יאצפן יורד מהמסכים(?)

shay2001

New member
יאצפן יורד מהמסכים(?)

או.קיי כל מנויי חברות הכבלים למנייהם הנה הודעה שעלולה קצת לזעזע אותכם... אני מציע שתשבו לפני שאתם מתחילים לקרוא ולוודע שהכסא יציב... תוכנית הדגל של ערוץ 3 בכבלים... תוכנית האירוח הישראלית הגדולה מכולם "יאצפן" יורדת מהמסכים, כן ככה פשוט כתוב באתר המחודש של ערוץ 3!. לא ידוע מה הסיבה של הורדת התוכנית... (אני לא רוצה להתחיל שמועות מופרכות) אבל שמעתי שזה בגלל מצבו הבריאותי של יאצפן חלק אומרים שהוא סובל ממחלת עור חריפה בפנים... וחלק אומרים שיש לו גידול בגרון (שלא נדע מצרות!). השאלה שלי היא מה הסיבה ה-א-מ-י-ת-י-ת למרות שהסיבות הנ"ל הם דיי מדאיגות ואני מזדעזע רק מלחשוב עליהם.... ברור שאם יאצפן ירד מהמסכים זה יהיה פחות סיבה אחת להישאר בכבלים ולנוהר לכיוון חברת הלווין Yes... למרות שאני ישאר צופה מושבע של חברות הכבלים... מכמה סיבות... למרות שיאצפן באמת יחסר לי... ואני מקוה שהוא יוצא לחופשה קצרה וישוב...

ראשוני

New member
לדעתי...

זו עבודה נוספת של ההאקר... אגב לא מזמן חתמו ICP הסכם עם יצפאן על עוד 3-2 (אני לא בטוח..) שנים לתוכנית... ולדעתי אם הייתה לו מחלה כלשהי לא היו ממהרים לחתום איתו ולפסם את החתימה.....

shay2001

New member
אני מקווה שאתה צודק אבל

גם באתר אייס פורסמה לא מכבא הודעה על זה שב 26 במאר יאצפן שוב יצא לפגרה.... אני מאוד מקווה שאלו רק שמועות... ושבאתר זה באמת עבודה של האקר

~*~gaL

New member
פגרה..

יוצא לחופש. מגיע לו, זה עדיין פסח. ושוב, נתקע עם הסופרנוס ב-22:00.. טוב, יותר זמן בשביל לסיים את השיעורים/עבודות למיניהם/ן שיש לי..

!PuMiCkY

New member
יצפאן לא יורד מהמסכים../images/Emo70.gif

אל תתיחסו לאף הודעה שיש באתר של ערוץ 3... מישהו פרץ לאתר ושינה שם כל מיני ידיעות, ובעיקר תמונות... ככה שאף הודעה שכתובה שם לא בטוחה ב-100%... אין סיכוי שיצפאן ירד, הוא הקפיץ לערוץ 3 את הרייטינג לרמה גבוהה במיוחד, ככה שהידיעה הזאת שכתובה באתר של ערוץ 3 שגויה... עדי

shay2001

New member
אבל הוא כבר יצא לחופשה

אתה לא זוכר של שבועיים וכל המדינה רק חיכתה שהוא יחזור והנה הוא שוב הולך

dht16

New member
זה האקר. יצפאן חתם לעוד שנתי בכבלים

הוא ממשיך כולם להירגע

למעלה