יאללה, שרשרו... מה אתן מתכננות

יאללה, שרשרו... מה אתן מתכננות

ללבוש לסילבסטר מחר??? אני כנראה חצאית שחורה עם חגורה וחולצת תחרה שחורה שקופה.

may24

New member
היי לינוי....

מה שלומך? אז אני מתכוונת גם ללבוש חצאית שחורה בצורת A וחולצה שחורה צמודה וכמובן מגף שחור ארוך, גרביונים שחורות מאנגורה, אולי כמה סיכות בשיער, לאן את יוצאת?..

מאיוש, הכל טוב איתי....

נשמע ממש יפה וסקסי מה שאת לובשת, איפור "מעושן" יתאים למה שאת לובשת. אני יוצאת מחר למסיבה שבעזריאלי ולפי מה שהבנתי יש נכונות מצד הבנות (אישה יפה ורלי) ללכת לשם אז אני ממש מקווה שתבואו כולכן בסוף, כי המסיבה הולכת להיות פצצתית!!!

DREAM111

New member
איפה אתן מתכוונים לחגוג ../images/Emo35.gif

והכי חשוב נשיקת חצות כבר נקבעה?

איפה? במסיבה בעזריאלי!

ועם מי נתנשק?? עם הנואש הראשון שיעמוד בדרכי לבר להשתכר :) אני חושבת שזה הלילה היחידי בשנה שכולם מראים סימני לחץ של מציאת פרטנר כשהשעון מתקרב לחצות :) ולמה את עובדת??? תסגרי מוקדם ובואי לחגוג!

DREAM111

New member
היי יקרתי הלוואי ויכולתי ../images/Emo4.gif

אני שכירה ככה שאין לי ברירה אלא לעבוד כמו שקבעו לי. אבל לא נורא אני לפחות לא אצטרף להתפשר על נואש שניגש לבר שהוא שיכור. סתם אני בטוחה שתמצאו איזה בחורון חמודון שם שלא רק ישמח לתת נשיקת חצות אלא גם לתת נשיקה למחרת.

may24

New member
היי לינויוש

תודה תודה... אני אשתדל לגוון עם האיפור למרות שאני בעד איפור עדין, או שאני אשנה בגלל הסילבסטר, יש לנו כוונה להגיע למסיבה בעזראילי בלי נדר בתקווה שאני אחוש בטוב כי כרגע הגרון קצת כואב, בכל מיקרה תעשי חיים משוגעים ותחזרי לספר לנו.... עם מי התנשקת ?...

מאי...

בקשר למגפיים... אצלי הרגליים שמנות למטה אז בדרך כלל מגף ארוך לא נסגר על הרגל כי עושים את כולם לרזות.. הרגליים שלך פשוט רזות או שיש מקום שאפשר להשיג מגף ארוך גם לשמנות..? ובקשר לחצאית איפה אפשר למצוא חצאית כזאת? תודה מראש

may24

New member
היי אור מתוקה

אז בקשר למגפיים לא חושבת, שיש לי רגליים רזות. אבל הן גם לא שיא הארוכות, הן ארוכות אבל לא עד הברך, אני בהחלט יכולה להמליץ לך על חנות גזית, דניאל פיין שיש להם מגפיים מעור דיי סטרש´ץ. בקשר לחצאית קניתי אותה בראש אינדאיני בקניון איילון לצערי היא קיימת רק עד מידה 46,אני לא יודעת מה מידך, שמחה לעזור תמיד....

may24

New member
יש כמעט בכל מקום

בעיקר בקניונים, אני יודעת שיש בקניון איילון בר"ג וקניון עזיאלי בת"א ובשנקין בת"א, אבל יש כמעט בכל קניון בארץ. בהצלחה,

DREAM111

New member
היי ירח

אז בואי אני אגלה לך משהו חדש שראיתי עם חברה והיא גם קנתה. עכשיו באופנה זה מגפים שכל החלק העליון של הנעל נמתח ומתרחב ומתעצב על הרגל עצמה. גם לחברתי יש את הבעיה שהשוק שלה רחב יותר ובכף רגל היא 37 סה"כ. היא קנתה מגף משגע שכל החלק העליון פשוט עשוי מחומר נמתח.

keren242

New member
רציתי לשאול איפה חברה

שלך קנתה אותם כי גם לי יש בעיה עם נעליים גבוהות בגלל רגליים שמנות. ואם את יודעת באזור הצפון על חנות כזו?תודה
קרן.

DREAM111

New member
לצערי אני לובשת בגדים רגילים

לעבודה כי לצערי אני עובדת כרגיל. למרות שבטח תהיה עבודה דלה אבל אני יהיה שם.

למעלה