יאמי

יאמי ../images/Emo21.gif

מה הדבר שאתם הכי יודעים לבשלם טוב? אצלי ספגטי, נראה לי, אבל רק בסגנון של רוטב מסויים אחד. אני לא מתמחה בכל סוגי הספגטי.

natalynataly

New member
קשה לבחור את ה"הכי טוב"../images/Emo96.gif

אני אוהבת אפיה טובה - חלות, לחמניות מתוקות. שם אני מחדשת ומוסיפה....

הרוטב

בצל ושום חתוכים ומטוגנים קוביית תיבול של שום יין לבן או יין אדום רוטב טריאקי רוטב סויה רוטב עגבניות מקופסא כזה אורגנו בזיליקום ועוד כל מיני תיבולים ששכחתי את שמם
ואפשר לשנות שם דברים ולהוסיף וכו'....

למה???

New member
אמממ... לא יודעת...

אני מבשלת טוב כל דבר שאני רוצה
(ככה לפחות ייצא עד עכשיו). אבל פסטה אני מבשלת מגיל 8 בערך, אז אני יודעת לעשות את זה נורא מהר...

למה???

New member
אם כבר מדברים על אוכל...

סתם, רציתי להביע את האהבה שיש לי לפעילות הזאת- לבישול. זה פשוט מדהים כמה אפשרויות, כמה אינסופי התחום הזה. כמה כל הזמן מגלים דברים חדשים, כמה זה כיף...! חשבתם פעם על כך שכל אחד מבשל אוכל שונה לחלוטין?! זה ממש יצירה, הבעה, אמנות... גם אם ניתן את אותו מתכון ל10 אנשים שונים- היצירה תצא שונה. וגיליתי למשל, שאני אוהבת את האוכל של האנשים שאני אוהבת (בד"כ)<פשוט אני פחות אוהבת אוכל שאנשים אחרים מבשלים>. זה נפלא! מופלא!

אני לא אוהבת לבשל ../images/Emo3.gif

אבל כשרוצים משפחה עם בטן שבעה גם את זה עושים
ישנם מאכלים שאני מבשלת שאוהבים מאוד, בכל מקרה האוכל של אמא שלי + חמתי...תמיד טעים מהאוכל שלי, ככה ששישי שבת אני מסודרת
LOL

הרבה דברים ....צריך גיוון ../images/Emo13.gif

פשטידות, חמין, עוף בתנור, שניצלים (שאני מכינה), קציצות, ירקות מוקפצים, ספגטי, אפיות למינהם מלוח/מתוק ובטח יש עוד כמה ששכחתי
אחד הדברים שמשגע אותי זה....מה אני אבשל למחר .....בררררר אחד הפתרונות שאמרו לי זה פשוט לעשות תפריט קבוע למשך שבוע ולחזור עליו כל פעם ככה לא צריך כל יום להתעסק מה למחר ....עדין לא נסיתי אותו, זה נשמע פתרון יעיל לכאבי ראש

../images/Emo122.gif הוו ולכאבי ראש ...

מתווסף גם מי אוהב מה, ומי לא אוהב אוכל זה או אחר .....מזל שאנחנו רק 5 אנשים בבית
LOL

natalynataly

New member
ככה אני מוצאת עצמי מכינה כמו במסעדה

כמה אפשרויות לכל דבר. זה אוהב תפוחי אדמה, אך שונא ספגטי.... אחרת לא אוכלת עוף - השניה מתה על עוף. אחד חולה על טונה , בכל צורה - השניה לא יושבת אפילו ליד שולחן שיש עליו דג בכל צורה שהיא!!! (שלא לדבר על לאכול...) ובעלי... טוב... לא נתחיל עם התיאורים, רק אומר שהוא טוניסאי. ורגיל רק אבל ממש רק , לאוכל של אמא שלו....

../images/Emo6.gif מוכר לי ../images/Emo6.gif

בגלל זה אצלי תמיד מתלוננים, למה הכנת מה שהוא אוהב ולא משהו אחר...זה ברונדלות כל פעם מישהו אחר מתלונן, והולך לחפש במקרר מה להכין לעצמו... בעלי ממש מזל משמיים מסתפק בפיתה עם מלפפון חמוץ ושותק
LOL אם קורה שהשתגעתי ומכינה כמה דברים התגובה היא : פסססס אמא משקיענית היום
ככה שכשאני רוצה לשמוע מחמאה אני יודעת מה לעשות
LOL סתאאםםםם

natalynataly

New member
../images/Emo6.gif רגע, הילדים שלי מבקרים אצלך?

או שהם משוכפלים או משהו?
פיתה ומלפפון חמוץ?! וואלאק כיף לך.... הטוניסאים לא אוכלים מוצרי חלב (בכלל!!) יעני ארוחה חלבית - זה לא אוכל בשבילו. וגם דברים אינסטנט הוא שונא - יעני טבעול, זה גם לא אוכל... גם קטשופ לא... כך שנניח ארוחת צהריים מהירה לילדים - טבעול, ספגטי עם קטשופ או שמן זית (כי גם בין הילדים יש שונאי קטשופ) ירקות חתוכים - זו לא ארוחה בשבילו. הוא צריך רוטב אמיתי, וסלט אמיתי, וחלבון אמיתי... תאמינו לי שלהצליח לחיות בהרמוניה עם כזה שבט בבית - זה כישרון!!

למעלה