וואי זה ברור לי כל כך
שאותו. את הקודם כן? הייתי שואלת אותו מה היה הקטע, מה הייתי בשבילו ואם הוא אהב אותי באותה רמה וצורה, או שהוא סתם הטעה אותי והראה משהו אחר. מה היה הקטע של 'לא לצאת מושפל' רק כי לקחתי יום לחשוב. ומה הבעיות שלו בעצם. שאני יודעת שאני האשמה בזה שזה נגמר,אבל יש לו חלק לא קטן באשמה שלי.. ושזה די מעצבן שמאז שנגמר בינינו הסיפור הוא לא מפסיק למצוא סיבות לריב איתי ולהתרחק ממני. ואנחנו לא מדברים כבר מעל חודש על כלום, סתם כי יש בינינו מתח מוזר כזה.. לא אמרתי שאנחנו צריכים להיות חברים הכי טובים, אבל היי וביי זה המינימום לא? היית הנשיקה הראשונה שלי, אני אזכור אותך לנצח אני חושבת.. חבל לי שהזכרון שלך אצלי בתור בנאדם יהיה שונה לגמרי מהזכרון שיש לי אלייך בתור אהבה ראשונה. כרגע בעיניי- אתה פתטי. כן כן פתטי, אין לי איך לתאר את זה אפילו, אני חושבת שאתה תינוקי ולא מסוגל להשלים עם המציאות, מפיץ עליי שמועות ושומע רק מה שאתה רוצה לשמוע. חי בסרט. כן כן.. אתה נמצא בבועה של עצמך, זורק משפטים לאוויר בסדר את במילא לא ממש חשובה לי שאין לך מושג בכלל מה המשמעות שלהם אחר כך, והעובדות מדברות בעד עצמן. 'אני לא שם עלייך' זה הדבר היחיד שאתה יודע להגיד לי, ועוד הקטע שנדלקת [? התאהבת ?] על החברה הכי טובה שלי אחר כך? אתה עובר מבחורה לבחורה, פוגע בכל אחת ולא מביט אחורה, לא מתחרט על שום דבר... אתה חרא של טיפוס, יצאתי כל כך מושפלת לידך. ורק עכשיו אני מבינה את זה. לא חשבתי שאני מושפלת חשבתי שאני בוגרת אבל אתה הרי חושב שאתה הכי בוגר, עם המבט הרציני והעמוק הזה שלך, הגסויות והיציאות. אתה חושב שאתה איזה מלך ונמאס לי לשמוע את זה ממך כבר, נמאס לי לראות את הצביעות הזאת. לפני חודש אמרת שאתה לא סובל אותה. ומה, עכשיו אתה גם לא סובל אותי? כמו שלא סבלת את החברה הקודמת שלך לפניי? ועוד אמרת לי את זה. אולי לחברה ההבאה שלך תספר שקרים עליי, ואז גם עליה תעשה קצת מניפולציות, תתנהג כמו ילד בן 5, תחפש צומי ותעיף אותה. אה כן ואז תתחיל עם החברה הכי טובה שלה אין אתה פשוט תותח מלך! מ-ל-ך-! אין לך מושג מה שעשית לי.. כל כך מזל שאני כבר מאחורי זה. אני לא יכולה לחכות לרגע שתספר לי את האמת, את כולה, מה עמד מאחורי הדברים שלך. לפעמים אתה נותן לי הרגשה שכל הסיפור בינינו היה איזה התערבות עם החברים שלך, כאילו אני החייל שחמט שלך ושיחקת בי, וזה לא שיש לך כל כך הרבה בנות וכל יום אתה שולף אחרת. אמרת לי אני אוהב אותך האמנתי. בשנייה האמנתי, בשנייה הזאת לא ידעתי שתהרוס לי את התקופה הכי יפה. אני לא סובלת אותך, פשוט לא סובלת אותך ואם אני אגיד לך את זה בפנים, אתה הרי תלך לחברים שלך ושוב תדברו עליי, ושוב כולם יסתכלו עליי במבטים מגעילים, ושוב החבר הכי טוב שלי יבוא ויגיד לי את אותם הדברים כל הזמן, ושוב אני אגיד לו שזה לא נכון והוא ימסור לכם וושוב אני אריב עם כולם... עובדה שזה קרה כבר 3 פעמים באשמתך. פעם רציתי לנקום בך, אבל משהו באמת אכזרי שלא יהיה סתם, משהו שיגרום לך להתחרט אבל אני התבגרתי אני לא במקום הזה כבר ועוד מעט תבין, את כל מה שאמרו לי כל הזמן ולא האמנתי- ההפסד, כולו שלך. טוב ממש מצאתי נפט כבר. מישהי קראה?