אמא של פיונה
New member
יאקוזה../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif
יום חמישי בערב (כן, אותו יום). רעבים (כן, שוב). הצטיידנו בחברים האידיאלים למסעדות והתקשרנו ליאקוזה- סוף סוף סוף דיזינגוף- פינת הירקון. נפתחה לפני חודש בערך ובאותו יום חמישי נכנסה ל"שיוט". ביקשנו לשבת על הבר עם המנות הרצות אך בלי עשן רעיל והבחור מעבר לקו נתן מילתו שכך יהיה
(אח"כ הסתבר שזה היה המנהל בכבודו ובעצמו). מצויידים בטלפון של סיגרוס, ליטי והמועצה לצרכנות הגענו רעבים. התיישבנו על הבר וכשהסתבר שהבר הנע לא עובד, עברנו לשולחן. אני לא אתחיל להסביר לעומק מה הזמנו כי חוץ ממרק מיסו, מרק איטריות, מנה של עוף בשום וקונוסים של סלמון סקין קריספי אני ממש לא זוכרת. אבל, אני זוכרת דברים אחרים: המלצרית מהרה להביא את הסושים לפני שהספקנו לגעת במרק ולכן השולחן היה פתאום עמוס, צפוף ובעל כורחנו שיחקנו טטריס עם המגשים. בעל המסעדה החינני ביותר הגיע כל 15 דקות להתנצל על הבלבול (כי עברנו מהבר וההזמנה לא הגיע למלצרית או משהו כזה) אבל התקבל בהבנה ובחום רב -(כן, ממני
). הסושי היה מהמם (הבחור שלי מתעקש לציין שלטעמו האורז באונמי טוב יותר, אך זה לא פגע בהנאה), טרי ומגוון. (
לברולה במיוחד)- האוירה שקטה ואנטימית יותר מבאונמי- אור עמום, לא צועקים ברכות ביפנית כשמשהו נכנס. מחירים יותר שפויים. שירותים שגם פריג'יד יקבל מהם רעיונות - נקיים למשעי, עם קירות אדומים ופסיפס שחור- מהממים ושווים ביקור. אבל, ע"מ לעבור דרכם הייתי צריכה להתכחך בשולחן שהיה ממש צמוד למסדרון המוליך לשירותים
. (
לגידי, סיגרוס ושות')-בימי שלישי מתוכננים ערבים מיוחדים עם DJ ואוירת פיק אפ. המקום יפיפה! מעוצב מדהים עם רמז לשינוי האוירה שמתחוללת שם ב 23.00 אז המקום הופך עורו לבר טאפס,קצב ועשן ואכן ב 23.00 החלו לעשן, האורות הומעמו עוד יותר והמוזיקה נהייתה קיצבית. הקינוחים היו מהממים: קרם ערמונים על בראוני פריך עטוף בשוקולד רך רך- ממיס פה ונפש. הקינוח השני לא ממש זכור לי
היה משהו עם אגוזים, שוקולד, וטעם פררו רוז'ה- מבלבל חושים. החשבון כולל טיפ עלה בערך 200 לזוג. לדעתי זה מחיר הוגן במיוחד לאור העובדה שהוזמנו מרקים, מגוון סושי, שתיה קלה ><6, 2 קינוחים, 2 אספרסו קצר ותה יסמין נדיב בכמותו.
מתנצלת על שלא שמתי לב לגישה לנכים, אך ממה שזכור לי- מדרגה בכניסה ולשירותים שאני בכל אופן נכנסתי אליהם- כסא לא נכנס. לא לתפוס אותי במילה.
יום חמישי בערב (כן, אותו יום). רעבים (כן, שוב). הצטיידנו בחברים האידיאלים למסעדות והתקשרנו ליאקוזה- סוף סוף סוף דיזינגוף- פינת הירקון. נפתחה לפני חודש בערך ובאותו יום חמישי נכנסה ל"שיוט". ביקשנו לשבת על הבר עם המנות הרצות אך בלי עשן רעיל והבחור מעבר לקו נתן מילתו שכך יהיה