יאללה 10 דברים

גם בך?

my lucky day

BaRbiK

New member
ננסה להגיע ל10..חחחח

גרועה בדברים האלה
1.אני לא אלרגית לכלוווווווום
2. פעם הייתי פקצה ששומעת כל היום רוני ומאיה בוסקילה (היום אני שונאת אותן!!!! ומתכחשת לתקופה הזאת
) 3. אף פעם לא הייתי בהופעה של סינרגיה (גם שהם סופסוף הגיעו לחיפה
) 4. אני מכורה לדיאט 7UP (ולא שום ספרייט אחר..כי הם פשוט פחות טעימים
) 5. אממ הלהקות שאני הכי אוהבת (יש הרבה..) הן סינרגיה, גוד שארלוט, דה קילרס, הסקורפיונס, מארון 5 ,מוניקה סקס, היהודים ובלאקפילד. 6. הזמרים האהובים עלי הם דניאל סלומון,מוקי ועברי לידר. 7. אני מאוווווד אוהבת הופעות (אבל רק של מוזיקה טובה
) 8.נולדתי בחיפה ואני עדיין גרה בחיפה (העיר המרובעת הזאתי גם כן
) 9. אני משום מה מוצאת את עצמי יושבת הרבה מול המחשב.. (גם כן המחשב הזה) 10. כל מה שכתבתי פה היה מרעיונות של אחריןם, כי אני פשוט ילדה לא יצירתית

pishkashit

New member
האמ. אני חדשה בכל מקרה וזה...

1. קוראים לי לירון 2. אני מנהלת פורום מטרופולין ופורום בית הבובות בתפוז 3. אני באה ביום שישי להופעה של סינרגיה אחרי ההופעה של אפרת והייתי בהופעה שלהם רק בווליום ת"א 4. אתמול קניתי את הדיסק של סינרגיה עם המהדורה ביחד עם הסינגל "חום יולי אוגוסט". 5. האמ. אני לא אוכלת בכלל גבינות (כן גם לא בפיצות וגם טוסטים בלי גבינה) 6. אני מאוד עייפה עכשיו ואני בעבודה וזה לא מלהיב במיוחד 7. אני בת 18 מראשל"צ
8. "לחבק אותך" זה ה-שיר שלי. 9. יש לי אוסף פלייליסטים
10. אני מכורה ל"מכושפות". לגמרי.

סינטטית

New member
כן חח..../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

אני עונה בשמה, פשוט, גמלי יש אוסף כזה....אבל רק של סינרגיה! חח

wildrider

New member
אוקיי

1. אני אוהב לעשות כושר 2. אני שונא סדר וניקיון . .. בעצם מי אוהב? 3. אני פרפקציוניסט 4. אני חולה על להקה שנקראת Lifehouse 5. אני מדבר מהר 6. אני תימני מדבר גם בח' וע'... 7. אני מטורף על כדורסל 8. אני טס להונגריה ב25 לספטמבר לשבועיים 9. אני מטורף על סנוקר 10. ולסיכום אני רוכב על סוסים ומתחרה בארץ...

hodayoyo

New member
אתה פקאץ של לייפהאוס../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

טוב, לא חייב להיות פקאץ, אבל זה לייפהאוס אז זה מתאים
לא אישי, כן?!

wildrider

New member
לא לוקח ללב.... אבל כן אני משהו כזה

למרות שתאמת אין לי מושג מה זה פאקץ חחח...

