יאם צ'ה

יאם צ'ה

אחי הקטן והחייל נמצא השבוע בסבב השתלמויות בתל אביב וכיוון שמבין האחים אני זוכה לראות אותו פחות אנחנו מנצלים שבועות כאלו כדי להיפגש בשעות הערב. אחרי דיון בשאלה מה אנחנו רוצים יותר - בירה או אוכל, הקרבה ניצחה והוחלט על יאם צ'ה שנמצא מרחק הליכה קטן מהעבודה שלי.
הגענו בשעה תשע למקום שנמצא בפחות משליש תפוסה וחבל. כיוון שהזמנת המקום בוצעה שעה קודם לכן וההחלטה הייתה ספונטנית, לא הגענו עם קופונים והברמן טען בפנינו שחבל ושכדאי שננצל אותם להבא כי הם ממש שווים.
השירות לאורך כל הערב היה קשוב, נעים ויעיל. כל דבר נעשה תוך קשב רב ותוך רצון לתת את המקסימום. כך, כיוון שסוג האלכוהול שאני מבינה בו הכי פחות הוא סאקה, ביקשתי את המלצת הברמן שידע להסביר מעט מאוד ולכן חיש מהר עבר הדרכה מצד מי שנראה מנהל המסעדה וחזר עם תשובות מפורטות וטעימות לבחירה, בהמשך הערב כששאלנו על חליטות, הלך לבדוק בדיוק מה יש בנמצא ואפילו בדק עבורנו מאיפה הם מביאים אותן.

חלקנו מספר מנות שאני בעיקר שולפת מהזיכרון כי אין תפריט ברשת והחיפוש כאן בפורום לא אעלה את התפריט שצולם והועלה לפני מספר שבועות:

קרקר שרימפס לנשנוש פתיחה בזמן הרמת כוסית סאקה שאני לא זוכרת את שמו ועדכונים וריכולים חמים על שאר המשפחה.

מתפריט הדים סאם הוזמנו:
באו עם ברווז ופייב ספייס שהיה נהדר.
שלישיה של דים סאם בצק שקוף עם בס ועוד ירק בפנים שהיו עדינים וכיפים עם כי הדג הלך בהם קצת לאיבוד.
חמישייה של וון טון ממולאים במילוי בשר חזיר שהיו המוצלחים ביותר מבין השלושה.

לעיקרית חלקנו את הקריספי דאק שמגיע עם פנקייקים דקים מלפפונים ורוטב הויסין. המלצרית הציעה לפרק את הפירוק הראשוני ושמחנו על כך, את המשך הפירוק עשינו בעצמו. המנה מגיעה עם כמות קטנה של פנקייקים אבל מרגע שנגמרים הם שמחים להוסיף עוד. מנה בהחלט כיפית, גדולה מאוד ומתאימה לשניים בקלות.

לקינוח הברמן הציע לנו קינוח חדש לטענתו של מנגו בכל מיני וריאציות עם טפיוקה ופקאנים מסוכרים. אני אמרתי לו ש he had me at טפיוקה ואחי הקטן אמר שהוא קנה אותו במנגו. הגיעה צלחת מרעננת עם סורבה מנגו, חתיכות מנגו שלמות ומה שנראה כמו מחית מנגו מעל פניני טפיוקה ומעט פקאנים מסוכרים - המנה מרעננת, טעימה וסוגרת את הארוחה יופי.
יחד איתה הוזמנה חליטת תה בננה קרמל שהייתה מעניינת ומוצלחת.

סך הכל 333 לא כולל טיפ.
אנחנו בכל מקרה נשמח מאוד לחזור.

החתולית

New member
על הדיווח

salo22

New member
שאפו גדול

על ההגעה לשם בלי קופון, עם כמות הרוכשים האחרונה אני מתאר לעצמי שהייתם עופות די נדירים שם &quot
ותודה על כתיבת ביקורת טובה מאוד..

