יאמייייייייי מאמי

טאKילה

New member
יאמייייייייי מאמי

איזה יום כייפי היה לי היום, מן יום משפחתי כזה התחלנו בצהריים על האש התפוצצנו מגוון שיפודים וסלטים, אחרי הזלילה הגדולה ירדנו לטיילת מול הים לגלידה של ויקטורי סאמו אשכרה חטאים גלידה עם שוקולד חם ומלאן קצפת. ככה כשנגמר המקום בבטן ירדנו לים לאוויר של שעת ערב קייצי שמים בהירים, רגע לפני שהשמש שוקעת מלא עפיפונים מעל הים והרבה גולשים על הגלים, והים כמו שמן עם רטט גלים. אני אוהבת את הים, זה מרוקן אותי, זה ממלא אותי, זה עושה אותי חדשה. אז זה היה בסתם יום חול, לי זה היה אחלה של חול על החוף הרטוב. ערב טוב לכולם

מממ..

נשמע יום טעים במיוחד.. .. :) אחלה כייף לך טאקי.. .. .. אני לעומתו אחרי יום עבודה ארוך וקניות לשבת, יושבת עכשיו במוקד קופח.. כאבים בכף רגל.. משהו סיוט.. יש תור כאילו מחלקים כסף מתנה.. בקיצור יום ולילה ארוך.. ..

jozefin3

New member
../images/Emo132.gifתרגישי טוב אוהבת...הרגליים

שלנו נושאות אותנו מידי יום , אז..מותר ככה לפעמים להודיע שהם שם...צריכות מנוחה.. בודאי משהו...שיעבור במהרה.....נשמע בשורות טובות
לילה טוב

דלקת בגיד בכף הרגל.. ..

וואחד בומבה כדור נתנו לי.. צריכה לראות רופא מומחה לכף רגל.. .. רצה לתת לי ימי מחלה,להישאר בבית, אמרתי לא תודה.. אני אבריא הכי מהר בעבודה.. .. מקסימום החבר מנהל הבנק של המכשושה יקנה לי מטוס כדי שאני לא אצטרך ללכת ברגל הרבה :) לילה טוב גוזי וכולם.. הרבה בריאות אהבה ושימחה

קרוואלה

New member
מטוס היא רוצה........

אני ביקשתי כושי לא קיבלתי:( ותעזבי שטויות בצד ותטפלי בעצמך!!!... ואם נותנים לך חופשת מחלה אז תקחי ותשבי בבית ותנוחי! תפסיקי לחשוב שאת כול יכול....דלקת בגיד זה דבר שמצריך טיפול ומנוחה! טופ זהו היצלחת לעצבן אותי על הבוקר אני הולכת לשבור משו :)) תרגישי טוב ותשמרי על עצמך}{}{

אחתוש ../images/Emo70.gif

את חייבת לתת לרגל לנוח. ואם את לא לוקחת חופשת מחלה.... לפחות את תעמדי הרבה על הרגליים !!! החלמה מהירה יקירה

jozefin3

New member
../images/Emo176.gifטאק נהנת...בוודאי שנהנת...משפחה

ים , אויר נעים , אוירה נהדרת...יחדיו....
כיף שצריך להעשות מידי פעם....טוב לנשמה

למעלה