/Emo24.gif

יה מיגוסטי אוייר כי סטובו בואנו איה לה בולגריה.

רחילו

New member
קרידה מטיקה

ברוכה הבאה, ושמחתי שלא התאכזבת לדעתי, לטיול שורשים יש לצאת מראש ללא ציפיות,ואז לא תבואנה גם האכזבות לפני כשלוש שנים יצאתי לטיול שורשים באיזמיר , עיר הולדתם של הורי. בטיול הזה הצטרפתי לדודי(אחי אבי) ואשתו ועוד קבוצה של אנשים שאת חלקם לא הכרתי לפני הטיול. הביקור היה מאוד מרגש ודודי הסביר לי על כל פינה שעברנו והיתה קשורה לילדותם או בגרותם. הורי עלו לארץ בגיל 17 עם עליית נוער. אמנם הגשמתי את החלום לטיול השורשים, אבל לא בשלמותו כי אני מאוד מקווה לחזור לשם, והפעם עם הורי. טיול שורשים- כשמו כן הוא , מרגש עד שורשי נשמתינו.

היי מטיקה מגוסטי מונצ'ו

כראושיטס טופר לו קה קיז'טס, פאסטס בואנה אורה אי טורנטס קונטנטדה. יו טנגו שורשים בולגריים מי נונה ארה בולגרה קריו קה אונ דיה אי יו וה איר אוור אלל לוגר כנסיו מי נונה - אנ קרנבאט אי סופיה.

מטיקה

New member
מונצוס גראסיאס א טודוס ../images/Emo24.gif

יצאתי לטיול בלי הרבה ציפיות אבל עם המון עידוד וכח מכם. ועכשיו עם חזרתי אני שוב זוכה להמון פירגון וכיף. המון בזוס א טודוס.

רותי ב.

New member
ברוכה החוזרת, ../images/Emo45.gif

וריגש אותי המון לקרוא את ההודעה שלך, אי מאז קי אל דיו אסטובו קון טי, אי קי טופאטס איל קל, לה סקולה... אי קי טי קונסינטיטס קי סרטס און 'מעגל' (איך אומרים מעגל?) נו מי אקודרו סי אסקריבי אקי, מה, אי יו טופי ראזס קוונדו מי חואה א לאריסה, אין גרציה.. קֶרוּ אזר לו מזמו אין וויאז' א בולגריה.

מואיס

New member
בואנה ונידה מטיקה מאלגרי מונצו

אוייר כה טי פלזייו. קרמוס אוייר מס. אונדה סטוביטס אי לוקואה וויטס. סי טיינס פוטוס, דה, לוס וורמוס.

may55

New member
מטיקה מאלגרי מונצו' ככפאסאטאס

בואנה אי טופטאס ראיסיס קארו וואר סטמפאס מטיקה שמחתי שבילית (שהעברת זמן בטוב) ומצאת שורשים רוצה לראות תמונות

למעלה