יאריס ספורט?

sms25

New member
יאריס ספורט?

הגיע הזמן להחליף את היאריס מודל 2000, מנוע 1000 ידני (כן כן, יש חיה כזאת). התקציב עד 100,000 , הכוונה ללכת על רכב משומש. לפי הביקורות על היאריס ספורט (תמיד רציתי רכב ספורט) הבנתי שהיא אכן מהנה לנהיגה ושווה את ההשקעה. הבעיות - אומנם אני רווק ללא ילדים אבל בסופי שבוע בעיקר אני רוכב על אופניים אותם אני נוהג לקחת ברכב+ הרבה ציוד, האם מעבר לרכב בעל 3 דלתות יהיה טראומתי בשבילי? מה לגבי הביקוש של הרכב? (ראיתי אנשים שמנסים כבר 3-4 חודשיים למכור את היאריס ספורט ללא הצלחה), לא הייתי רוצה להתקע עם הרכב כשארצה למכור אותו. דעתכם? שי.

wil

New member
יאריס

לגבי האופניים+ציוד - זה רק אתה יכול להחליט. אם אתה לוקח את האופניים במנשא חיצוני - על פניו נראה שאין בעיה. אם עד עכשיו היית פשוט זורק אותם במושב האחורי - זה יהיה קשה יותר ב3 דלתות. לגבי המכירה - היאריס (על כל גרסאותיה ללא יוצא מן הכלל) היא רכב מעולה ואם יש רכב שנשאר בלוחות 3 חודשים אז כנראה שהשאסי שלו עבר "שיפור" מסויים בתאונה

sms25

New member
לגבי המכירה

לדעתי היאריס ספורט פונה לפלח קטן מאוד משוק רוכבי המכוניות (בכל זאת, ספורטיבית 3 דלתות). תקנו אותי אם אני טועה. שי.

Itch

New member
תעשה חיפוש בפורום

דובר על האוטו הזה מספר פעמים, ובסה"כ כולם די מרוצים. מדובר בטויוטה, ואת זה אתה כבר יודע. מדובר ביאריס - וגם את זה אתה כבר יודע. רק שהמנוע הרבה יותר חזק (בטח מהאלף) והגיר ידני עם יחסי העברה קצרים - זריזה, רועשת במהירות גבוהה. הספורט הרבה יותר יפה (3 דלתות, חצאיות, פגושים, פנסי ערפל, סמלים), והמושבים הרבה יותר נוחים מברגילה. לעניין הנהיגה - קח לנסיעת מבחן. המרכב מונמך בשני סנטימטר, והצמיגים בחתך נמוך, בולמים מוקשחים, אבל האוטו נוח, וכיף לנסוע בו. לעניין המחיר - זה יותר מ-100,000. מדובר ב-106,000 + מס בולים ורישוי ועוד 800 ש"ח לבצע מטאלי (כלומר בין 107.5 - 108.5 בערך). 3 דלתות - רק אתה יודע כמה בעצם אתה משתמש בשתיים הנוספות ביאריס שלך. מעבר לזה, המידות די דומות. לגבי מכירה - אני לא מאמין שתהיה בעיה מיוחדת. זה לא יאריס 1300 אוטומט, אבל זה גם לא מכונית ספורט קיצונית. יהיו מי שיחפשו את האוטו הזה בעוד כמה שנים - בעיקר חבר'ה צעירים שזה אוטו ספורטיבי למדי ויכול להוות רכב ראשון עבורם (במחירו). אין ליאריס הזו מתחרים היום (נתונים-מחיר), וכך יהיה בשוק המשומשות בעוד כמה שנים. אתה גם לא נשמע כמו מישהו שיקרע את האוטו, ואני מניח שזה יוערך על ידי קונים מסויימים שיחפשו כזה אוטו שמור. וחשוב לזכור שגם לא נמכרות יותר מדי כאלה - היצע די מצומצם במשומשות בעתיד. צבעים: יש שחור, אדום, אפור מטאלי, כחול מטאלי בהיר.

לוטן זק

New member
לגבי מכירה...

אם תרצה למכור, לא נראה לי שתהיה לך בעייה. כי לפי מה שאני רואה בפורום, זה אוטו מבוקש שהרבה מחפשים אותו... לוטן

מוטציה1

New member
(אנשים יוזמים ביקוש...)

אכן זהו רכב פופולרי מאוד וגם בלוח ה"למכירה" הפנימי בעבודה שלנו מודעה אחת של TSport התאדתה תוך 3 ימים. כמובן שאין בזה להצביע כל הדגם, אבל לא נראה לי שיש מה לדאוג מבחינת סחירות. חוץ מזה, מי קונה רכב כשהשיקול העיקרי לנגד עיניו הוא סחירות? לכל היותר ההפסד האפשרי הוא כמה אלפים ובפריסה על פני שנים שבהן אתה מחזיק את הרכב אין לזה משמעות רצינית. מה גם לא נראה לי שתצטרך לרדת שקל במחיר על הרכב הזה, אבל "אין נביא בעירו".

SENDA

New member
לפי איך שאני רואה את זה ...

בהתחלה הסחירות של הרכב אולי היתה נמוכה, אבל זאת כיוון שהרכב היה חדש, והרכבים הבודדים שנמכרו היו בני שנה +- והמוכרים רצו קרוב למחירון בעוד שהקונים ידעו שאם הם מוסיפים 10K ש"ח, הם מקבלים רכב חדש + אחריות מלאה + הם יהיו יד ראשונה. ככל שהרכב יצבור יותר פז"מ, המשומשות שלו יוכלו לפנות לקהל לא קטן שמחפש רכב כזה במחיר צנוע (יחסית לקניה של חדש או של רכב בן שנה ...) אני צופה שזה יקרה כמו מה שקורה היום עם ה 106 ספורט/סקסו למינייהם - שהם רכבים מאוד מבוקשים (אלא שבמצב סביר)

sronis

New member
בנוגע למעבר ל-3 דלתות

אין סיבה שזו תהיה בעיה כי לקפל את המושבים האחוריים אפשר בקלות וזה נותן הרבה מאוד מקום מאחור. במקום דלתות הצד יש גישה מהחלק האחורי והיא נוחה למדי. היאריס ספורט גם תתן לך הרבה הנאה וגם תהיה זולה לאחזקה - קנייה מצוינת. רוני

Itch

New member
אגב, זה אתה ב-CARSFORUM ?

שפירסם את היאריס 1000 ידנית מודל 2000 ... ?

Itch

New member
בהצלחה במכירה...

למה לא הזמנת את האוטו (זה או אחר) לפני שאתה מתחיל במכירה ? אני חושב שאין TS בארץ כרגע, אולי אדום.

למעלה