יאללה,

JuSt A GiRl 94

New member
אמממ....

כנראה שהייתי נכנסת עם טל, או עם עידן כמובן. עם טל: לא יודעת, פשוט לדבר איתו!! הוא בנאדם מדהים ואני בסך הכל רוצה שיהיה בינינו קשר... עידן: לא יודעת, לומר לו שאני מצטערת. זהו בעיקר. רק שידע שממש לא התכוונתי. אין לי כוח לחפור. למה? הוא הרגע התחבר אז...

EVE Lights

New member
נראה לי ש

אלון. פשוט להבין אותו פעם אחת ולתמיד ושיהיה בוגר לשם שינוי, בניגוד להתנהגות שלו ביומיום. זה בחיים לא יקרה אבל הו וואל, נחמד לחשוב על זה. (היום השלישי לניתוק)

אז אני אחפור קצת ../images/Emo42.gif

כמו כל טינאייג' ממוצעת, אם היה כזה חדר הייתי רוצה להכנס לחדר הזה איתו. עוד מעט אנחנו מכירים כבר שנה (ואולי קצת יותר) ואני אפילו לא רוצה לחשב את מספר החודשים בשנה הזאת שיש לי רגשות אליו. זה מצחיק כי אני עושה את זה כל פעם מחדש - מתאהבת בבחורים הלא-נכונים ואח"כ מתיידדת איתם עד כדי כך שהם רואים בי פשוט ידידה טובה לספר לה את כל מה שעובר עליהם (כולל הבחורות שהם נדלקו עליהן). בתכלס, איתו זה לא שונה. אז בגלל שזה חדר דימיוני - יכולה לשים בצד את כל החרדות שלי ולהחליט לשתף אותו בזה שאני מאוהבת בו כבר מי-יודע-כמה-זמן (כי בעולם האמיתי אני לא רוצה לומר לו את זה כדי שלא להרוס את הידידות שלנו). אפילו אם אני לא אשמע ממנו את כל הדברים שאני משתוקקת לשמוע, נראה לי שלהוריד את זה מהלב שלי, היה יכול לעזור לי לישון טוב יותר בלילה (למרות שאם אני אשמע ממנו שזה הדדי, מה טוב
)

EVE Lights

New member
אני לא אוהבת אותו, את יודעת

אבל אותך אני כן.
ואת מותק, נו. זה לא חדש לך!

את הכי מותק שיש. ../images/Emo42.gif

וכבר מכירה אותי כלכך שזה מפחיד (טוב, לא לחינם אנחנו ממלאות קבצי היסטורי בקצב
) מתה עלייך

נה, די לחרטות,

אז מבחינת חברים/ידידים/מכרים- לא, לא נראה. הייתי בוחרת לשבת עם אמא, אבל אני יודעת שזה בלתי אפשרי, מה גם שצורת החשיבה שלנו שונה לחלוטין. אם יכולתי לשבת עם מישהו ופשוט... לשוחח, הייתי בטח בוחרת בג'ון פרושיאנטה, ניק קייב הצעיר (סוף שנות השבעים- עד 87', ככה), כריסטיאן בייל והארוקי מורקאמי. אם יכולתי לשבת עם מישהו ופשוט... לבהות, אוה, הייתי מביאה אותה ברשימה מכובדת (שכוללת את שלושת הראשונים ברשימה הקודמת, אסייתים לא עושים לי את זה).

Shusho

New member
אוח

אני לפני מחזור אז כל מה שיש לי בראש זה סקס אז בעיקרון הייתי נכנסת לחדר עם עידן או אנג'לינה ג'ולי העאאאא. טוב די אבל ברצינות? כנראה שהייתי נכנסת לחדר הזה עם אחותי הקטנה ומדברת איתה.

yaeli87

New member
וואו...

הייתי נכנסת לחדר עם גיא,אומרת לו כמה שהוא ילד קטן וכמה שהניתוק הזה בא לי בטוב במיוחד שהוא בא ממני. הייתי יושבת עם אחת שהיתה איתי בבסיס,שהיתה מאוהבת במאמי הקטן,ומסבירה לה ששומדבר לא נעשה לרעתה ושתפסיק לדבר על זה [למרות שהיא כבר השתחררה...] ועם מאמי- ואומרת לו חד וחלק כל מה שאי פעם הפריע לי,מסבירה לו כמה אני אוהבת אותו ורוצה להיות איתו תמיד [פתטי הא?] ופשוט מחבקת אותו המון.

