יא אללה

יא אללה ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

לפעמים זה פשוט ה-ו-ר-ג אותי כמה לקוחות יכולים להיות אנשים מטומטמים ומפגרים אני עובדת באיזה רשת של מזון מהיר.. בקיצו ראתמול בא איזה לקוח אחד, קנה 2 ארוחות, עכשיו נאי מחויבת להציע לו קינוח או תוספת במחיר מוזל, אז הצעתי ודיברתי מהר, כאילו ז היה כזה "מגיע לך קינוח או תוספת במחיר מוזל יש לנו בלהבלהבלהבלהבלה מה תרצה מפה?" הוא בחר שני קינוחים, אבל פיספס את הקטע של המחיר המוזל.. בינתיים אני מכינה לו את הארוחה והוא בוהה בפוסטר הקטן של המבצע ואז אומר לי "אבל סליחה! זה ממש חוצפה! את לא אמרת לי שזה עולה לי כסף! את אמרת לי שזה מגיע לי!!" אז עניתי לו בשיא הנחמדות שלי, כי ממש אין לי חשק לריב איתו, שאמרתי לו שזה מגיע לו אבל במחיר מוזל, וזה שהוא לא שמע את מה שאמרתי זה כבר משהו אחר הבנאדם פשוט עומד ומתחיל להתווכח איתי, את לא אמרת לי! את חוצפנית! ואני ממשיכה להסביר לו שאמרתי לו שזה מגיע לו במחיר מוזל ואם הוא לא רוצה לקחת אז הוא לא חייב ואני אבטל את זה ואחזיר לו את הכסף, אין שום בעיה האידיוט ממשיך וממשיך להתווכח איתו ומרים את הטונים שלו, ואני לא אוהבת להגיע למצבים כאלו, אז פשוט קראתי לאחראי משמרת, שהוא ישבור איתו את הראש, בשביל זה הוא שם אני לא צריכה לריב עם לקוחות הלקוח, בשי אחוצפתו אומר לאחמ"ש שלי "היא לא אמרה לי שזה בכסף! זה חוצפה! זה הטעיה! היא אמרה שזה מגיע לי! אני רוצה שתבטל את זה" אז האמחש שלי בנחמדות אמר לו שזה בסדר והוא יבטל את התוספות ויחזיר לו את הכסף הוא ענה "לא, אני רוצה שגם תבטל ותחזיר לי את הכסף, וגם תביא לי את מה שרציתי, כפיצוי על העוגמת נפש שנגרמה לי" פשוט עמדתי והסתכלתי עליו בשוק כאילו, כמההההההההה חוצפנים כבר אפשר להיות?! אתה גם רוצה את הכסף שלך, וגם רוצה לקבל את מה שביקשת בחינם?! מה זה פה איזה גן ילדים שמחלקים אוכל בחינם?! האחמש שלי אמר לו שהוא לא יכול לעשות דבר כזה, ושאם וא רוצה לאכול משהו הוא מן הסתם צריך לשלם בעדו, אז האידיוט נהפך לברברי, דפק על הדלפק עם הידיים שלו וצעק אתה יודע מה?! תחזיר לי את הכסף שלי! אני לא רוצה לאכול פה! זה גועל נפש! אז האחמש אמר לו שזה בסדר, ושהוא יקבל את הכסף שלו.. כנראה שהלקוח רצה לשמוע תשובה מתחננת של "לא אל תלך בבקשה תאכל כאן" ולא קיבל תשובה כזאת ועוד יותר התעצבן ודרש את הפרטים שלי כדי להתלונן עליי אני לא דואגת, כי אני חדשה בסניף שאני עובדת בו, אבל עבדתי ברשת הזו במשך חצי שנה, אז הם יודעים שאני עובדת טובה ולא עושה יותר מדי טעויות אבל במקרה הספציפי הזה, כלכך התעצבנתי כאילו, באמת אמרתי לו שזה במחיר מוזל (יש לי משפט קבוע שאני לא מחליפה חחח כי זה מעצבן להציע כל פעם תוספות אז כבר מסגננים איזשהו נוסח ונדבקים אליו ואנחנו מחוייבים להגיד שזה במחיר מוזל, אסור להגיד פשוט "מגיע לך" כי זה לא באמת מגיע להם..) ובתכל'ס, זה שהוא לא שמע זה לא הבעיה שלי.. אני אמרתי לו את מה שהייתי צריכה להגיד, ואם הייתי מזיזה את הפוסטר הקטן מהמגש אח"כ, הוא בכלל לא היה שם לב לזה אבל למה, למה, למההההההההההההההה אנשים חושבים שמגיע להם הכל?! שזה בסדר לקחת כמה שיותר בכמה שפחות כסף ועוד להתלונן אח"כ? כאילו אתם יודעים מה? סבבה, הטעו אותכם, למה לא לבקש את מה שמגיע לכם בחזרה בנחמדות, למה להתנהג בצורה מכוערת שמביישת אתכם יותר משהיא מביישת את העובד, פשוט הייתי בשוק מאיך שהוא צעק ודפק עם הידיים שלו על הדלפק והתנהג בגסות.. ואני עובדת כבר למעלה משנה ברשתות כאלו, והספקתי לראות אנשים חצופים, אבל הוא אתמול עבר את השיא

