יאללה תורי...

יאללה תורי...

אחרי שכולם כתבו פה דברים הגיע תורי לכתוב משהו שכתבתי אז הנה: רציתי לשכוח אז שכחתי חשבתי שאני יכול לעשות כל מה שאני רוצה אבל הזכרון נחרט בלב רציתי לברוח אז ברחתי חשבתי שאני יכול לעשות כל מה שאני רוצה אבל גם בסוף העולם אני אפגוש אותך רציתי למחוק אז מחקתי הכל חשבתי שאני יכול לעשות כל מה שאני רוצה אבל את הפנים שלך במחשבות שלי אי אפשר למחוק רציתי למות אז קפצתי עכשיו אי אפשר לעשות יותר כלום אבל עכשיו אני למעלה רואה אותך ואותו הולכים יד ביד ועכשיו זה נגמר אבל רציתי הזדמנות לומר לך שאני אוהב אותך חשבתי שאני יכול לעשות כל מה שאני רוצה אבל אני יודע שאת זה אני לא יוכל לעשות אף פעם.

../images/Emo15.gif

יפה מאד! *חושבת בעצמי* שלחתי הודעה ענית וכמובן שזו הייתה תגובה מעליבה... שלחתי עוד הודעה והפעם לא ציפיתי לתגובה שלחתי עוד הודעה שלחתי עוד הודעה לא ציפיתי לתגובה אבל גיליתי... שיש כל כך הרבה דברים שרציתי להגיד לך... ובכל זאת חשבתי שתגיב, אולי רק מילה... רק לראות שקיבלת את ההודעה... ואז נזכרתי בעוד משהו שרציתי להגיד לך... אז כתבתי... ואז מחקתי לפני השליחה... כי ידעתי שהפעם תהיה תגובה. לא יודעת מה עובר עלי... שוב רבתי עם איתי...

למעלה