יאללה,

יאללה, ../images/Emo42.gif

מלא זמן לא היה כזה, ואני בקטע. נניח והיה חדר שהיית יכולה להכנס אליו עם עוד מישהו/י לבחירתך, שהיה נשאר סגור כל עוד לא סיימת לפתור את כל העניינים בינך לבין אותו בנאדם - מי זה היה, למה ומה הייתן רוצות לומר לו ו/או לשמוע ממנו? (חפירות יתקבלו בברכה
)

ShiRa1101

New member
טוב אז

אני הייתי מכניסה את: יעל שהיא חברה שלי שפעם הייתה חברה ממש טובה. אוקיי:[אני רוצה להגיד שלמרות ש/הדברים ישמעו קטנוניים וילדותיים,אז זה לא כי ככה אני מרגישה:] יעל,את זוכרת ששנה שעברה היינו הכמעט יחידות שהבריזו מספורט ואני באתי אלייך ונהננו? זוכרת שכמעט כל שישי הייתי באה לישון אצלך ואת אליי? זוכרת שהלכנו לפארק קנדה יחד? מקשקשות בטלפון בלי סוף..? אבל כל זה היה עד שנה שעברה,כשהלכת ל***** *** שלך והכרת שם הרבה חברים וחברות ואז לא שמעתי ממך יותר, חוץ ממבית ספר. ממש לא ברצוני להעליב ואולי זהו צעד מגעיל אבל אני חייבת להגיד אותו:ביסודי,כשהיינו חברות טובות כולם לעגו לך,אך אני הייתי חברה טובה שלך.בתחילת החטיבה פחות לעגו אבל עדיין לא הייתה לך חברה טובה חוץ ממני. והשנה,התחברת מאוד ל***** ועכשיו אתם כמו דבק שאי אפשר להפריד אותו,מה גם שהכרתן לכן חבורה מבית ספר אחר והתידדתן איתו מאוד.ואף ***** ,חברתך הטובה מצאה לה שם אהבה. ואני שתמיד תמיד מדברת איתך וצוחקת איתך בבית ספר,ואפילו מתקשרת אלייך נותרתי עצובה. יעל,היה כיף איתך אבל יש לי שאלה אחת: למה כשפתאום מצאת לך חברות אחרות עזבת אותי ולא הזיז לך שאני כבר לא חברה שלך? זו שאלה שמסקרנת אותי כבר כמה זמן. אני יודעת שלא תוכלי לענות עליה,כי כמו שאני יודעת שאת לא בדיוק בפורום הזה. אבל מי יודע... ושמעו בנות, נכון שזה נראה כאילו היא הייתה החברה היחידה שלי..אבל למזלי זה בכלל לא ככה. יש לי חברות וגם אם היא הייתה היחידה,מה שאני יכולה להגיד זה שלא הייתי נשארת בודדה:)

GaloshiT

New member
וואי זה ממש ממש בזמן...

אני לא רוצ הממש לפרט על גבי הפורום.. אבל הייתי הולכת לשם עם הידיד הכי טוב לשעבר שאנחנו לא מדברים כבר שנה ופשוט שנסביר אחד לשני הכל... אנחנו ממש מממש ל-א שונאים אחד את השני.. וגם לא רבנו.. רק ניתקנו קשר.. ואנייודעת שהוא רוצה שנחזור לדבר. וגם אני רוצה.. פשוט הייתי רוצה לדבר איתו על הכל...

KarenTheGoddess

New member
בדיוק חלמתי על זה,

ולא נסגרנו בחדר. הוא כתב לי מכתב שהוציא אותו הרבה יותר אנושי משחשבתי ומשם כבר לא היינו מסוכסכים. פפ, חלום

little shorty

New member
בפעם הקודמת רשמתי...

