יאללה,
האות ז'!

[TNT]

New member
ככה חשבתי

למרות שהדברים האלה אף פעם אי אפשר לדעת ב100% לדעתי למשל אומרים קזינופוביה (xenophbia) או אולי קסינופוביה

זק

הנגוס הגדול בפרנגינר בתקופת DS9. חוץ מבעיית זיכרון קלה, זק (בן ה100 לפחות..)היה נגוס ככל הנגוסים, עד שפגש באישקה, אמו של קוורק, באליפות הטונגו השנתית. אישקה העבירה אליו כמה עצות בנוגע למשחק, ולאחר שניצח בגדול הוא היה מוכרח לפגוש את הפרנגי החכם שהעביר לו עצות נהדרות כאלה בעילום שם. הם הפכו עד מהרה לזוג
לזוועתם של קוורק, רום ורשות הסחר. בהשפעתה של אישקה המהפכנית הנהיג זק תיקונים רבים ומאוד לא שיגרתיים בחוקה הפרנגית. ב2375, כשהחליט לפרוש מתפקידו כנגוס לבלות את שארית חייו ברייסה (עם אישקה ומיהארדו, משרתו האישי), הגיע לחלל עמוק 9 והכריז על רום כיורשו. (איך קוראים לשחקן?... מישהו?)

P0P

New member
זאפרן קוקרן

האיש שהמציא את מהירות הווארפ וגרם לוולקנים לראות את חתימת החלל האנושית הראשונה.

P0P

New member
לינק להגדרה יותר מדוייקת של זאפרן

http://www.startrek.com/startrek/view/library/character/bio/1071386.html

P0P

New member
בהודעה הראשונה שלי אני מבטיח לך

שמה שרשמתי זה מה שידעתי כבר קודם בעצמי מנסיון מצתבר, אבל את ההודעה השנייה חיפשתי כי אני יודע שאתם רוצים לרשום הגדרה בכמה שורות אז הבאתי אותה באנגלית, ואחרי הכל זה לא בדיוק הקטע של לרשום מה חברי הפורום יודעים אלא שאתם רוצים לייצור מילון מונחים משלכם בעברית לא?

זימרמן, ד"ר לואיס

טכנאי בסטארפליט אשר היה מופקד על פרויקט ה EMH (Emergency Medical Hologram AK-1) בתחנת יופיטר. ד"ר זימרמן תיכנת את ה EMH של וויאג'ר, ונתן לרופא ההולוגרמי את דמותו החיצונית (וכניראה שגם את האופי שלו
) ד"ר זימרמן תיכנת וכיכב גם בתור תוכנת הבדיקה והאבחון של ה-EMH.

riku

New member
איזה

זאת'רס, זאת'רס, זאת'רס, זאת'רס, זאת'רס, זאת'רס, זאת'רס או זאת'רס (יש לו איזה 10 אחים צריך לבטא כל אחד נכון)

Bored Guardian

New member
אם כבר אז 9 אחים

הוא אמר שהם 10 במשפחת זאת'רס, טכנית לפי זה אפשר להסיק שגם לאבא או אמא שלו קראו זאת'רס, או לשניהם
.
zathras told zathras! but zathras never listens to zathras..​

למעלה