יא אללה מחר יום ראשון בחיים בתור מובטל איזה מוזר
J JamicaniT New member 24/6/07 #2 היום הייתי בחיפה. יום ארוך. וראיתי את יולנדה וקניתי את הספר של קיציס ופרידמן. יפי. אבל מה זה החום הזה !!!!111
היום הייתי בחיפה. יום ארוך. וראיתי את יולנדה וקניתי את הספר של קיציס ופרידמן. יפי. אבל מה זה החום הזה !!!!111
S Shaycus New member 25/6/07 #3 איזה ספר ספר טיסה? קנו לי ליומולדת, תקראי אותו רק שתטוסי לא כיף אם לא
J JamicaniT New member 25/6/07 #4 יאפ. האמת שכבר התחלתי לקרוא בדרך מחיפה. נחמד. ציפיתי ליותר אבל יש פאנצ'ים טובים.
S Shaycus New member 25/6/07 #5 האמת שאני די מאוכזב קראתי עד האמצע כרגע, וזה סתם ספר רגיל, לא מצחיק מי יודע מה אז אמרתי לעצמי, בטח שקוראים אותו במטוס הוא הרבה הרבה יותר מצחיק כי אתה חווה באותו רגע את מה שהם מספרים.. אני בכל אופן, התאכזבתי
האמת שאני די מאוכזב קראתי עד האמצע כרגע, וזה סתם ספר רגיל, לא מצחיק מי יודע מה אז אמרתי לעצמי, בטח שקוראים אותו במטוס הוא הרבה הרבה יותר מצחיק כי אתה חווה באותו רגע את מה שהם מספרים.. אני בכל אופן, התאכזבתי
ק ק ד ו ש New member 25/6/07 #6 מה יש לצפות מספר כזה? הם מצחיקים בטלויזיה לפעמים, אבל בספר קשה לי להאמין שזה יכול לעבוד. בכלל כל הספרים שהם כביכול "מצחיקים", אלה הספרים הכי גרועים לטעמי.
מה יש לצפות מספר כזה? הם מצחיקים בטלויזיה לפעמים, אבל בספר קשה לי להאמין שזה יכול לעבוד. בכלל כל הספרים שהם כביכול "מצחיקים", אלה הספרים הכי גרועים לטעמי.
S Shaycus New member 25/6/07 #7 לא חשבתי שהם יותר מדי מצחיקים אני לא הייתי קונה את הספר, קיבלתי אותו.. אבל גם התאכזבתי ממה שציפיתי לקרוא..
לא חשבתי שהם יותר מדי מצחיקים אני לא הייתי קונה את הספר, קיבלתי אותו.. אבל גם התאכזבתי ממה שציפיתי לקרוא..