יאס ח'דר

• פותח הנושא yfca
  • פורסם בתאריך

yfca

New member
יאס ח'דר

האם מישהו יודע אם הזמר יאס ח'דר חי?

סועד

New member
יאס ח'דר שר את השיר המקורי עזאז, הכי מרגש

ותודה לך דורי שהבאת את הקשור, יש כאן שירים שלא ידעתי עליהם. הוא התפרסם עם השיר עזאז בשנת 1983. היה להיט עצום. שבת שלום, שוש.

mongol1

New member
לסועד

ישנו עוד שיר מאוד מפורסם שלו שאני מאוד אוהב שנקרא שלון ביאה שלון מכירה? בברכה מונגול.

סועד

New member
מונגול, בקשור שהביא דורי, השיר ה-14 ברשימה יש

לך את השיר עם הקדמה של מאוואל, להנאתך, ותודה לדורי.

פואד1946

New member
עזרה עזרה את הקישור פתחתי אבל איך שומעים את ה

איך אפשר את השירים לשמוע? מה צריך למקד? לעשות? תודה על הקישור ושבת שלום פואד

DORIY1

New member
לפואד

תפתח את הקישור שהבאתי ותקבל רשימה של השירים בשתי עמודות . העמודה הראשונה מימין מיועדת להשמעה והשנייה להורדה . תלחץ על שורה כלשהי ותקבל שיר וכך בכל שורה שיר אחר אפילו בלי לדעת לקרוא מה שכתוב . בהצלחה .

דורי-הצילו

יה-חוש רג'ל,אולי תתרגם לי את שמות השירים בבקשה לפי הסדר של הקישור ששלחת לפי יאס ח'דר? תודה ונפגש בקרוב אינשללה במיחוד אם יש את השיר עזז

סועד

New member
אבינו תרגום של חלק מהשירים עד השיר עזז

1.אבונה (אבינו) 2. אתסאמיית באיסם אל וואפא 3.אג'מאל יום 4. אחיבאק 5.אידונייה מא תיסווה זאעל 6. אני בקאלבי ג'רוח 7. בוייה סעד 8. תעבת הוואייה 9. תמנית איל ק'לב 10.ג'ארי 11.ח'אלאסת אל עומור. 12.רימוני 13.שראק' 14.שלון? 15.צ'אדאק'וני 16. עזאז. יש שם עוד מעל עשרה שירים. בברכה שוש.

DORIY1

New member
לסועד

...המתחיל במצווה .. וכו' אם כבר , אז ..להמשיך עד הסוף .

יאס ח'דר

אכן חי וקיים,אם רוצים לראות אותו בקרוב,אז יש שייט שיוצא ב 17/6 עם האוניה "פריננס דרים" לטורקיה ויוון עם המון זמרים עירקים ואותו מביאים בטיסה במיוחד לאנטליה שם הוא עולה לאוניה "מרביץ" 4-5 שעות וחוזר לעירק חזרה

לאברהם- מי המארגנים

של השייט? אתה יכול לשלוח לי מסר עם מספר הטלפון שלהם?

yfca

New member
שייט

כן, גם אני שמעתי על האונייה, והתפלאתי כי משום מה חשבתי שהוא מהזמרים הותיקים שכבר אינם בחיים. מישהו יודע בערך בן כמה הוא?

למעלה