יאללללה סקר!

MaYcHuK

New member
יאלה קוטרים ! בלי הסקרים המקום

מת! לפחות יש סקרים מהסקרים עוברים לבדיחות מהבדיחות עוברים לרציני וכך מכירים זה את זו לא לימדו אתכם להסתכל על חצי הכוס המלאה?

עדי2211

New member
נכוןןןןןןןן.אם אני ישבתי גם אתם

יכולים... ו-וואלה,לקח לי חצי שעה!!!!

שאלון לכיתה א'../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 1. HOT או YES?yes 2.
מקלחת או אמבטיה? 3.
ירוק או כחול? 4. ורוד או
אדום? 5. 4 או
5? 6.
ערוץ 22 או ערוץ 10? 7. "מעריב" או
"ידיעות אחרונות"? 8. "מיכאלה" או "השיר שלנו"?אף אחד מאלה 9. DJ SKAZI או DJ OFFER NISIM? 10.
"קצרים" או "משחק מכור"? 11. "פיק-אפ" או "אהבה מעבר לפינה"?לא ולא 12. "השמינייה" או "ראש גדול"? 13. מחשב נייד או
רגיל? 14. רבלדה או המורדים!? 15. "פסטיגל גיבורי-על" או
"שיר נולד"? 16. "נולד לרקוד" או
"כוכב נולד"? 17. "טלעד", "רשת" או
"קשת"? 18. הצופים או
הנוער העובד? 19. וואלה! או
נענע? 20.
בלוגים או קומונות? 21. קיבוץ או
עיר? 22. mp3 או ipod? 23. כלנית או
ורד? 24. או ? 25.
אירופה או אסיה? 26.
ארה"ב או
אוסטרליה? 27. תיאטרון או
קולנוע? 28. סרט בבית או
בקולנוע? 29.
אנגלית או ערבית? 30.
מטוס או ספינה? 31.
אהבה או
כסף? 32.
תוכנית ריאלטי או סדרה קומדית? 33.
זוגי או אי-זוגי? 34. עם הדגשה או בלי הדגשה? 35. "PUMA" או
"LEE COOPER"? 36.
א' או ב' [אותיות]? 37. חטיבת ביניים או
יסודי? 38. חטיבת ביניים או
תיכון? 39. לישון אצל חברים או
חברים אצלי? 40. להיות עיוור או להיות חירש?לא רוצה לבחור 41.
תאילנד או הודו? 42.
מיץ מפרי או גזוז? 43. עודה עם קצפת או
בלי? 44.
"מקדונלד'ס" או "בורקגראנץ'"? 45.
ספרדים או
אשכנזים?לא גזענית 46. אילת או
ת"א? 47. "מילון ספיר" או
"מילון אבן שושן"? 48. תלתלים או
חלק? 49.
מיני או חצאית ארוכה? 50.
ג'ינס או טרנינג? 51. חולצה ארוכה או
קצרה? 52. מכנסיים ארוכים או
קצרים? 53.
שחומים או בהירים? 54. עם חימצון או
בלי? 56.
ספר או
סרט? 57.
מסנג'ר או ICQ? 59. פורומים יותר שולטים-מא'-כ' או מל'-ת'? 60.
אדומים או כחולים? 61.
עיפרון מכני או רגיל? 62. "פלאפון", "סלקום" או "אורנג'"?מירס 63. קניון "עזריאלי" או
קניון" ערים"? 64. ספא או
בריכות טבעיות? 65.
חצי או רבע? 66.
חצי או שליש? 67.
עוגה או עוגיות? 68. גבינה או
ירקות? 69.
ירקות או פירות? 70.
רוק או מטאל? 71.
פופ או היפ-הופ? 72.
דאנס או האוס? 73.
טראנס או דיכאון? 74.
מוזיקה עיברית או לועזית? 75.
עיברי לידר או שי גבסו? 76.
הפרויקט של עידן רייכל או סינרגיה חולנית? 77.
שירי מימון או מאיה בוסקילה? 78.
מירי מסיקה או שרית חדד? 79. בושם לבנים:
רושאס או ג'ורג'יו ארמני? 80. בושם לבנות:
לקוסט פינק או פלווארס? 81.
"פיספוסים" או "המופע של סטיב"? 82. או ? 83.
ספרות או היסטוריה? 84. מתמטיקה או
אנגלית? 85.
גלגל"צ או רדיוס 100FM? 86.
"איקאה" או "הום סנטר"? 87.
"טויס אר אס" או "הפיראט האדום"? 88. פרה או
כבשה? 89.
צפרגע או נחש? 90.
כלב או חתול? 91.
ים או בריכה? 92.
ים המלח או ים תיכון? 93.
כינרת או ים סוף? 94. "רצים לדירה" או
"סוף הדרך"? 95. "אדידס" או
"נייק"? 96. מפגש פורום-בעזריאלי או במקום אחר?חיפה 97. פריק מת ערס שולט או ערס מת פריק שולט?לא ולא 98. גיל 13 או
16? 99. ראסטות או
גלים? 100.
תפוז או אנשים? 101.
בריטני או כריסטינה? 102.קומונה או
פורום? שעת סיום:

13245

New member
מאיוש

אני רואה שאת אוהבת הרבה סקרים האם יש מישהו מאחראי הסקרים

MaYcHuK

New member
אני חיה ונושמת

לא רובוט או מחשב יש כרטיס תמונות ואפילו קומונה משלי

13245

New member
בכול זאת

יותר מדי סקרים שלא לעניין הפורום משהו לא תקין

MaYcHuK

New member
שאני אבין

אתה/את מתלוננים או סתם משעמם ? עד כה לא היו תלונות על סקר לא לעניין ולא חייבים לענות על השאלונים נכון?

13245

New member
בכלל לא משעמם

פשוט מסקרנת אותי כול הסקרים שיש רק רציתי לדעת אם יש סיבה שאת רושמת את הסקרימ

MaYcHuK

New member
לא סתם ע"מ להכיר אנשים

לעורר עניין למצוא נושא שיחה וכו'...

13245

New member
בכול זאת

יותר מדי סקרים שלא לעניין הפורום משהו לא תקין

מגהמן

New member
הכי מצחיק.........

שכותבת הסקר שואלת את מי שהעיר לה אם משעמם לו חחחח וואלה זה היה טוב. ולגבי ה"סקר" -אני לא חושב שאי פעם יהיה לי משעמם עד כדי כך. תנסי עוד 60 שנה. חה חה חה.

13245

New member
מאיוש

אני רואה שאת אוהבת הרבה סקרים האם יש מישהו מאחראי הסקרים

MaYcHuK

New member
הכול לקוח מפורום סקרים של תפוז

רגע באמת חשבתם שאני ממציאה את הכול? אוי אלוהים... לא חמודים שלי יש גבול!

חחחחחחחחחחחחחחחחח

לא, הנתי שעשית קופי פייסט ממקום אחר.. סתם צחקתי איתך... מישהו בכלל קורא את התשובות? זה דיי מייגע

טוב...נו...עונה...