נשמע אחלה + דיווח קצר עם קופון

בתחילת שנת הלימודים הכנסנו את הקטנות שלנו לגן לראשונה וזה מאפשר לנו לגנוב לעתים זמן משותף בצהריים כך שהשבוע נאספתי אחר כבוד מהמשרד ונסענו לנצל את אחד הקופונים שקנינו, משום שכמות האוכל בקופון היא רבה החלטנו לנצל אותם בנפרד ולהוסיף שתי ראשונות משום שבשימוש בקופון יש הזמנת מינימום לסועד הנוסף, על הקופון רשום 60 ובפועל אמרו לנו שזה 50 ש"ח.
מה אכלנו:
סאם ג'אנג קריספי דאק- הראשונה מהקופון, מנה של בשר ברווז עם עוד כל מיני דברים המוגש בתוך עלה חסה אשר משמש ככלי האכילה, מעין לפה בחסה. המנה הכי טובה בארוחה, אשתי אפילו התגברה על נוכחות הכוסברה שאינה אוהבת.
סאם ג'אנג- מנה שהוספנו. קונספט החסה נשאר ובתוכה הפעם באו קטן עם פורטובלו בפנים. משחק מעניין של מרקמים וטמפרטורות.
גאדו גאדו- ראשונה נוספת שהוספנו. מעין סלט חמים של כל מיני ירקות, ואטריות. טעים אבל פחות משהיה בפעם הראשונה שאכלנו במקום.
דים סאם- במסגרת הקופון בחרנו דים סאם עם פטריות ובאו עם עוף. הדים סאם היה החלק הפחות מוצלח של הארוחה (כפי שהיה גם בפעם הקודמת). הבצק הצליח להיות גם יבש וגם להתפרד וזה מבאס בדים סאם. הבאו לעומת זאת היה נהדר, בשר העוף טובל ברוטב צדפות והיה טעים מאוד.
ביחד עם הדים סאם הגיעו גם הפריכיות ששרימפס לא הורגש בהן אבל היו נחמדות לנשנוש.
לעיקרית אכלנו את הסינטה בקארי אדום עם אפונה. הרוטב היה טעים מאוד עד כדי שהמשכתי לאכול אותו עם כף לאחר שנגמרה התכולה ורק חבל שהבשר נפרס דק מאוד ונצרב זמן ארוך מדי ככה שהתייבש, ייתכן שהיה עדיף להזמין את המנה עם עוף.
קיבלנו את אותו הקינוח עליו סיפרה אקונומיקה ואהבנו פחות, אמנם היה קר ומרענן כפי שרצוי בשעת צהריים אבל אני פחות אהבתי את מרקם הטפיוקה והמנגו לא היה מספיק מוצלח.
סה"כ כולל עלות הקופון שילמנו 160 ש"ח לכל האוכל המתואר + כוס יין לבן פשוט, במחיר הזה זה אחלה אבל לא משהו מיוחד.

אני מניחה שזה בעיקר תלוי במנגו עצמו

כיוון שהמנה היא מאוד פשוטה, ברגע שאחד המרכיבים פחות טוב זה מפיל את המנה. אין ספק שלא מדובר בקינוח שהוא פאר היצירה אבל עבורנו הוא סיים את הארוחה מצויין והיה טעים, חבל שהחוויה שלכם ממנו הייתה שונה.

ההרגשה שלי מכל נושא השירות לפחות זה שהם עדיין לא סגורים על עצמם מבחינת ההתנהלות כולה אבל מהצד השני מאוד קשובים ומשתדלים.

לדוגמא בעיניי מקום כזה חייב לנצל את מגוון המרכיבים המיוחדים של המטבח שקיים בשביל לשלב קוקטיילים טובים בתפריט וגם אמרתי את זה, הברמן בהחלט התייחס למה שאמרתי ברצינות. גם כאשר הוא לא היה סגור על דברים היה מי שהסביר ועזר לו וקיבלתי תשובות מלאות על השאלות שלי.

אני מאמינה שעם קצת יותר הקפדה על הכשרה של הצוות לא רק שהשירות יקבל את הפוליש הסופי שלו אלא גם המטבע יתמקצע יותר והחוויה שם בהחלט תהיה שלמה יותר.

אכן ממה שראיתי מסביב

רוב הסועדים האחרים היו עם קופונים.
אבל לדעתי, גם ללא הקופונים המחירים שלהם מאוד הוגנים ולכן זה לא הפריע

salo22

New member
זה מקרי קלאסי של קופון

עם הרבה הגיון, שעושה פרסום חזק למסעדה חדשה, פחות או יותר. השאלה לאן יתקדמו העניינים בהמשך, האם יחיו רק על גלי הקופונים או שהתמחור יישב "בנקודת קסם" שתהפוך את המקום לפופולארי, מצד אחד המיקום שלו מצויין כנראה לצהריים אבל מעט פחות לערב, עד כמה שהספקתי להכיר את האיזור
אני רואה שמנת הברווז לא כלולה בקופון ונשמעת בהחלט טובה, הוגשה גם לפני בשיין לפי השמועות..