את אבא. וזה בטח מה שהייתי עושה אבל מצד שני אולי זה לא כל כך רעיון טוב. בקיצור נגוון הפעם. הייתי לוקחת כמה האמת. את החבר הנוכחי שיספר לי הכל מהכל כי אני באמת רוצה להכיר אותו הכי טוב בעולם. אני רוצה שנשב ונדבר עלינו כאילו זה הכי רציני בעולם. אני רוצה שהוא יבין אותי ואני חייבת להבין אותו ובאמת מן שיחה כזו שתימשך יומיים והיא תהיה מלאת דמעות וחיוכים ובסופו של דבר הכל יהיה מעולה כזה. את האקס. כי ללא כל ספק הוא באמת צריך הסבר טוב מאוד ממני על כל מה שקרה ואנחנו צריכים להסדיר את העניין בינינו כי זה נגמר כל כך מגעיל ויצאתי חרא והייתי מספרת לו הכל ונותנת לו חיבוק הכי אוהב בעולם ובאמת הייתי מאחלת לו רק טוב כי זה באמת באמת מגיע לו. את אמא. כי לפעמים אני כל כך לא מבינה את האישה הזאת. כל כך אבל. אני רוצה לשבת איתה מצידי גם חודשים ושנים רק בשביל שתגיד לי מה יש לה על הלב. לאמא אני לא רוצה להגיד שום דבר חוץ מזה שאני אוהבת אותה הכי הרבה בעולם ואני תמיד אהיה שם בשבילה גם אם אני לא אהיה קרובה ואני מרגישה שיש לה מן סוג של לחץ גם בגלל הגיוס הקרב שלי ואחי רוצה לעזוב את הבית והיא רוצה לעבור דירה... אני רק רוצה להקשיב לה. שתשפוך לי את הכל כי לרוב מסתירים ממני דברים. את הידיד הכי טוב שהיה לי. עכשיו הקשר בינינו מסתכם בהיי וביי וזהו. ופעם היינו ידידים כל כך טובים. אין מה לעשות הוא יצא די מגעיל בפעם הקודמת אבל אני באמת רוצה לשאול אותו מה הבעיה שלו ולסדר את זה. אולי לא לחזור למה שהיינו פעם כי אולי זה קצת מיותר כרגע אבל בהחלט לדבר איתו. את החברות שלי אחת אחת. לאחת להגיד ולחפור לה שתעיף את החבר המעפן שלה כי היא עושה טעות רצינית ולדחוף לה את ה"נקמה" של שרה אנג'ל שתשנן אותו בעל פה! לשנייה לדבר איתה על האבא המזדיין שלה ואולי אפילו לעשות עם זה משהו כי באמת מגיע לה הכי טוב שיש לשלישית אוהו שיחה רצינית להכניס לה קצת שכל ולצאת מהמעגל המטומטם הזה שהיא נכנסה אליו עם השכן שלה שמעיף לה כאפות והיא עדיין מתחנפת אליו ומתנהגת כאילו היא אוהבת אותו והוא לא עושה כלום חוץ מלשחק בה, לזיין אותה ולהתייחס אליה הכי מגעיל בעולם. בן אדם כל כך מחורבן שזה משהו, גועל נפש. ובכלל תאת ל החברות ולהתעדכן במה שקורה להן כי מלא זמן לא עשיתי שיחות נפש אל תוך הלילה. טוב נראה לי שזהו, חפרתי.

©big smile©

New member
בגלל מה שקרה לאחרונה

אז זו תהיה ריקי. אמנם לא מפריע לי גם לא לשמוע ממנה כלום, לא לדבר ושפשוט ישאר ככה. אבל חבל לי לזרוק את הקשר הזה שהיה איתה לפח בצורה כזאת מגעילה, חבל לי לזכור אותה כאחת שפגעה בי ולא כאחת שעזרה לי. אני לא רוצה לשכוח את הזכרונות הטובים שלנו ביחד, כי היא לא היתה סתם מישהי בשבילי. חוצמזה, אני רוצה לשמוע ממנה למה היא התרחקה כ"כ, ולדעת מה לעזאזל עבר לה בראש כשהיא צעקה עלי ככה. ומה היא חושבת על מה שכתבתי לה, אם היא מבינה ומקבלת את זה. אני חושבת שאני חייבת את זה לעצמי, כדי להמשיך הלאה ממנה לגמרי. באמת באמת שלא משנה לי כרגע, ואני כבר בסדר גמור, אבל עדיין יש איזה משהו קטן שתמיד ישאר, ואני חייבת שזה פשוט יגמר לגמרי. אז שיחה איתה מאד תועיל [למרות שגם יכול מאד להיות שלא, אבל.. עדיף שכן].