שעת התחלה:19:31 1. HOT או YES?HOT 2. מקלחת או אמבטיה? מקלחת כי אין זמן לאמבטיה 3. ירוק או כחול? ירוק 4. ורוד או אדום? ורוד (אבל בבגדים אדום כי יותר מתאים לי...) 5. 4 או 5? מה זה השאלה המפגרת הזו? 6. ערוץ 22 או ערוץ 10? 22 למרות ששניהם חרא כי בשניהם יש פרסומות 7. "מעריב" או "ידיעות אחרונות"? ידיעות 8. "מיכאלה" או "השיר שלנו"? השיר שלנו 9. DJ SKAZI או DJ OFFER NISIM? בעעעעעעעעע 10. "קצרים" או "משחק מכור"? קצרים 11. "פיק-אפ" או "אהבה מעבר לפינה"? לא זה ולא זה 12. "השמינייה" או "ראש גדול"? כנ"ל. מה זה בכלל? 13. מחשב נייד או רגיל? רגיל 14. רבלדה או המורדים!? אה??????????? 15. "פסטיגל גיבורי-על" או "שיר נולד"? שוב, אין לי מושג על מה מדובר 16. "נולד לרקוד" או "כוכב נולד"? כוכב נולד 17. "טלעד", "רשת" או "קשת"? טלעד. כל התוכניות הטובות נעלמו עכשיו... 18. הצופים או הנוער העובד? הצופים? 19. וואלה! או נענע? וואלה 20. בלוגים או קומונות? אני לא פה ולא פה ככה שלא רלוונטי לי 21. קיבוץ או עיר? עיר 22. mp3 או ipod? MP3 23. כלנית או ורד? ורד 24. או ? כן, בדיוק... 25. אירופה או אסיה? ארופה 26. ארה"ב או אוסטרליה? ארה"ב 27. תיאטרון או קולנוע? אוהבת מאד את שניהם, הולכת יותר לקולנוע 28. סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע 29. אנגלית או ערבית? אנגלית ברור 30. מטוס או ספינה? ספינה 31. אהבה או כסף? א-ה-ב-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 32. תוכנית ריאלטי או סדרה קומדית? קומדיה 33. זוגי או אי-זוגי? זוגי...הריי לשם כך אנו פה 34. עם הדגשה או בלי הדגשה? ????????????????????????????? 35. "PUMA" או "LEE COOPER"? לא משנה לי ממש 36. א' או ב' [אותיות]? פ' סופית 37. חטיבת ביניים או יסודי? יסודי 38. חטיבת ביניים או תיכון? תיכון 39. לישון אצל חברים או חברים אצלי? לישון תמידית בביתי שלי עם בן זוג... 40. להיות עיוור או להיות חירש? וואוו...זה ממש קשה. אין לי מושג. מזל שיש לי את שניהם... 41. תאילנד או הודו? לא הייתי באף אחד מהם 42. מיץ מפרי או גזוז? פרי, רצוי אמיתי 43. עודה עם קצפת או בלי? קצפת!!! 44. "מקדונלד'ס" או "בורקגראנץ'"? מקדונלד'ס 45. ספרדים או אשכנזים? לא משנה לי, אני אשכנזיה 46. אילת או ת"א? אילת לחופש, ת"א לחיים... 47. "מילון ספיר" או "מילון אבן שושן"? מעניין את ה.... 48. תלתלים או חלק? חלק 49. מיני או חצאית ארוכה? מיני 50. ג'ינס או טרנינג? תלוי לאיזו מטרה 51. חולצה ארוכה או קצרה? תגידי!!! מאיפה השאלון הזה!!! מה זה השאלה הזו? 52. מכנסיים ארוכים או קצרים? כנ"ל. יש כזה דבר שנקרא "עונות השנה" 53. שחומים או בהירים? בהירים 54. עם חימצון או בלי? בלי 56. ספר או סרט? תלוי מאד. 57. מסנג'ר או ICQ? מסנג'ר 59. פורומים יותר שולטים-מא'-כ' או מל'-ת'? לא יודעת 60. אדומים או כחולים? סגולים-בז' 61. עיפרון מכני או רגיל? רגיל 62. "פלאפון", "סלקום" או "אורנג'"? אורנג' כמובן 63. קניון "עזריאלי" או קניון" ערים"? עזריאלי 64. ספא או בריכות טבעיות? בריכות טבעיות 65. חצי או רבע? טוב דיי, יש גבול 66. חצי או שליש? לא עונה 67. עוגה או עוגיות? תלוי. איפה שיש יותר שוקולד 68. גבינה או ירקות? גבינה עם ירקות, רצוי בסלט 69. ירקות או פירות? ירקות 70. רוק או מטאל? רוק 71. פופ או היפ-הופ? פופ 72. דאנס או האוס? אייייככככככככככככססססססססססססססססס 73. טראנס או דיכאון? טרנס אם אין ברירה 74. מוזיקה עיברית או לועזית? לועזית 75. עיברי לידר או שי גבסו? עברי ליזר 76. הפרויקט של עידן רייכל או סינרגיה חולנית? רייכל 77. שירי מימון או מאיה בוסקילה? בוסקילה 78. מירי מסיקה או שרית חדד? מסיקה 79. בושם לבנים: רושאס או ג'ורג'יו ארמני? לא זוכרת מ הריח שלהם... 80. בושם לבנות: לקוסט פינק או פלווארס? לא זה ולא זה 81. "פיספוסים" או "המופע של סטיב"? לא זה ולא זה 82. או ? 83. ספרות או היסטוריה? לא זה ולא זה 84. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית 85. גלגל"צ או רדיוס 100FM? גלגלצ 86. "איקאה" או "הום סנטר"? איקאה 87. "טויס אר אס" או "הפיראט האדום"? וואלה אין לי מושג ירוק 88. פרה או כבשה? פרה. יותר טעים... 89. צפרגע או נחש? צפרדע 90. כלב או חתול? כלב 91. ים או בריכה? בריכה!!! 92. ים המלח או ים תיכון? תיכון ברור 93. כינרת או ים סוף? ים סוף 94. "רצים לדירה" או "סוף הדרך"? לא זה ולא זה 95. "אדידס" או "נייק"? לא הולכת עם נעליי ספורט 96. מפגש פורום-בעזריאלי או במקום אחר? עזראלי!!! 97. פריק מת ערס שולט או ערס מת פריק שולט? סליחה, לא הבנתי את המשמעות העמוקה של השאלה 98. גיל 13 או 16? 28...חחחחחחחחחחחח 99. ראסטות או גלים? גלים 100. תפוז או אנשים? טוב...נו....שיגמר כבר!! 101.בריטני או כריסטינה? לא יודעת...שתיהן אותו דבר בערך 102.קומונה או פורום? פורום שעת סיום:19:47

למעלה