יאלללה - טיש

מתלבט13

New member
מה היה?

ריק? מחכים למיפגש שבוע הבא? סתם לא מעדכנים את הפורום בנעשה?

pinprick

New member
שווווב?

"היו בנות?" כל פעם שאני חושבת להתקרב טיפה יותר לפורום (הכוונה לכתוב בו ואולי גם להצטרף למפגשים. לקרוא אני קוראת מספיק מקרוב למרות המשקפיים),השאלה הזו או רוח השאלה גורם לי לחפש את האיקס הקרוב. הנושא הזה עלה לא מזמן והסתפקתי בלהוסיף אייקון של הסכמה. אבל אני באמת מנסה להבין-----מה הקטע? (ואתם דווקא נחמדים חוצמזה.אולי אני אבוא בתחפושת של בן.) **בני- זה לא אישי כלפיך. דווקא אליך יש לי המון הערכה וירטואלית.

עובבי

New member
הקטע הוא כזה

תשעים אחוז מן הגברים חושבים תשעים אחוז מן הזמן על בנות,עורגים אליהן,מפנטזים עליהן וידם לא נשארת מיותמת כשהן לא בהישגיה. גם עשרת האחוזים הנותרים חושבים על בנים שנראים כמו בנות,עורגים אליהם מפנטזים עליהם ומוכיחים שוב ושוב שהוא יכול לעמוד לפניך אפילו שעה אחת למרות שהוא סתום. לכן אפשר לומר ככלל שהעולם הגברי סובב סביב בנות המין החזק. אז תחשבי לעצמך שאת גבר טיפוסי מן הפורום שמתלבט אם ללכת לטיש- מעניין,הוא חושב לעצמו האם חיים טובים יגיע הפעם....מעניין גם על מה ידברו...על החרדים המודרנים או על טקסי יום השואה.... זהו שלא, הוא תוהה האם נערה יפת עיניים תהיה,מה בתש1 תלבש,האם בר69 תשים לק ברגליים ומה מידת השיזוף שתהיה ללה פיי. בברכה, עומר נ.ב. אותי אישית מעניין גם אם חיים יבוא ומה הוא ילבש.

נערה יפת עיניים מצפצפת על כל הגברים באשר הם

מלבד גבר אחד, עלום שם, ערטילאי. אולי הוא בכלל לא קיים, לך תדע. אצל אמא שלי ברור שהוא לא קיים. אבל מי יודע? מי ידע לב אישה עבריה?

Moon rise girl

New member
הפעם היו בנים ובנות באופן שווה

חיים טובים ואנוכי
היות ואבזץ הבריז בסוף - אינני יודעת אם הוא נשאר פיכח, אבל אני מניחה שאפשר לברר.

אבזץ

New member
אם,אילו ובתנאי...

כולכם מלאים התניות כרימון, כדרכם של רשעים שטופי זימה ותולעה ימ"ח. לו הייתם באים ללא תנאי, זוכים היינו לפגישה בשפיות יחסית, ובתקופה האחרונה זה בהחלט חזיון נדיר, בכל מה שנוגע אלי... לשאלתכם, פיזזתי לקול צלילי עכו"ם. יצאתי לדייג כושל, שלא עלה יפה. ואמנם ישנתי באלכסון, אך יד ימין עודנה נטויה (לעובבי שדאג). לילה טוב והרבה אהבה לחסרים אותה. נ.ב. פניות מפנויות מתאימות תיעננה (כן, פתט מתחרז עם פות. בדוק!)

למעלה