יאם צ'ה - עדכון קצר.

יאם צ'ה - עדכון קצר.

היינו היום, שלוש חברות בשעה 1500. היה ריק לגמרי. 2 קופונים ועסקית כי חשקנו בקריספי דאק.

הרושם דומה למה שכבר דווח כאן. הראשונות היו מצויינות. לגבי העיקריות - הרוטב של מנת הטום יאם היה מעולה. הייתי מסתפקת רק בו. מנת הסינטה ברוטב קאר אדום הייתה בינונית.

הקריספי דאק, היה עשוי כהלכה, בהחלט קריספי. אבל - המלצרית הרסה אותו בניסיונות לחיתוך שלו. היא פשוט פירקה אותו לפירורים. בשלב מסוים ביקשתי ממנה לעצור והמשכתי בחיתוך.
הבעיה - לא היו פנקייקס, כמקובל, למרות שבתפריט זה מופיע. כששאלתי, קיבלתי את התשובה שהיום אין. אבל כבר היה דיווח בפורום עם אותה תשובה [אקונומיקה?] בשבוע שעבר. אז הקשיתי וציינתי ש שלידיעתי, זה לא רק היום...ואז נאמר לי שנכון, הם עושים ניסיון חדש עם המנה ומגישים במקום פנקייקים עלי חסה אייסברג...שלבסוף הייתה בכלל חסה ערבית.
לך נסה לעטוף בחסה את הקונסטרוקציה של בשר, מלפפונים וכו'. היא נשברת. בקיצור, בפרט הזה נרשמה אכזבה.

בגדול אכלנו טוב, קמנו שבעות. לטעמי, חסרות אופציות נוספות בסעיף העיקריות. האם אחזור? אולי.
אם המסעדה הייתה קרובה אלי מניחה שכן. נסיעה מיוחדת לשם? בספק.

החתולית

New member
על הדיווח

יש ביאם צ'ה מנה ראשונה של קריספי דק בתוך עלה חסה, אני מנחשת שהם מנסים לבנות מנה דומה בעיקריות.
אני מעדיפה פנקייקים למנה הזו.

לא, זה שונה לגמרי מהמנה הראשונה.

בראשונה זה פירורי ברווז ברוטב, אמנם נקרא קריספי, אבל הוא לא קריספי...
העיקרית בהחלט מנסה להיות סוג של פקינג דאק ועניין החסה לדעתי בא לחסוך עבודה.

לנו אמרו את זה רק אחרי שהזמנו

וניסו לשכנע אותנו שזה אותו הדבר, כמובן שזה לא. הייתי מוכנה לשלם על המנה הזו עוד 10 שקלים וכן לזכות לאכול את הפנקייקים האלו.

ושמתי לב שכתבתי נהדרת בהודעה הקודמת, אז כמובן שנהדרים

בזכות הדיווח שלך שאלתי מראש אבל התשובה

הייתה אותה תשובה. זה לא שינה הרבה...מה שעיצבן זה ששוב אמרה, היום אין...כאילו אתמול היה.
עם זאת הברווז היה מצוין עם תבלין 5 התבלינים הסיני והעור היה מאד פריך וללא שומן. אז החלטתי לעצמי שהזמנתי רק מנת ברווז, הנדירה במחוזותינו, ונהניתי.
שכחתי לציין שהשירות לא היה מזהיר אבל לי אישית זה פחות מפריע בדרך כלל. מה שכן חייבו אותנו בטעות על יותר מהחשבון וכשנפל לי האסימון בדרך הבייתה צלצלתי והם מיד תיקנו זאת.

trilliane

Well-known member
מנהל
נסיעה מיוחדת לאן? (אני לא מכירה את המקום...)

trilliane

Well-known member
מנהל
החיפוש של תפוז לא עובד עם גרשיים

אם אני כבר פה אני מקווה שאנשים יכתבו איפה המסעדה שהם מדברים עליה ולא ישלחו אותי לחפש בגוגל (אני יודעת לחפש בגוגל עוד הרבה פרטי מידע, לא בשביל זה אני פה).

למעלה