מנת הברווז גם יצאה מהמטבח שלהם

לפי מה שראיתי האמת.

הברמן המליץ לנו בחום על הקופון ואמר לנו שחבל שלא ניצלנו אותו.
בסופו של דבר המחירים שלהם סבירים לחלוטין גם ללא הקופון ונקווה שזה יעבוד להם.

bruno01

New member
כיף לשמוע שנהניתם גם בלי הקופון

ובעיניי זה מקום מאוד מוצלח.
מנת הקריספי דאק מסקרנת אותי, ואני בטח אחזור מתישהו לנסות אותה.

מעניין שגם כשאת ביקרת שם היה יחסית ריק. עם כמות כזו גדולה של קופונים שנמכרו, אני לא ממש מבין מתי רוב האנשים מתכוונים לנצל אותם. אולי אחרי החגים...

ואפילו אני קניתי בעקבות הדיווח שלך.

קניתי 2, נלך שלוש והמנה השלישית תהיה כמובן הקריספי דאק...

אין לי מושג אבל מקווה שהמקום יתרומם

הקריספי דאק זו בהחלט מנה ששווה לחזור רק בשבילה.

FiReBall

New member
מחזק מהערב עם קופון

הברווז מצוין, גם הסלט שהוזמן בדיווח למעלה, המנות העיקריות (קארי אדום וקארי ירוק) מצוינות. מהבאו פחות התלהבתי, והדים סאם היו בסדר...

אני לא בטוח שיש מקום בו הדים סאם הם באמת יותר מ"בסדר".

מומלץ

פחות התלהבתי מהיתר

היה בינוני למדי. הקופון מאוד משתלם וכמות האוכל מרשימה, אבל חוץ מהמנה הראשונה (ברווז בקאפ חסה שכזו), הכל היה מקס' סביר.

התחושה היא של מטבח שמושתת על רטבים מוכנים והכל הרגיש דיי סטנדרטי. אם הדים סאם לא הגיעו ממפעל אני מתנצל, אבל זו הייתה ההרגשה.

מנה עיקרית אחת הייתה ממש חלשה (סינטה וחציל במייפל וצ'ילי תאילנדי. בפועל זה היה סינטה יבשה בהמון רוטב מתוק להחריד) ומנה אחת לא רעה (שרימפס טום יאם).

בשום מנה לא היה עומק טעמים שמגרד בכלל את בית תאילנדי. נכון שזה לא השוואה הוגנת לשום מסעדה, אבל גם את טייגר לילי החביבה זה לא ממש מדגדג לטעמי.

כנראה יותר גרוע מהכל היה הברמן. לא חושב שנתקלתי אי פעם בנותן שירות יותר אפאתי ממנו.

אני דיי בטוח שטיקטאק ישב ממולי, מעניין איך הוא יתרשם.
למרות שהקופון מאוד משתלם, לא רואה הרבה סיכוי שאחזור.

Inbalrez

New member
גם אני הייתי עם קופון

והיה מאוד נחמד.

לראשונה לקחנו שנינו את הברווז והיה מצוין, אהבתי שיש מלא עשבים שונים אז כל ביס יוצא אחר.
בדים סאם אני אכלתי את אלו עם השרימפס ואת הבאו עוף, שהיו סבירים אבל אחרי כמה ארוחות בפוראמה פה הם בהחלט היו החלק החלש של הארוחה.
למנה עיקרית אני לקחתי (בעקבות ההמלצות פה) שרימפס טום יאם, שאכן היה ממש טעים (ופיקנטי, למרות שלא צוין). הבנזוג לקח את הסינטה בקארי אדום שהיה נחמד, אבל פחות מוצלח מהשרימפס. הבעיה המרכזית היא שהסינטה היייתה קצת עשויה מדי.
הקינוח היה המנגו בטפיוקה המדובר, והיה בדיוק במקום אחרי הארוחה הזו לטעמי.

לסיכום, השאלה אם אחזור או לא תלויה בעיקר במחירים של התפריט הרגיל שלא ראיתי, אבל בתור ארוחת קופון זו הייתה ארוחה מאוד טעימה ומשתלמת.

למעלה