שניים

הייתי לוקחת את האהוב הנוכחי שלי, הייתי רוצה שנתקרב יותר. הייתי מנהלת איתו מן שיחת נפש כזו, מכירה אותו יותר ממה שאני מכירה אותו, אם זה אפשרי. הוא אחד האנשים היותר מדהימים שהכרתי. את זיו. הייתי רוצה שנסגור מעגל בקשר לכל מה שהיה בינינו. זה נגמר בלי שום התראה מוקדמת ומאז לא דיברנו על זה, כאילו כלום לא קרה. ממש הייתי רוצה שיחה כזאת איתו.

amit641

New member
טוב... ../images/Emo129.gif

עם ילדה אחת שהיא הייתה החברה הכי טובה שלי ויום אחד בלי שום התראה מוקדמת היא הפסיקה לדבר איתי. ניסיתי כמה פעמים לשאול אותה מה קרה אבל היא לא הסכימה לספר לי והיא התנהגה כמו איזה ילדה קטנה בת חמש. בהתחלה זה לא היה נעים אבל עכשיו אני ממש שונאת אותה ואני שמחה שאנחנו לא חברות יותר. הדבר הראשון שהייתי שואלת אותה זה למה היא הפסיקה את הקשר בנינו? מה אמרו לה? מי אמר לה את מה שאמר לה. אני יודעת פחות או יותר שהיא חושבת שאמרתי עליה כמה דברים. הייתי אומרת לה שבחיים לא אמרתי לה כלום ולא ריכלתי עליה ושאם היא לא רוצה להאמין לי היא לא חייבת אבל אני לא משקרת לה. הייתי אומרת לה שזאת שהיא משחקת אותה החברה הכי טובה שלה מרכלת עליה כל הזמן וכל הזמן משפילה אותה ויורדת עליה והגיע הזמן שהיא תדע את זה. הייתי אומרת לה שעוד חברה טובה שלה התחברה איתה רק כדי להכיר בנות אחרות והיא סתם ניצלה אותה בהתחלה. הייתי אומרת לה שתפסיק להיות כזאת שרמוטה ושכל הבנים לא סובלים אותה וכל הזמן יורדים עליה. הקטע הוא שהיא חושבת שהם מתים עליה. הייתי אומרת לה שאני מאוד מאוכזבת ממנה כי ציפיתי ממנה שתתנהג אחרת. הייתי אומרת לה מה שבאמת חשבתי עליה הרבה זמן. שהיא ילדה קטנה, חסרת ביטחון, חלשה ושבסוף היא תישאר לבד. אני יודעת שאני בחיים לא אחזור להיות חברה של הילדה הזאת אבל חשוב לי שהיא תדע את הדברים האלה. לסגור מעגל.

RainbowL

New member
וואי זה ברור לי כל כך

שאותו. את הקודם כן? הייתי שואלת אותו מה היה הקטע, מה הייתי בשבילו ואם הוא אהב אותי באותה רמה וצורה, או שהוא סתם הטעה אותי והראה משהו אחר. מה היה הקטע של 'לא לצאת מושפל' רק כי לקחתי יום לחשוב. ומה הבעיות שלו בעצם. שאני יודעת שאני האשמה בזה שזה נגמר,אבל יש לו חלק לא קטן באשמה שלי.. ושזה די מעצבן שמאז שנגמר בינינו הסיפור הוא לא מפסיק למצוא סיבות לריב איתי ולהתרחק ממני. ואנחנו לא מדברים כבר מעל חודש על כלום, סתם כי יש בינינו מתח מוזר כזה.. לא אמרתי שאנחנו צריכים להיות חברים הכי טובים, אבל היי וביי זה המינימום לא? היית הנשיקה הראשונה שלי, אני אזכור אותך לנצח אני חושבת.. חבל לי שהזכרון שלך אצלי בתור בנאדם יהיה שונה לגמרי מהזכרון שיש לי אלייך בתור אהבה ראשונה. כרגע בעיניי- אתה פתטי. כן כן פתטי, אין לי איך לתאר את זה אפילו, אני חושבת שאתה תינוקי ולא מסוגל להשלים עם המציאות, מפיץ עליי שמועות ושומע רק מה שאתה רוצה לשמוע. חי בסרט. כן כן.. אתה נמצא בבועה של עצמך, זורק משפטים לאוויר בסדר את במילא לא ממש חשובה לי שאין לך מושג בכלל מה המשמעות שלהם אחר כך, והעובדות מדברות בעד עצמן. 'אני לא שם עלייך' זה הדבר היחיד שאתה יודע להגיד לי, ועוד הקטע שנדלקת [? התאהבת ?] על החברה הכי טובה שלי אחר כך? אתה עובר מבחורה לבחורה, פוגע בכל אחת ולא מביט אחורה, לא מתחרט על שום דבר... אתה חרא של טיפוס, יצאתי כל כך מושפלת לידך. ורק עכשיו אני מבינה את זה. לא חשבתי שאני מושפלת חשבתי שאני בוגרת אבל אתה הרי חושב שאתה הכי בוגר, עם המבט הרציני והעמוק הזה שלך, הגסויות והיציאות. אתה חושב שאתה איזה מלך ונמאס לי לשמוע את זה ממך כבר, נמאס לי לראות את הצביעות הזאת. לפני חודש אמרת שאתה לא סובל אותה. ומה, עכשיו אתה גם לא סובל אותי? כמו שלא סבלת את החברה הקודמת שלך לפניי? ועוד אמרת לי את זה. אולי לחברה ההבאה שלך תספר שקרים עליי, ואז גם עליה תעשה קצת מניפולציות, תתנהג כמו ילד בן 5, תחפש צומי ותעיף אותה. אה כן ואז תתחיל עם החברה הכי טובה שלה אין אתה פשוט תותח מלך! מ-ל-ך-! אין לך מושג מה שעשית לי.. כל כך מזל שאני כבר מאחורי זה. אני לא יכולה לחכות לרגע שתספר לי את האמת, את כולה, מה עמד מאחורי הדברים שלך. לפעמים אתה נותן לי הרגשה שכל הסיפור בינינו היה איזה התערבות עם החברים שלך, כאילו אני החייל שחמט שלך ושיחקת בי, וזה לא שיש לך כל כך הרבה בנות וכל יום אתה שולף אחרת. אמרת לי אני אוהב אותך האמנתי. בשנייה האמנתי, בשנייה הזאת לא ידעתי שתהרוס לי את התקופה הכי יפה. אני לא סובלת אותך, פשוט לא סובלת אותך ואם אני אגיד לך את זה בפנים, אתה הרי תלך לחברים שלך ושוב תדברו עליי, ושוב כולם יסתכלו עליי במבטים מגעילים, ושוב החבר הכי טוב שלי יבוא ויגיד לי את אותם הדברים כל הזמן, ושוב אני אגיד לו שזה לא נכון והוא ימסור לכם וושוב אני אריב עם כולם... עובדה שזה קרה כבר 3 פעמים באשמתך. פעם רציתי לנקום בך, אבל משהו באמת אכזרי שלא יהיה סתם, משהו שיגרום לך להתחרט אבל אני התבגרתי אני לא במקום הזה כבר ועוד מעט תבין, את כל מה שאמרו לי כל הזמן ולא האמנתי- ההפסד, כולו שלך. טוב ממש מצאתי נפט כבר. מישהי קראה?

