יאקוזה

יאקוזה../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

יום חמישי בערב (כן, אותו יום). רעבים (כן, שוב). הצטיידנו בחברים האידיאלים למסעדות והתקשרנו ליאקוזה- סוף סוף סוף דיזינגוף- פינת הירקון. נפתחה לפני חודש בערך ובאותו יום חמישי נכנסה ל"שיוט". ביקשנו לשבת על הבר עם המנות הרצות אך בלי עשן רעיל והבחור מעבר לקו נתן מילתו שכך יהיה
(אח"כ הסתבר שזה היה המנהל בכבודו ובעצמו). מצויידים בטלפון של סיגרוס, ליטי והמועצה לצרכנות הגענו רעבים. התיישבנו על הבר וכשהסתבר שהבר הנע לא עובד, עברנו לשולחן. אני לא אתחיל להסביר לעומק מה הזמנו כי חוץ ממרק מיסו, מרק איטריות, מנה של עוף בשום וקונוסים של סלמון סקין קריספי אני ממש לא זוכרת. אבל, אני זוכרת דברים אחרים: המלצרית מהרה להביא את הסושים לפני שהספקנו לגעת במרק ולכן השולחן היה פתאום עמוס, צפוף ובעל כורחנו שיחקנו טטריס עם המגשים. בעל המסעדה החינני ביותר הגיע כל 15 דקות להתנצל על הבלבול (כי עברנו מהבר וההזמנה לא הגיע למלצרית או משהו כזה) אבל התקבל בהבנה ובחום רב -(כן, ממני
). הסושי היה מהמם (הבחור שלי מתעקש לציין שלטעמו האורז באונמי טוב יותר, אך זה לא פגע בהנאה), טרי ומגוון. (
לברולה במיוחד)- האוירה שקטה ואנטימית יותר מבאונמי- אור עמום, לא צועקים ברכות ביפנית כשמשהו נכנס. מחירים יותר שפויים. שירותים שגם פריג'יד יקבל מהם רעיונות - נקיים למשעי, עם קירות אדומים ופסיפס שחור- מהממים ושווים ביקור. אבל, ע"מ לעבור דרכם הייתי צריכה להתכחך בשולחן שהיה ממש צמוד למסדרון המוליך לשירותים
. (
לגידי, סיגרוס ושות')-בימי שלישי מתוכננים ערבים מיוחדים עם DJ ואוירת פיק אפ. המקום יפיפה! מעוצב מדהים עם רמז לשינוי האוירה שמתחוללת שם ב 23.00 אז המקום הופך עורו לבר טאפס,קצב ועשן ואכן ב 23.00 החלו לעשן, האורות הומעמו עוד יותר והמוזיקה נהייתה קיצבית. הקינוחים היו מהממים: קרם ערמונים על בראוני פריך עטוף בשוקולד רך רך- ממיס פה ונפש. הקינוח השני לא ממש זכור לי
היה משהו עם אגוזים, שוקולד, וטעם פררו רוז'ה- מבלבל חושים. החשבון כולל טיפ עלה בערך 200 לזוג. לדעתי זה מחיר הוגן במיוחד לאור העובדה שהוזמנו מרקים, מגוון סושי, שתיה קלה ><6, 2 קינוחים, 2 אספרסו קצר ותה יסמין נדיב בכמותו.
מתנצלת על שלא שמתי לב לגישה לנכים, אך ממה שזכור לי- מדרגה בכניסה ולשירותים שאני בכל אופן נכנסתי אליהם- כסא לא נכנס. לא לתפוס אותי במילה.

B r u l e

New member
אני לא עומד בכמות הביקורות

שהצבטרה כאן, אחלה ביקורת, ממש נהנתי. בסאקורה השירותים ממש מצחיקים- הכיור משותף לשני בתי השימוש ואני בתומי חשבתי שמדובר במראה ולכן הכנסתי את האצבע אך גיליתי שהיא עוברת לצד השני. מעין אשליה אופטית שכזאת.

פינליש

New member
איזה כייף שחזרת יא פיונת !! ../images/Emo9.gif

תענוג לקרוא, תענוג היה לראות את התמונות. אני עושה את התגובה שלי כאן במרוכז, למרות שהייתה לי עכשיו חגיגת קריאה של כל ההודעות שלך. ברוכה החוזרת

גידי42

New member
../images/Emo141.gifואאו פיונית....

פתחתי לתומי את המחשב ונפלו עלי שלל ביקורות, תמונות ומה לא? מפעת השעה הלא סבירה בעליל , אקרא הכל בעיון שאהיה יותר צלול ואחרי שנת היופי שלי. (מה לעשות זה לא בא בקלות..) אבל לא יכולתי מלהתאפק ולאמר לך שטוב שחזרת!!

SigurRos

New member
או פיונה או פיונה

ברוכה השבה לביצתנו הקטנטנה.
... ראיתי את שלל ביקורותייך וקיבתי החלה מתדפקת על שערי הלב, זה בתמורה החל צובט ובלוטות הרוק החלו מגירות נוזלים של תאוות חיך. חוץ לארץ מפתה מתמיד עבורי, בדיוק עכשיו,כהשיגרה בזנית קופחת. חושב ברצינות על הקיץ.

wan

New member
פיונה ברוכה השבה- לא יודעת איפה

להגיב קודם. הכל נראה נשמע משגע. וספרי איך יצא ה-רוטא קרוצה...

WAN../images/Emo140.gif

קודם כל, טרם הספיקותי לאחל לך מזל טוב על היומולדת- אז אני מתכבדת לאחל לך כעת- המון מזל ואת כל הטוב
אני ממש מעריצה אותך, במיוחד בקטע של הבישול והאסתטיות. גם עגבניה חתוכה לא יוצאת לי יפה
אבל אצלך הכל יוצא מהמם. תודיעי לנו כשאת באה ואני אשמח גם לארח אותך (ואת כל מי שרוצה) בבית החדש.

wan

New member
פיונית יקרה תודה רבה ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

wan

New member
../images/Emo140.gifועוד משהו

מה את צריכה לחתוך עגבניה? כשאת אוכלת בכאלה מקומות מדהימים? וראיתי יפה שאת יודעת כן..

Arfilit

New member
יופי של ביקורת -

והמחיר נשמע יותר מסביר. מילה על שירותים - כשהיינו עכשיו בפריס, נכנסתי לשירותים באיזה בר-מסעדה שעברנו בו (באזור ה"מארֶה") - ולתדהמתי במיכל הניאגרה שטו להם דגי זהב!!! אמיתיים!!! ממש פחדתי להוריד את המים... אבל כשעשיתי את זה לא קרה להם כלום - אז אני מנחשת שזה היה מנותק - ושהמיכל האמיתי היה מובתר איפשהו... וכמובן - איך אפשר לשכוח את הלאונג'-בר בניו יורק - שבו דלתות השירותים שקופות (עד שנועלים אותן - שאז הן הופכות אטומות...).

למעלה