יא-האללה

Ofer Tal

New member
יא-האללה

שלום שלום - כמדומני לא מזמן הביע את דעתו איזה טתניק בפורום ואמר שלפי דעתו ט' הם הכי טובים , אז חמודי, רק ככה בשביל להבהיר כמה דברים: 1- אתם לא הכי מגניבים 2- יא הכי מגניבים. זהו, תפנים.

אולי אפילו צריך לפתוח מסורת...

המסורת תכללול כמה חלקים: כל יום בשעות הערבים תפתח הודעת הערצה ממעריץ אלמוני מכיתה ט', וגם שיקבלו אותנו בהשתחוובות בכל פעם שניכנס לחדר כולשהו במחנה.... אולי זה נשמע קצת פסיכי אבל, רק ככה הם ילמדו מי באמת הכי טוב פה במחנה.....

"יא יקר..."""

אתם יצורים מה זאת כל הגאוות יחיד ה אפשר לחשוב מי אתם בכלל חבורה של פספוסים שהולכים בעדר אחרי מטומטם שקורה לעצמו מנהל הפורם שהוא בכלל מפחד מהצל של עצמו.. לסיכום אתם חרא שיכבה אתם חרא אנשים תפנימו צאו מהסרט!! וכמו שחכמים רבים אמרו "יב-שולט"

Hbentzur

New member
אולי י"ב שולט,

אבל אנחנו לא מכירים כאלו. יש מקסימום שניים כאלו במחנה. וגם אותם אף אחד לא אוהב. אז אל תתחצף! יש מבין?!

Ofer Tal

New member
צריך לקרוא לשכבת י"ב הגרועה

הזאת בכלל דו-י"ב או צמד-י"ב או שני הסינים עם המפתחות למחנה או בנני ובנוני או השלישיה פחות אחד או השמינייה פחות שש או שביעיית חסמב"ה פחות דובי גל ושלמה ארצי! או שלישיית מה קשור פחות אחד. תמות.

Hbentzur

New member
לליה עזבי,

אני יכולה לספור אותם רק על האגודל.
וגם- חרא. חרא מתמטיקה. לא רוצה. חרא.

מה הדר יכול להיות שאת מדברת על..

ביצפר???כי אנחנו סיימנו כבר ביצפר.. לא צריך ללמוד אפשר להשתגע..... ודרך אגב לידעת כולם אנחנו שלושה אנשים ולא שניים!!!!!!!!!!1אז חרא אלכם חצי יד לא תספיק

מיכלו1

New member
מצטערת מאוד,

אבל גם י"א היא לא שכבה ענקית... ממש לא ענקית... י"א וי"ב ביחד לא מגיעות לגודל שלנו... ואל תתרצו ששנה שעברה הייתם הרבה- השנה: ט' שולטים!!!

rongal1000

New member
עופר למה להסתבך... תעשה סקר (כנס)

תעשה סקר ונראה לאיזה שכבה יש הכי הרבה אנשים... משהו אומר לי שאנחנו ננצח...

Ofer Tal

New member
כן, החנאנות האלה פשוט יבקשו

מכל החברים שלהם במחשבים שיצביעו בשבילם ובתמורה הם יתנו להם ת'סדנוויץ'

rongal1000

New member
יש לי רעיון...

פשוט צריך לדלג על שכבה ט'... לא להוציא אותם למדצים ופשוט לקחת ישר את שכבת ח' למדצים ולתת להם להדריך...

גלי234

New member
2 דברים

1- מיכלו קבלי תיקון יש שכבת ח'.. זה פשוט לא כל כך שכבה יותר בכוון של ח'ניקית(טל לבנה).שנה הבאה באמת לא יהיו ח'ניקים טל תפסיק לבוא כי עדי כבר לא תהיה... 2- אוף כבר שכחתי מה רציתי לכתוב ב2..קקי...

מיכלו1

New member
נו, לא אמרתי שאין ח'ניקית...

אמרתי שאין שכבה... למען האמת טל גם לא ממש באה עכשיו... אבל זה לא משנה... כי גם אם טל הייתה באה עגיין המחנה היה קורס... אנחנו השכבה שיוצאת הכי הרבה לכל מפעל תנועה (בערך..) אתם לא יכולים להגיד שאנחנו לא מביאים גאווה.. ודרך אגב, השכבה שלנו תשבור את השיא של מספר החניכים שיבואו לקורס מד"צים, זה לא קשה השיא הוא 22...

גלי234

New member
אבל אנחנו כן!!!

יאללה ט'ניקים להרשם למד"צים מחר יום אחרון!!! וכולם (גם ט'ניקים) פעולה אצל מור כספי ב4 וחצי!תבואו כולם!!!נ.ב אני רוצה להרשם לטיול אופניים עוד אפשר ואיך וזה??...

למעלה