יאם צ'ה ?

salo22

New member
יאם צ'ה ?

ביגאל אלון, למישהו יש רשמים מהמקום, אולי מידע על התפריט, הרכב ושעות עסקיות וכולי ? לא מוצא פרטים..

החתולית

New member
הייתי שם בארוחה לעיתונאים

אכלתי כמה מנות טובות ומעניינות, ואחרות שהיו בנאליות ולא מאד מוצלחות.

יש להם עמוד בפייסבוק, אבל לא מצאתי אתר של המסעדה.

המנות המוצלחות בעיני:
סלט שרימפס עם ויניגרט, ג'ינג'ר, ליים ואיטריות אודון
ג'אמו - עלי חסת אייסברג ממולאים ברווז פריך ועשבי תיבול בוויניגרט הויסין
סאמ ג'אנג- באו מאודה ומטוגן עם פורטבלו ואיולי צ'ילי
ספרינג רול שרימפס
קינוח של סורבה מנגו, קרם קוקוס, טפיוקה ופקאנים מסוכרים

למיטב ידיעתי הם פתוחים לעסקיות צהריים באמצע השבוע, והחל מהשבוע גם בערבים.

נחמד

הראשונות טובות יותר מהדים סאם שהיה קצת יבש.
אם אני לא טועה המחיר בצהריים היה 79 ל3 סוגי דים סאם קטנים* 3 יחידות כל אחד ועוד באו בגודל בינוני ובנוסף ראשונה.
נהניתי הרבה יותר מהדים סאם בפוראמה שהזכיר לי את סין בהרבה מאוד מובנים ורק מבחינה זו היה שווה את ההגעה לאלנבי באמצע היום

bob68

New member
תודה על המידע

נחשול דים סאם מציף את העיר :)

לא הייתי בסין. משמח לדעת שלדעתך "פוראמה" מקרבת אותנו לארץ המקור.

salo22

New member
תודה רבה לשניכם !!

עברתי לא מזמן שם בלי לאכול צהריים היום וקצת התלבטתי, אבל בכל מקרה השעה כבר הייתה "גבולית" והעדפתי לעשות קצת קניות הביתה כולל כמה קינוחים מלחמנינה

נראה לי שבעתיד אנסה כבר עיסקית בשיין אנד שארפ ולא יאם צ'ה שמזכיר באופן מטריד מידי בשם את המקום בפאריז &quot
לא אבל באמת, אם אהבת יותר את הדים סאם בפוראמה ובהחלט זו מטרה די מרכזית לביקור שם, נראה לי שנוותר.. פוראמה בהחלט נחמדה בכל קנה מידה, מקווה שילך להם טוב ונקבל אופציית דים סאם ראויה.

bruno01

New member
הייתי באותה ארוחה עם החתולית

ואני מסכים עם מה שהיא ותום כתבו.

די מוצלח ונחמד, ונראה לי שעוד טיפה זמן לכיוונונים יעשה להם עוד יותר טוב.

כל הראשונות שאכלנו היו מוצלחות, במיוחד הסאם ג'אנג עם הפורטבלו (באו שאודה ואז טוגן, במילוי פורטבלו, איולי צ'ילי ועוד כמה דברים). גם הסאם ג'אנג עם הברווז היה טעים (מגיע בלי לחמנייה, אלא עם עלי חסה שעוטפים אותו). הספרינג רול היה חביב (אם כי הוגש קר מדי), את הגרסא שלהם לגאדו גאדו ממש אהבתי וסלט השרימפס היה קליל, חמצמץ ומרענן.

הדים סאם היו חלקם טובים וחלקם פחות. חלק מהמילויים יובשו מעט וחלק היו אנדר-מתובלים. בפוראמה נהנתי מהדים סאם יותר, אבל פה המילויים קצת יותר מודרניים או יצירתיים.
מהעיקריות טעמתי רק את הקארי ירוק אבל הוא היה לא מספיק חריף ומתובל, והעוף בו קצת התייבש.

מצורף צילום של התפריט.

למעלה