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifמממ...טוב, האמת שלפני כמה

דק' עניתי עלזה בפורום שייגעצ אבל אני אענה גם פה.. [חלק מהדברים כתבתי שם וחלק לא..] 1.
אני שונאתתת היסטוריה, שנה שעברה נכשלתי בבגרות ואני בדיכאון עולם עלזה שאני צריכה עודמעט לעשות מועד ב'. 2.
שנה שעברה נכשלתי בכל המבחנים/בחנים במתמטיקה [או לפחות באלה שהגשתי
] והמורה עשתה לי טובה ונתנה לי מגן 55 וקיבלתי בבגרות 91
3.
אני אוהבת סקייטרים ואנשים עם שיער ארוך
4.
אני נדלקת על אנשים ממש מהר ולפעמים לוקח לי המון זמן להתגבר עלזה
5.
אף פעם לא היה לי קשר רציני עם מיש'ו 6.
אני מנגנת בגיטרה 7.
אני לא יכולה לספור כמה פעמים צבעתי את השיער [ויותר לא יכולה לספור כמה פעמים צבעתי את הקצוות שלו
] 8.
לא הסתפרתי רק 4 וחצי שנים [ואז היה לי שיער עד הכתף בערך] ועכשיו ישלי שיער ממש ארוך.. קיצור-השיער שלי גודל ממש מהר
9.
אני מתה לעשות נזם/ליפסיידר ואמא שלי לא מסכימה לי ואני כבר המון זמן מנסה לשכנע אותה
10.
אני נוטה להידלק על אנשים שיש להם חברות.. עוד לפני שאני יודעת שיש להם חברות! אני פשוט נמשכת לזה, בתת מודע.. חחח.. בלע .
[נו, ישלי עוד
] 11.
אני ממש ממש אוהבת את סינרגיה ואפילו אמרתי לחברה שלי משפט שלא האמנתי שאני אגיד על להקה כלשהי-"סינרגיה הם השייגעצ החדשים מבחינתי"
ואתמול חברהשלי אמרה לי שהיא הורידה [נו
] ת'דיסק של סינרגיה ואהבה אותו. הייתי גאה בה
12.
אני אוהבת וונדליזם. 13.
אני היפוכונדרית. 14.
אנ'לא אוהבת לדבר על עצמי.. [באמת
] זהו, נסחפתי.

סינטטית

New member
טוב אז...תורי? ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

אני אל מקורית בדברים האלו, אם אני לוקחת משו מכם, אז כן, העתקתי
1. אני מכירה את סינרגיה כבר שנתיים (כמעט) 2. מחר ההופעה ה-30 שלי :) 3. פיצה זה המאכל האהוב עליי 4. בכלל, אני אוהבת ג'אנק פוד 5. לכאורה אני חכמה (לומדת בקבוצות עם חכמים), אבל תכלס, אני ממש לא! 6. אני מכורע לבמבה 7. ולשוקולד... 8. ולסינרגיה! 9. וגפן
10. יש לי סלקום 11. גפן שלח לי SMS (נו מותר להתלהב קצת
) 12. אבל החלפתי פלאפון, וזה נמחק, חבל :/ 13. לא נורא העיקר הכוונה :) 14. אין לי מה לרשום 15. אני הולכת לישון 16. לילה טוב! 17. ניב אתה מגניב! חע :]

סינטטית

New member
*יניב ../images/Emo121.gif../images/Emo29.gif

נו, ניב, יניב, התפלק ה-י' (זה מעייפות, נשבעת שאני יודעת! חח) בכל מקרה, העיקר הכוונה:] חח

אף אחד לא מכיר אותי..

אבל שיהיה
1. אני כמו גל, רוכבת על סוסים ומתחרה בארץ
(השתלטות או מה?) 2. אני אוהבת לשמוע מוזיקה מכל הסוגים, העיקר שזה לא מזרחית דכאון כזה
3. אני מכורהלשולה המוקשים בצורה מטורפת
4. אני בי"ב
5. אבל אני הכי קטנה בשכבה ויש ילדים בי"א שיותר גדולים ממני [נולדתי ב22.12.88
] 6. הגובה שלי הוא 1.75 או אפילו יותר.. 7. אני שונאת שאנשים כועסים עליי 8. אני אוהבת שוקולד ממש ממש 9. הרבה פעמים יוצא שאני חושבת על אחרים לפני שאני חושבת על עצמי 10. אני אוהבת לרקוד וסתם להנות מכל רגע שאפשר

למעלה