יאסו לכולם!

marsala

New member
יאסו לכולם!

שאלה לי( כניסה ראשונה לפורום הנחמד הזה) יש לי את הדיסק רבטיקו של דאלאראס , מישהוא יודע אם הוא אי פעם הוציא דיסק עם שיריי ציאניס בלבד? Mosh

F a d i

New member
יאסו גם לך....ברוך הבא

הדיסק החדש ביותר של דאלאראס(שיצא כמעט לפני חודש)-מארז של שלושה דיסקים מוקדש לבאסיליס ציצאניס: דיסק כפול שמנציח הופעה חיה שהיתה בשנת 2001 (יחד עם גיראסימוס אנדריאטוס,אלני צליגופולו ויוטה דיקה),ובדיסק השלישי הקלטות שהתקיימו בתחילת שנות השמונים,ובו ניסו דאלאראס וציצאניס להוציא דיסק משותף שלא יצא בזמנו לאור,ויצא השנה כאמור דיסק מצוין(כל המארז)...פשוט חוויה לילה טוב

marsala

New member
זה מדהים ,תודה רבה פאדי,

שנים אני חולם על דיסק שכזה ופתאום כשאני נכנס לכאן ושואל על זה, אז הוא בדיוק הוציא דיסק משולש של ציצאניס, אני ממש נדהם . מקווה שיש שם ביצוע עמוק של סינפיאזמני קיריאקי.. Mosh

F a d i

New member
האמת גם אני חיכיתי לדיסק כזה

כאן תוכל למצוא את השיר שמעניין אותך,שמאוד מתאים למזג האוויר היום והביצוע הזה מחמם את הלב...! (ללחוץ על הקו הכחול) תהנה/ו יום טוב

F a d i

New member
אגב,המופע הזה התקיים בדיוק לפני

שלוש שנים,ב 14/2/2001 מה ששווה עוד דוגמית מהדיסק הנהדר הזה הנה לכם הביצוע הענק ל-ANDELALOUNE TA VOUNA (יש כל כך הרבה ביצועים יפים שהבחירה ממש קשה..אבל בחרתי ביצוע מיוחד של דאלאראס...) תהנו

F a d i

New member
ועוד מבאסיליס ציצאניס

דיסק יפהפה מלחניו של באסיליס "יאסו זואי מו אומורפי" כולל שירים יפים ומוכרים כמו:"אוסו מה מלוניס","איונס פיראסאן","קאת'ה בראדי ליפימני" והכל נעימות בוזוקי יפהפיות חוץ מהשיר האחרון שם נדמה לי ששומעים את באסילי בכבודו ובעצמו (כנראה שקיבלנו רק את הדיסק השני או משהו כזה-כי על העטיפה כתוב שמות הזמרים-מי שיודע משהו על הדיסק הזה מוזמן להוסיף)

the black wolf

New member
תודה רבה

מאיזה אלבום השיר הזה??? http://www.streamload.com/Deliver/Deliver.asp?cxInstID=94264371&nodeID=1021068497&returnPage=http%3A%2F%2Fwww%2Estreamload%2Ecom%2FNodes%2FNode%2Easp%

F a d i

New member
תהנו..כאמור שני השירים לקוחים

מהדיסק החדש של דאלאראס "מחווה לבאסיליס ציצאניס"

shoham 991

New member
למה יש לי הודעת שגיאה

ולא נפתח כלום פשוט גיריתם אותי ועכשיו אני מסוקרן פאד עזור נא

למעלה