Moreiro

New member
אע

כבר די הרבה זמן יש לי בראש את הסצינה הזו, האמת איך יהיה ומה אני אגיד, לא לשמוע רק להגיד ולדבר ולדבר עד שכל החרא הזה ייצא החוצה וזהו. בעיקר להגיד לו שהוא טעה.

אם מתים היו יכולים לדבר...

הייתי מכניסה לחדר הזה את סבתא שלי ז"ל... ופשוט... מדברת איתה, ובעיקר מקשיבה... (אני מתגעגעת
)

the mush

New member
אווקי

ללא ספק הייתי נכנסת לחדר עם ג'. למה? כי היה לנו את הקשר הכי מדהים בעולם, מלא אהבה, תשוקה, תמיכה, הבנה והוא נגמר בדרך הכי מסריחה שקשר יכול להגמר ומאז אנחנו עדיין לא מדברות. היא מאוד חסרה לי בחיי יום יום שלי. אני לא חושבת שאני יכולה שוב להכנס איתה לקשר, כי מאוד קשה לי להיות תחת הקטגוריה של גאה. הייתי קודם כל אומרת לה שאני מצטערת. מצטערת על זה שאני ילדה קטנה שמשחקות משחקי כבוד, וככה פגעתי בה והתחמקתי מזה. אני אצטער על זה שלקח לי כל כך הרבה זמן להבין את זה וכל כך הרבה זמן למצוא את האומץ לדבר איתה, את האומץ להגיד שאני יודעת שטעיתי והכי התנהגתי כמו ילדה קטנה. הכי הייתי רוצה שהיא תגיד לי שהיא חיכתה לשיחה הזאתי כל כך הרבה זמן ושתקבל אותי בידים פתוחות. אבל אני יודעת שזה לא יקרה. כי היא כזאת. אף פעם לא הצלחתי לנחש מה יהיה הצעד הבא שלה או המילה הבאה שהיא תוציא מהפה. רק לדעת שאנחנו בסדר עכשיו, שאין מתח באוויר ואין שינאה. לדעת שכשאני רואה אותה פה ושם להגיד לה שלום יהיה דבר שיגרתי ולא מוזר. אוח, אני כל כך מתגעגעת אליה. כל פעם שאני נוסעת לאזור שלה אני אומרת לעצמי שאין, הפעם, אם אני רואה אותה, אני מדברת איתה, וזה אף פעם לא קרה. אף פעם לא יצאו לי המילים הפשוטות "מה קורה ג'?" בלאט. [קראת? חייכי.]

svety

New member
גם כאלו ש, יו נואו, מתים?../images/Emo190.gif

כי אם כן אז לירן. בלי שום ספק ובלי שום היסוס. חוצממנו- אני מניחה שאמא שלי. ואבא שלי.

MaddyD

New member
זה מרגיז שזה עוד במחשה שלי

וזה באמת קרה די מזמן ולא נראה לי שאני חסרה באיזשהו אופן בחיים שלה אבל זאת מישהי שהייתה הכי קרובה אלי בעולם בערך ויום אחד בגלל איזה בלאגן כפול שקרה לנו, החליטה לנתק ממני קשר, סתם ככה, על קטע מסריח שזה לא עצם המעשה הפריע לי גם לא הניתוק קשר ההחלטה שלה,הפזיזות והצורך הזה להעיף בנאדם שהיה תומך מאוד בתוך החיים שלה, בגלל דבר באמת פעוט לטעמי, שחופה על ידי שיחות טובות וכתף לבכי עשרות פעמים זה משהו ששבר את איך שראיתי אותה המחשבה שזה קרה עדיין מוזרה לי, בחיים לא קרה לי ניתוק קשר כזה מחברה ועוד אחת טובה ועוד ככה, פתאום עקב משהו שכזה סדר עדיפויות של אנשים לפעמים יכול להפתיע וכיף בימי שישי שמתעלה על חברות אמת.. לא יודעת, אולי פספסתי משהו אבל אצלי זה אחרת. ותכלס עדיף שכך.!

למעלה