יאללה

Pking

New member
יאללה

יאיר אתה מתנדב להתחיל? כמו שאמרנו גיל? עיסוק? תחביב? חלומות? שאיפות.. משפט חכם משיר של יודה... ואפשר להוסיף כמובן אם רוצים...

מי אני?

גיל: 31 אבל מרגיש כמו בן 17, נראֶה כמו בן 16. עיסוק: מורה ללשון, עורך לשון. תחביב: יש הרבה: כתיבת שירים, נגינה, הלחנה, ריקוד, משחק... חלומות: להצליח בחיים ולהיות מאושר שאיפות: כנ"ל - האושר יבוא עפ העבודה והפרנסה ועם האישה שתהיה בעזרת ה' לצדי, במהרה בימינו, אמן. משפט חכם (מוטו): כמה פעמים העמדנו פני מתים ונשארנו בחיים? ועוד אחד: במקום להגיד 'הצילו' אני אומר שהחיים התחילו. תחילת ההערצה שלי ליודה: גיל 8-9 עכשיו אתה, יוני.

יאללה נענה

גיל : 20 עוד חודש עיסוק : מלצרית בסנוקר , חחחחחח סתם...בפיצה מה אני כבר יכולה לעסוק ובע"ה מתחילה ללמוד משפטים! חלומות : חלום קטן ואישי שאולי מרחוק יש סיכוי אחד למיליון שיתגשם. אבל באופן כללי להצליח אלא מה... תחביב : לנהוג בכביש החוף במהירות ולשמוע רומיאו ולחשוב על.... שאפות : להצליח נו מה משפט חכם משיר של יודה : ואת אומרת לי אף פעם לא ידעת לשקר ואת אומרת רציתי לחבק אותך יותר. עוד משפט חכם: בוא נעוף רחוק אתה תהיה לי כנפיים אל חיבור דמיוני שהיה עד עכשיו בלתי אפשרי. יאללה לילה טוב הפעם באמת!!

Pking

New member
אני

גיל? 17.7 עוד מעט חוקי! עיסוק: שוטף מכוניות כמו טמבל חלום: *-*-*-*- יש הרבה (צייר מצליח...כן כן) תחביב: יודה יודה ולצייר משפט חכם: העולם היה תמיד שייך לחזקים (יש אינספור משפטים חכמים....חחח)

Pking

New member
חלאס להיום...

שיהיה לילה טוב יאיר לילה טוב ליז.... אני עפתי

למעלה