אל תקחי ללב

גם אני ביליתי שנים ברשת "בורגראנץ" והלקוחות פשוט לא משתנים - כמו האמא שהילד שלה שפך את כל המיץ ענבים על הרצפה (ומי ינקה את זה? ברור שאני) ודורשת מיץ נוסף בחינם. יש לי בשורות רעות: זה לא משתנה. גם בתור אחמ"שית צעקו עליי וקיללו אותי והיה גם לקוח שהרביץ לי ואחד מהשליחים שלנו שלח אותו למיון עם סדק בגולגולת ("מי מרים עליך יד, מי? אני אפוצץ אותו") ואני אחד מהאנשים היותר שירותיים שיש - אבל גם העניבה לא הצליחה לגרום לי להראות כמו מנהלת. ויותר מזה - במקום העבודה הנוכחי שלי (מוקד טלפוני של בנק - לפחות לא רואים את הלקוח) אין שיפור - אותם לקוחות שצועקים בבורגר יצעקו גם בבנק - זה מה שהם רגילים אם נצעק נקבל יותר. אני קוראת לכל מקבלי ההחלטות - די לנשק ללקוח את התחת - אני בעד לתת שירות טוב ומקצועי אבל די להשפיל את העובדים - למה מי שצועק עליי יקבל יותר ממי שהתנהג כמו בן אדם? נמאס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YARIT2222

New member
אני מצדיקה אותך במיליון אחוז ,

הבעיה שהישראלים חונכו כך, אם צועקים מקבלים כמה שיותר ,בצורה כזו זה עובד בהרבה מקומות כמו מסעדות,חנויות ומנסיון גם בחברות תקשורת, לא יודעת אם כולם ,אבל אחת ספיציפית בוודאות עובדת בצורה שאם לקוח צורח ומאיים בניתוק ,ניתן לוותר לו על הח-ן החודשי ולתת מה שהוא ירצה, רק שלא יתנתק!! חבל שאנחנו מוקפים באנשים ברברים ולצערי זה כבר הרוב הגדול , תאמיני לי שאני כבר שונאת לעבוד עם אנשים והיתי מעדעיפה לעבוד בספארי!!

הרביץ לך?

אפשר לשאול מה היה הרקע לסיפור? אני מאוד מקווה שהגשת תלונה במשטרה.

זה קרה לפני ארבע שנים...

הרקע: בסניף שעבדתי בו היו פנקסי מנוי - ז"א אפשר לקנות מראש פנקס של ארוחות (כמו כרטיסיה ברכבת פחות או יותר). התלוש תקף רק אם יש עליו חותמת של הסניף - אחמ"ש מחתים את כל התלושים רק כשבאמת מוכרים פנקס. באותה תקופה נעלמו לנו מהסניף פנקסים (שלא היו מוחתמים) והלקוח ניסה לשלם עם פנקס שלא היה מוחתם= לא שווה כלום. הוא צרח על הקופאית שבאה לקרוא לי, וכשאני ראיתי אותו מהמטבח ביקשתי מאחד מהשליחים שיהיה בהיכון (אני קטנה פיזית, עם קול של ילדה בת 3 בערך...). יצאתי התחלתי לדבר איתו, הוא צורח ואני מסבירה וכו' וכו' ואז הוא תפס לי את היד ועם היד השניה הוריד לי כאפה - השליח הסתער עליו והוא ברח מהסניף. וביקשתי שלא ירדפו אחריו - שליחים חולי נפש הם היו יכולים לרצוח אותו באותו יום אחד מהאחמ"שים האחרים סיפר לי שחבר שלו שמתנדב במד"א שמע מחוץ למיון איזה בחור מדבר עם חבר (שניהם לפי התיאור קצת מסובבים) על זה שהוא חטף מכות בבורגראנץ. אז תלונה במשטרה לא הגשנו אבל מאותו היום היה שומר בסניף....

