יא-האללה

rubhabgr

New member
...

עדי נרשמנו 25!!!!! שברנו את כל השיאים!!...עכשיו אתם יכולים להגיד מי השכבה הכי טובה...

גלי234

New member
היתה פעולה מגניבהההההההה

מי שלא בא דפוק... תבואו שבוע הבא ממשיכים את הפעולה הקודמת יהיה אפילו עוד יותר מגניב!!

אפרוח17

New member
מה זה השטויות האלו?

חדל הכפשת שמה הטוב של שכבת ח!!!!!!!!!!! האמת האמיתית לאמיתה היא, שיש שכבת ח, אפילו ממש מוצלחת,נחמדה יפה ושמחה! והם, הם השיכבה הטובה! ולא רק טל ליבנה,שהשם ישמור את הילדה החמודה והטובה הזו,מגיעה. יש עוד. והם ממש ממש ממשששששששששששששששששששש טובים. ומי שרוצה, מוזמן ביום חמישי, בשעה 19 לבוא ולחזות בילדים הטובים והקטנים שלנו.שהשם ישמרם.

מיכלו1

New member
וואו,

הצלחת להביא יותר משלושה?! יש שלושה ח'ניקים?!?! היא סתם אומרת... אל תאמינו לה.. חבל לפתח ציפיות... סתם אני מתה על טליבנה, אלון פלדמן ו... יש עוד מישהו?... (או בקצרה שכבה ח'...)

גלי234

New member
עדי עדי...

מה הם עשו לך??...מסכנונת... הם גרמו לך לחשוב שהם יותר טובים מהשכבה שלנו... אל תדאגי...יהיה בסדר, את תקבלי את שפיותך בחזרה ותביני מי הם באמת הכי טובים(ברור שאנחנו!) נ.ב אני מצטערת אבל אני נאלצת לגחך כשאני שומעת שאת מתלהבת מזה שיש יותר מח'ניק אחד... כי אנחנו כמה? כמה אנחנו יוצאים?? הכי הרבה שיצאו אי פעם בהר אדר!?! אני רוצה לראות שהם מתקרבים אלינו...אז... גחחחח...גחחחח.... אני עדיין אוהבת אותך למרות הפגמון הקטנטון הזה... חג שבועות שמח לעדי ולכל בית ישראל(במיוחד מחנה הר אדר)!

למעלה