יא-אללה ערב שנה חדשה :)

יא-אללה ערב שנה חדשה :)

באמת שאף פעם לא חגגתי את זה ואני גם לא מתכוונת השנה, אבל זה סתם יצא מגניב שזה בחמישי, אז אני מקווה להיות בבית כדי לצאת עם אלה שיוצאים חמשוש או אלה שעוד לא התגייסו :) בכל מקרה החבר יוצא,אם הוא לא יעשה שטויות ובכלל יסגור, רק בשישי ככה שהחברה הכי טובה באה לישון אצלי ובטח נעשה משהו :) יש לכן תוכניות לערב השנה החדשה? חבר? חברים? בכלל לא? שתפו שתפו האקס היא תמיד צוחק ואומר לי שזה לא משנה סילבסטר או טווטי, העיקר שאוהבים. מן משחק מילים חמוד שכזה :p

happy new year!

אממ אז כמוך, בעזרת השם החבר יוצא, אבל בשישי. אז אני בטח אצא עם החברות, אנחנו מנסות למצוא פאב נחמד באזור הרצליה-ת"א, שיכניס צעירות בנות 18.. נהיה בערך חמישה בנות. אם למישהי יש הצעות זה יהיה נחמד!!
בד"כ אנחנו עצלניות ויוצאות בפ"ת וזה כבר נמאס.. אוףף ממש רציתי שהוא יהיה פה בחצות
אבל לא נורא, כמה שעות אחרי כבר נתראה

GrowingMadness

New member
../images/Emo151.gif

זה תלוי. בעיקרון חבר שלי סוגר ויוצא כנראה שבוע הבא [
], ועוד כמה חברים שלי סוגרים גם. אז אם חברות שלי יצאו הביתה וירצו לעשות משהו בקטנה באיזה פאב אני אבוא, אבל אם הם יצאו למסיבה\לא יצאו הביתה בכלל אני משערת שאני פשוט אלך לישון ביום הזה.
[מהסיבה הפשוטה שזה מפריע לחבר שלי שאני אלך למסיבות בלעדיו]. נקווה לטוב אבל.
Happy new year girls.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיש לי את התוכניות הכי טובות!!

לישון :) חבר שלי סוגר :\ שבת רביעית ברציפות כבר. עוד שתיים לעבור. אולי יהיה לו אפטר בשבוע הבא. וואו זה רק מזכיר לי שיש מצב שהוא יוצא אפטר עוד 5 ימים!! ולרגע חשבתי שיש עוד שבוע וחצי חחחח גם שנה שעברה לא היינו ביחד בסילבסטר.. ובכלל יצא שאף פעם כי נהיינו חברים בתחילת-אמצע 2008.

Unaffected

New member
או עם חברים או בכלל לא...

אם כן אז כנראה לאיזה פאב\סרט כי עם המזג אוויר הזה אין יותר מדיי אפשרויות... החבר סוגר
(וגם אם הוא לא היה סוגר הוא בטח היה יוצא בשישי אז...)

dandi99

New member
כנראה פאב עם חברות :)

אם לא , אז לישון. החבר אם יצא אז רק בשישי.

GrowingMadness

New member
פאב עם חברות ../images/Emo47.gif

הבילוי הכי כייפי שיש לדעתי. :) אה ואני חייבת לשתף- משבוע הבא, חבר שלי יוצא חמשושים קבוע במשך חודשיים וחצי! אני כלכך מאושרת D: כבר שכחתי מה זה להיות איתו כמה סופשי"ם ברצף... איזה כיייייייףףף! D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאיזה כיף לך!!

גם חבר שלי היה אמור :( כאילו חודשיים וחצי לצאת חמשושים רצוף אל לסגור אולי 5 פעמים בסה"כ. כאילו שתי שבתות רצוף בבית ואחת לסגור. משהו כזה חחחח אבל אז הוא קיבל את העונש הזה שלו :\ ואת השבתות הראשונות הוא יבלה במקום החדש והמגעיל הזה שהוא עבר אליו עם הגדוד היום. אחרכך יהיה יותר טוב.

GrowingMadness

New member
וואלה?

כחלק ממה? ולאן הוא עובר? :) כי אצל חבר שלי זה חלק מאימון שהם עושים כל כמה חודשים... ואז הוא סוגר שבת אחת ל4 שזה חלומי D: זה מזכיר לי שחבר שלי היה בקורס חובשים. במקום לצאת כל סופשבוע הביתה, הוא יצא 4 פעמים ב3 חודשים, משהו כזה. [עונש...
] כל כך סבלתי

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifגם סוג של אימון חח

הם עברו לשם אתמול בלילה וזה עד 10.3 משהו בצפון ליד קריית שמונה אומשהו כזה..

יאא איזה יופי :]

לכבוד מה? כאילו, הוא סיים איזה שלב או משהו, או סתם ככה?

GrowingMadness

New member
תודה ^^

הוא סיים אימון מתקדם עכשיו, אבל אני לא בטוחה שזה קשור.. פשוט כל כמה חודשים יש להם אימון, שאני לא יודעת אם הם בבסיס או לא אבל אין ממש תורנויות כמו שירותים ומטבח ובקושי יש שמירות כי האימון הזה [שנמשך חודשיים-חודשיים וחצי] הוא כלכך כלכך קשה... אז גם בגלל שזה קשה וגם בגלל שאין בשביל מה לסגור שבתות כי הם לא במוצב וכאלה לדעתי...

אין תוכניות..

החבר לא יוצא הסופ"ש.. ואני בספק אם חברות שלי יעשו משהו/יהיו בבית.. אם כן, אז בטח סתם ניפגש אבל אני לא מאמינה שזה יקרה

j u l i a 1 3

New member
יש תוכניות! D:

קודם אנחנו (אני ועוד משו כמו 10-12 חברות טובות) הולכות לארוחת סושי, קינוחים והרמת כוסית אצל אחת מהן חח ואחר כך נלך לפאב גם עם כל החברים של החברות וכו' (אנחנו מן חבורה גדולה כזאת שיש בתוכה כמה זוגות...) והממ בינתיים זהו נראה לי
חבר שלי אמור לחזור מחר למרות שעכשיו יש סיכוי שהוא ישאר ויסגור 21
כי אין להם מתנדבים לשבת הזאת ועושים הגרלה והוא עוד אף פעם לא התנדב לסגור אז יש מצב שהוא ייבחר... אני ממש ממש מקווה שלא

GrowingMadness

New member
פשש איזה כייף :)

הלוואי שכל החברות שלי יהיו בבית ונוכל לצאת כולן לאכול סושי
תהני מלא :)

tolip17

New member
אממ

לא ממש חוגגת, אבל זה תמיד נחמד שיש עוד סיבה למסיבה :) למרות ש..החבר בבסיס.
וחח הכי באסה זה לצאת ולראות אינספור זוגות מסביבי.. ולדעת שהחייל שלי רחוק ממני... אבל עדין יוצאת עם הח'ברה שלי... בטח לאיזה מסעדה או משהו, ואולי אם יהיה כוח אז נזרום למסיבה כלשהי למרות שלא בא לי כ"כ. שיהיה לכולם שנה אזרחית טובה ומדהימה!

למעלה