יאלללה מצנע זכה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יאלללה מצנע זכה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ב"ה מצנע גם יהיה ראש הממשלה, ואז תראו איש אמיתי שיכול להנהיג אותנו לעתיד מבטיח. לא כמו אהוד ברק או כמו אריאל שרון שרק הורסים את המדינה, מצנע אני מאמין שהוא האדם שיכול להביא לנו גם שלום ויחד איתו הבטחון. כי בלי שלום אין בטחון זה מובן מאליו. ושאני מתכוון לשלום אני לא מתכוון לבצע טרנספר לפלסטינים לשים אותם באיזה מדינה ערבית וזה יהיה שלום. כי זה לא ריאלי, אני מתכוון לעשות איתם הסכם שלום אמיתי שלהם תקום מדינה לאורך הגדה ורצועת עזה. ורק מצנע יוכל בשעות הקשות הללו שאנחנו נמצאים בהם לעשות זאת, ביבי יעשה רק רע למדינה וכך גם שרון. הנה שרון עכשיו בשלטון וכולם רואים את מצבה של מדינת ישראל. רק מצנע יוביל אותנו לדרך חדשה !!

מ-צ-ו-י-י-ן

רק מצנע יכול להפסיד לשרון בהפרש גבוה יותר משברק הפסיד לו! מצנע לראשות האבודה, עכשיו!!! אני מקווה שהעם יבין שמדובר בטירון פוליטי חסר נסיון, ויצביע בהתאם.

yoavl1

New member
ראינו מה המנוסים שלך עשו לנו....

תראה איך המדינה נראית מרוב מנוסים....

Turquoise19

New member
חחחחח

מרוב נסיון (ושומן) לא רואים את אישיותו של המנהיג..

ש@לתי

New member
יש לי שאלה לחברי הפורום

מה יותר חשוב... שמפלגה תהיה בשלטון קודם כדי שתוכל להשפיע או שמפלגה תהיה קודם באופוזיציה ותגבש לעצמה מצע ותעצב את עצמה כמו שצריך כדי שתוכל באמת להיות אלטרנטיבה לשלטון? האם מפלגת שלטון צריכה להיות מפלגה שהדבר הראשון שאיכפת לה ממנו זה להיות בשלטון? או שהמפלגה הזאת צריכה לדאוג לצבור בישראל ובאמת לספק מצע ואלטרנטיבה לגוש הפוליטי השני?

Turquoise19

New member
כנראה שזאת הבעיה...

וכמובן שאנחנו יודעים מה יותר חשוב - שמפלגה תעמוד בהבטחות שלה, ובמצע שלה עוד לפני שהיא בשלטון (בייחוד אם זה מצע שאפשר להאמין בו בלב שלם ולדעת שאפשר לסמוך על אלה שהציעו אותו). יש לנו 120 אנשים מאוד אינטרסנטים שם למעלה, הם גם מרוויחים יופי של כסף, מסתנוורים מהתקשורת ומהפופולאריות, וזאת הבעיה העיקרית של כולנו! מפלגת שלטון צריכה להיות המפלגה עם מלוא האחראיות להרכיב ממשלה יציבה שלא תיפול לפני 4 שניפ מלאות בשלטון, דבר שלא התרחש כבר עשור, מכאן נובע שלח"כים הנכבדים אכפת אך ורק משלטון, ואת הדין והחשבון שהם חייבים כלפי הציבור הם מסתירים ומעלימים בעזרת מילים יפות והאשמות גורפות (ואת מי מאשימים? את האופוזיציה כמובן!). ובנוגע לאלטרנטיבה.. איזו אלטרנטיבה כבר יכולה להיות למצב הבטחוני, למצב הכלכלי, למצב החברתי, למצב תרבות הנהיגה ולמצב הרוח הכללי של כולנו?

eviv

New member
המפלגה צריכה קודם כל....

לגבש דיעה ולגבש את דעתה לפי מה שקורה אם זו אחת שבשלטון אז היא צריכנה לבצע את המצע שלה ואם היא לא אז היא צריכה להראות שהיא מציגה תחליף נכון וצודק למפלגה שבשלטון

למעלה