יאללה!!!

anahi y rachli

New member
התקשרתי והוא אמר.....

שהיא אפשר להקדיש את השיר והוא הביא לי מספר להתקשר לשם ושם הם מקדישים שירים. רוצים את המספר?

sapir1000

New member
בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שיאווווווווווו אנייייייייייייי מתההההההה עליךךךךךך ואיזה שאלה חחחחחחחח

anahi y rachli

New member
כנסו ... וזה המספר..

שמעו שאלתי אותו עם הוא יכול להקדיש את השיר והוא אמר לי למי ואמרתי לו לאחותי חחח ואז הוא אמר לי בסדר ושאלתי אותו מתי זה יהיה אז הוא אמר שזה לא יהיה חצוף אז אמרתי לו אז למה אמרת לי שכן אז הוא אמר תתקשרי למספר הזה שזה יעלה למצעד של גלגלצ אז נפרסם את זה פה . וזהו אז הינה המספר 03-7653597

sapir1000

New member
לא הבנתי מה צריך להעלות למצעד של

גלגלצ?!?!?! תסבירי יותר ברורררר כי עם צריך להעלות שיר 1 מושלם של ארה בה דה אנחנו נעשה הצבעהההההה שוב או משהווווווו

anahi y rachli

New member
כן כנסי שניה

הוא אמר לי שקודם כול זה צריך להגיד למצעד ורק אח"כ עם יעלו את זה , כי הם צריכים לראות שהרבה מבקשים את זה, הבנת? תתקשרו למספר שרשמתי שנעלה למצעד ורק אח"כ הם יסימו את זה בגלגלצ

MoYaL MaMi

New member
תודעע מאמו'ש

התקשרתי ואין לי מושג אם הם ישימו אותו ברדיו אבל..יש מצב..צריך להאמין חיחי

sapir1000

New member
מישהו עונה פה?!!?! או שזה הקלטה?

ומה אמרו לכם שאמרתם את שם השיר?

MoYaL MaMi

New member
זאת הקלטהה

ולא אומרים כלום פשוט אומרים אמרו את שם השיר והמבצע מיד לאחר האות וזהו...

sapir1000

New member
הקפצהההההההה תיתקשרוווווו

אני עכשיו מתקשרת מכל הפלאפוניםםם כולל טלפוןןןןן פליזזזזזזז בשביל ארה בה דההההההההה אה ללהקה קוראים ארה-בה-דה בלי טעיות!!

למה אתם חושבים שיש ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

להם את השיר הזה?! הדיסק לא הגיע לארץ, וRBD לא מוכרים בארץ, אין שום סיבה שיהיה להם את הדיסק הם מביאים דיסקים מחו"ל רק של אמנים שמוכרים בארץ, ואת RBD לא מכירים

../images/Emo128.gif ממש לא ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

יש להם סינגלים,אלבומים,פסקולים, אוספים וכו'... והכול מקורי,וסינגלים כבר לא מוכרים בארץ רק בודדים, אז הם קונים\מזמינים מחו"ל. לא עולה לי בראש דוגמא לדיסק שאין אותו בארץ, ושהם משמיעים אבל אני יחשוב וגם פסקולים כבר לא מוכרים בארץ אני חושבת... בקיצור הם קונים כמעט הכול בחו"ל

למעלה