יאסאס פילס מו!

יאסאס פילס מו!

בוקר טוב לכולם {בשבילי זה אכן בוקר}כי רק עכשיו היתעוררתי היום בשעה 5:15 הגעתי הביתה לאחר חלום ששמו אתונה כן באמת אני עדין בתוך אותו חלום לא מעכלת כל מה שעבר עלי שם 4 ימים של שכרון חושים {אמיתי} עם יוונים {אמיתיים}!! אני רוצה להמליץ בחום ומכל הלב למי שיהיה בקרוב באתונה ללכת למועדון בשם "אסטריה" {בגליפדה} ולראות את "ה"זמר נוטיס ספאקיאנאקיס וואיי וואיי לא להאמין איזה הופעה יש לו בחיים שלי לא התרגשתי בהופעה כמו בהופעה שלו זה היה ממש "שאו" ומעבר להופעה גם ספאקיאנאקיס הוא אחלה של בן אדם יודע להיתיחס למי שאוהב אותו מקשיב ועונה בקיצור חבל על הזמן! גם את ההופעה של יאניס פלוטרכוס כדאי וממש "היתאהבתי" בבחור הזה הוא שר מכל הלב ונותן את כולו בשביל הקהל הרב שבא ומחכה שעותתת.. שיחתום לו..{לא להאמין כמה סבלנות} ובכלל להיות ולחיות עם העם היפה הזה עם האנשים החמים האלו זה חוויה שחבל שנגמרת לי כל כך מהר... כל פעם ותמיד יש תעם של עוד כמה שנמצאים שם יותר ככה יותר מבינים כמה שיותר כיף להיות שם! מבטיחה לפרסם תמונות בקוב ותבינו איזה כיף היה.. שלכם מאיה!!!!!! אחלה יום...

ל-יווניה אמיתית1, אז מה מאיה? את

מחליפה את גליקריה בנוטיס ספאקיאנאקיס, סתם בצחוק, ברוכה השבה, חוויות רוצים לשמוע, לראות, לנשום, וכו'...

אהלן חיים

את גליקריה אי אפשר להחליף באף אחד בחיי שלא אבל תמיד כיף לראות ולהרגיש דברים חדשים ולא מוכרים שינויים זה דבר כיפי מאד אני מאמינה בזה!!!!! תודה רבה לך מבטיחה לספר על כל הכיף שהיה לי...

למעלה