RainbowL

New member
יאא גם אני ../images/Emo25.gif

עמיתי יש לך אייסיקיו במקרה?

ש י ר י ו

New member
אעעע. שניים.

אחד- כן כן, אותו. אותו אחד שאני חופרת עליו כבר שבועיים. [וואו. כבר שבועיים שאנחנו לא ביחד. מוזר.] הייתי רוצה להבין מה עבר עליו בשנה הזאת, ובעיקר מה עבר עליו בסופה. איך הוא הגיע להחלטה הזאת. מה עובר עליו כרגע, אחרי שנפרדנו? אני חסרה לו? או שאולי לא? איכפת לומה קורה איתי? מעניין אותו אם טוב לי, אם רע לי? הוא רוצה להיות חלק מהחיים שלי גם לא בתור בן זוג, אלא סתם בתור ידיד? או שבכלל לא.? והשני- מישהו שהיה החבר הכי הכי טוב שלי עד לפני שנתיים. הוא השתנה בטירוף, ממש מקצה לקצה. לשמוע על השנתיים האחרונות שלו, כי כ"כ כיף לדבר איתו. לדעת מה עובר עליו.. לספר לו שבנתיים אני וחבר שלי הספקנו להיפרד. או שבעצם הוא כבר יודע, מכל הרכלנים המטומטמים :/ בכלל, הייתי רוצה לחזור להיות חלק מהחיים שלו, כמו שהיינו פעם. ידידים טובים.

Fragile rose

New member
ואוו, כ"כ הרבה

את האמריקאי, כי אחרי נתק של שנתיים וחצי צריך לסיים את זה נורמלי. כי זה אף פעם לא נגמר. "שיהיו לך חיים טובים" טפו, חתיכת בן של זונה. ואת הבחור הנוכחי בעיקר. לבדוק מה נהיה, כי אפשר להשתגע מזה

B a Z u K a

New member
טל אלון. או רן דנקר.

היה נחמד אם הם היו תקועים איתי באותו חדר עד שנסיים לפתור את כל ה"עיניינים"

GaloshiT

New member
מהממהמהמהמהמהמ?

עם טל אלון.... אני מוכנה בכיף להתחלף איתה.. ולמה לוזר?

tamarosh

New member
כי הוא מחזר אחריה כמו לוזר

והוא תמיד שיכור מאוהב בעצמו ופיכס

למעלה