יאק!!! לא הגזימו עם כל הדם ב"ניפ טאק"??? אני עובר לסימפסון!
P Paranoid Eyes New member 13/2/07 #2 צודק ומשום מה למרות כל הגועל אני לא יכולה להפסיק לראות את התוכנית הזאת. ולצערי הלילה הפסדתי אל תדאג דניאל סאן- אני שומרת עליך.
צודק ומשום מה למרות כל הגועל אני לא יכולה להפסיק לראות את התוכנית הזאת. ולצערי הלילה הפסדתי אל תדאג דניאל סאן- אני שומרת עליך.
ל ליאתוש כפרה New member 13/2/07 #5 זה מה שיפה בזה! גם השחקן הראשי אבל ססעמק, יצא לי לראות רק שני פרקים בכלל.
D duduamar New member 13/2/07 #6 עזבו אתכם טיקטאק ניק נאק... ראיתם אתמול הישראלים? מה קשור גדולים... חולה עלייך אני פשוט חולה חולה .. עיוווווווווני !
עזבו אתכם טיקטאק ניק נאק... ראיתם אתמול הישראלים? מה קשור גדולים... חולה עלייך אני פשוט חולה חולה .. עיוווווווווני !
ש שאפולי New member 13/2/07 #15 חחחחחחחחחחח זה היה הקטע הכי מצחיק בכל התוכנית עאלק יש לי הצמנה בפלאפל דרייב חחחחחחחחחחח
ל ליאתוש כפרה New member 13/2/07 #11 דן כנר היה הכי מצחיק! (הוא גם שכן שלי ) המערכונים ממש איכזבו..לא היה מצחיק בכלל! בעצם, רק העיוווני הזה והחמוד...ציון ברוך בקיצור.
דן כנר היה הכי מצחיק! (הוא גם שכן שלי ) המערכונים ממש איכזבו..לא היה מצחיק בכלל! בעצם, רק העיוווני הזה והחמוד...ציון ברוך בקיצור.
ש שאפולי New member 13/2/07 #16 כן? הוא גר קרוב? את שומעת את אישתו צורחת מהמכות? או שהוא מלטף אותה רק כשאין שכנים בסביבה? זבל של בנאדם.
כן? הוא גר קרוב? את שומעת את אישתו צורחת מהמכות? או שהוא מלטף אותה רק כשאין שכנים בסביבה? זבל של בנאדם.
ל ליאתוש כפרה New member 13/2/07 #17 למה את מדברת ככה?../images/Emo12.gif הלו? אני יודעת שהוא בנאדם מקסים. מאיפה הבאת את זה?
ש שאפולי New member 13/2/07 #18 מאשתו. למדתי על נשים מוכות.. היא הביאה סיפור מזעזע אישתו גרושתו אנא עארף בדוק.
R RVD18 New member 13/2/07 #9 כל שבוע אני שוכח לראות ראיתי את כל העונה הראשונה ואת השנייה נראה לי גם (או שעכשיו השנייה...?) הפסקתי לעקוב מה נסגר עם אשתו? עכשיו היא עושה מסאז'ים? יש לה ספא או מה? והם עדיין ביחד?
כל שבוע אני שוכח לראות ראיתי את כל העונה הראשונה ואת השנייה נראה לי גם (או שעכשיו השנייה...?) הפסקתי לעקוב מה נסגר עם אשתו? עכשיו היא עושה מסאז'ים? יש לה ספא או מה? והם עדיין ביחד?
ק קוואנט New member 13/2/07 #13 הרצועה היומית של הסימפסונס... היא פנינה בסוף היום. קצת צהוב בעיניים, ולא משנה איך היה היום - הכל נשכח, והעולם הופך צהוב (ורוד) יותר.
הרצועה היומית של הסימפסונס... היא פנינה בסוף היום. קצת צהוב בעיניים, ולא משנה איך היה היום - הכל נשכח, והעולם הופך צהוב (ורוד) יותר.