יאן יאנג של אהרוני

גידי42

New member
יאן יאנג של אהרוני

אתמול בעיצומו של ליל סערה אימתני, אחרי שבוטל לי מפגש הפורום, ואחרי שהפגנתי נוכחות בהנגר בת"א באירוע נוצץ מאד של השקת משקה אנרגיה חדש, חשנו במין דחף מוזר לאוכל סיני ובמיוחד למרק והתא הסיני שאין טוב מהם בערב קר וסגרירי. ואם סיני אני מכיר רק כתובת אחת: אהרוני וין יאנג בשד רוטשילד בת"א. למרות השעה המאוחרת קיבלו אותנו יפה, ישבנו במרפסת עם החלונות הפונים ךרחוב ראינו את הסערה המשתוללת וחשנו בביטננו תחושת רעב למשהוא חם ונישנונים. מייד הוגש לנו קנקן תה מהביל וצלחת מחמצים סיניים כמו שרק אהרוני יודע לעשות. לפתיחה הזמנו מרק חמוץ מתוק HOT AND SOWER מרק וון טון, אגרולים (מעולים) וכיסונים ממולאים. חשנו בחמימות נעימה המתפשטת בעורקנו והתפננו לעיקריות! שרימפש מעןלים , בקר בנוסח סצ'און, עוףבשומשום הכל לעילה ולעילה. למרות שההינו רק זוגתי ואנוכי ולמרות נדיבותם של המנות לא נשאר לשוטף הכלים הרבה עבודה (שכחתי את האורז המתוגן הנפלא!!!) את בל הארוחה ליוו שרדונה גמלא צונן מרענן וממסטל,ו2 קנקני תה. את הקינוח העדפנו כבר לאכול בבית והסתפקנו ב-2 אספרסו . החשבון 450 ש"ח לא זול אבל שווה. אין אוכל סיני טוב יותר בת"א ותאמינו לי ניסיתי הכל

אגב גידוש אולי תספר קצת על משקה

האנרגיה המיסתורי הזה? ממה הוא מורכב? איפה אפשר להשיג והאם בכלל כדאי? נראה לי שהוא מילא אותך אנרגיה ללכת ליין יאנג חהחהחהחההח

גידי42

New member
משקה האנרגיה נקרא XTREAM

הוא לא ממש חדש אבל הם עשו אירוע השקה למפיצים וקנינים. היה אירוע מאד מושקע. עם כל הדוגמניות שהסתובבו שם (איזה בעסה שהיה ערב חורפי במיוחד) לא התעמקתי במשקה עצמו...... והאנרגיה שקיבלתי התבטאה במיוחד אחרי הארוחה..... ממליץ

פינליש

New member
אף פעם לא הסתדרתי איתו !

אני לא יכולה לסבול את האוכל של אהרוני. חשיפה. לא מסוגלת! ניסיתי בחיי.... לא הולך. קמתי היום בבוקר במצב רוח הודי. אחרי העבודה אני הולכת לנשנש מטעמים הודים. אוף שיגמר היום הזה... מחר צפונהההההה.

למעלה