OMG

חבל שלא הגשת תלונה במשטרה, הוא נשמע ממש מסוכן. גם בסניף שאני עבדתי בו היו את פנקסי המנוי ואם את שואלת אותי זה דבר ממש מטומטם ולא סתם זה לא היה פופולארי כי למה לאנשים לשלם על 10 ארוחות מראש כל עוד אין להם 5 ילדים לפחות (כשבמקרה כזה סביר להניח שלא יהיה להם כסף לאכול קבוע בבורגראנץ'), אבל המנהל לא הבין למה אנחנו לא מוכרים מספיק פנקסים.

ocean boy 22

New member
מותק את היית בסדר גמור

לקוחות ישראלים כאלה חצופים יכולים להיות. פיצוי על עוגמת נפש? הוא כבר התבשל בתוך הסיר הרותח של עצמו ולא רצה לסגת, אז התנהג כמו ברברי. עזבי, את לא אשמה. יש גם כאלה. בטח התרגלת אחרי חצי שנה.

לקוחות כאלו לא חסר

מישהי כבר סיפרה כאן על חוויה דומה בבורגראנץ', של לקוח שהזמין ארוחה וביקש אחר כך עוד המבורגר שהחליט ששילם גם עליו למרות שלא, וכך גם העיד סרט הקופה. הוא התעצבן וצעק למה הוא צריך לשלם שוב כדי לקבל את ההמבורגר לא משנה כמה הסבירו לו שהוא לא שילם על כלום, והוא הבטיח שיתלונן בהנהלת הרשת ורשם את שמות העובדים. אני בספק אם הוא יתלונן עלייך היות שהתלונה שלו כל כך מטופשת שסביר להניח שגם הוא בעצמו מודע לזה והוא לא ישפיל את עצמו עד כדי כך, למרות שמה שעצוב זה שאם הוא יתלונן סביר להניח שיפצו אותו אפילו שהתלונה סופר דבילית רק כדי שיחזור לשם, כבר ראיתי יותר מדי מקרים כאלו.

הבעיה עם לקוחות כאלו

שהאחרי משמרת או המנהל או הסמכות מעלייך כמעט תמיד יגבו את הלקוח אז נכון בגדול הלקוח תמיד צודק אבל יש מקרים שפשוט צריך לשים לזה סוף לא לחייך לא להתחנחן ולא לבקש סליחה לבקש מהלקוח בנימוס לעזוב את המקום אני דוגלת בשיטה של מי שלא יודע להתנהג כמו בן אדם אין שום סיבה שיתחסו אליו ככזה

הבעיה עם לקוחות כאלו ../images/Emo204.gif../images/Emo210.gif

היא שהאחראי משמרת שלנו עובדים ברשת הזו כבר לפחות 4 שנים כל אחד מהם, והם למזלי לא מטומטמים והספיקו לראות הרבה יותר ממה שאני ראיתי, והם לא נותנים לאף אחד, אבל אף אחד לעבוד עליהם, או להוציא מהם משהו שלא צריך לקבל.. ואם יש להם טאקל כלשהו עם לקוח הם פשוט מפנים אותו לשירות לקוחות, ברוב המקרים אין תלונות.. וככה היה גם במקרה שלי, האחמ"שים שלי למזלי ממש היו לצידי בכל הסיפור.. בכל אופן תודה רבה לכם, כבר הרגיעו אותי, וגם אם הוא יתלונן לא ממש יעשו לי משו חוץ מאיזה שיחה שלפי דעתי גם ככה תיגמר בטוב כי אני את מה שהייתי מחוייבת להגיד אמרתי, סתם לקחתי את זה בחוסר פרופורציות.. אולי בגלל העובדה שאני למעלה משנה עובדת ברשתות האלו אבל התנהגות חוצפנית כמו שלו עדיין לא ראיתי.. באמת עצוב שהלקוח הישראלי מורגל לקבל את כל מה שהוא רוצה מתי שהוא רוצה.. זה כבר נהיה מכוער בכל מקום

אני רק רוצה להגיד לך שאני שמחה

בשבילך שיש לך אחלה מנהל אצלנו רוב הסיכוים יתנו לו פיצוי על "עוגמת נפש".

אז תיפגע

זו פעם ראשונה שמדברים על לקוחות ישראלים בצורה כזאת? אם זה מפריע לך אתה לא חייב להיות כאן, זה פורום של נותני שירות שמתמודדים עם לקוחות ישראלים וזכותו של כל אחד להוציא קיטור. אם ניסית להשוות בין ההשוואה הזאת לטענה שהועלת המקודם שכל עובדי חברה מסויימת הם סתומים, זה קטנוני וקשה לי להאמין שאתה לא מבין את ההבדל, ואם אכן אתה לא מבין אני אשמח להסביר לך אותו במסר.

בלי קשר למה שרשום

ההערה שלך הייתה לא לעניין. גם אם היא הייתה מדברת על ג'וקים, בצורה שהיא הביאה את זה אין כל רע במה שנכתב.

למעלה