איחור אבל עדיין העיקר הכוונה :) תודע
A ak 1 New member 5/7/04 #22 כולם כולם זוכרים אותך. אני רינת (יחסית חדשה בפורום) אבל קראתי הודעות יותר מוקדמות שלך. אפשר לומר שאני זוכרת אותך גם.
כולם כולם זוכרים אותך. אני רינת (יחסית חדשה בפורום) אבל קראתי הודעות יותר מוקדמות שלך. אפשר לומר שאני זוכרת אותך גם.
מ מישמשונית New member 7/7/04 #26 חח לא את סבתא שלי ברור שהיא התכוונה אלייך...חח אחרי הכל מדברים כאן עלייך.. זוכרת? חיח שלחתי לך אישור לאי סי תאשרי אותי
חח לא את סבתא שלי ברור שהיא התכוונה אלייך...חח אחרי הכל מדברים כאן עלייך.. זוכרת? חיח שלחתי לך אישור לאי סי תאשרי אותי
R R I O T girl New member 7/7/04 #27 חחח לא להגזים..../images/Emo168.gif אמממ.. איך את זוכרת אותי?? עבר מלא זמן
מ מישמשונית New member 8/7/04 #28 חחח אמ אם דיברת אליי.. אז ת'אמת שאני לא זוכרת אותך.. חח אני חדשה בפורום! אבל נעים להכיר...! ואם לא דיברת אלי.. אזז.. אממ פדיחות חח
חחח אמ אם דיברת אליי.. אז ת'אמת שאני לא זוכרת אותך.. חח אני חדשה בפורום! אבל נעים להכיר...! ואם לא דיברת אלי.. אזז.. אממ פדיחות חח
R R I O T girl New member 8/7/04 #30 חח התכוונתי אלייך רינת פדיחות לך מישמשונית חחחחח סתם סתם אז את זוכרת אותי מהארכיון או בכלל?
מ מישמשונית New member 8/7/04 #31 חח לא נורא כרגע שלחתי מכתב לראש1.. ועוד מעט אני גם אשלח למעריב לנוער...! מי מתנדב לשלוחל רדיו? ותקשיבו תשלחו הרבה מכתבים כדי שיתייחסו! אני לא מצליחה להיכנס לאתר של מעריב יש להם בעיה עם האתר! איזה פאק1
חח לא נורא כרגע שלחתי מכתב לראש1.. ועוד מעט אני גם אשלח למעריב לנוער...! מי מתנדב לשלוחל רדיו? ותקשיבו תשלחו הרבה מכתבים כדי שיתייחסו! אני לא מצליחה להיכנס לאתר של מעריב יש להם בעיה עם האתר! איזה פאק1
R R I O T girl New member 8/7/04 #32 את שולחת להם מהאינטרנט?../images/Emo168.gif או מכתב מכתב??? גם אני רוצה לשלוח חיחי
A ak 1 New member 8/7/04 #34 אני שלחתי מכתב לראש1 בדואר ובקשר לרדיו...יש להם בכלל כתובת? אפשר פשוט להזמין שיר בתוכנית של <<הזמנות שירים>> בתור התחלה.
אני שלחתי מכתב לראש1 בדואר ובקשר לרדיו...יש להם בכלל כתובת? אפשר פשוט להזמין שיר בתוכנית של <<הזמנות שירים>> בתור התחלה.
A ak 1 New member 8/7/04 #33 אני זוכרת את הכינוי אי מקווה שלא התבלבלתי עם כינוי אחר אחרת פאדיחות לי ולא ל<<משמשונית>>